כל כך רע לי

חתולבל

New member
כל כך רע לי

שתיתי בקושי ליטר בירה, ומשום מה אני מרגישה כאילו שתיתי לפחות שלושה... מזל שהגעתי הביתה בשלום. הייתי כל כך לא שייכת, כמו שחשבתי שיהיה. וד'ווקא באתי בגישה הכי אופטימית ושמחה בעולם, נוהגת לי בכיף עם פול-ווליום מוזיקה שמחה... אבל כשהגעתי, קצת מילות עדכון עם אנשים שלא ראיתי מיליון שנה ואז זהו, אני לבד לגמרי על הבר, אפילו שיש סביבי כל כך הרבה אנשים................... והידיד שלי שבאתי בשבילו, כי הוא טס לו, כמעט לא דיברנו. הוא היה עסוק בכל האנשים שבאו בשבילו (כמובן). אז אחרי בערך חצי ליטר בירה העולם נהיה מעונן ומעורפל ונותרתי לבדי. ואני לא יכולה לחשוב כמו שצריך. רק לחשוב כמה רע לי, וכמה אין לי כוח יותר, וכמה אני אוהבת אותו, את חבר שלי, אבל אני לא רואה שום פיתרון הגיוני. מה יהיה איתנו? אני כל כך רוצה להתקשר אליו עכשיו. אבל אני יודעת שאסור, שזה כל כך לא חכם, כי אני באמת צריכה את הלבד הזה, לחשוב, להבין... אבל אני לא! לא חושבת ולא מבינה. ולא יודעת מה יהיה. אני כל כך לא מאופסת... בטח אגיע לכאן מחר ואקרא כל מה שאני כותבת ובכלל לא אזכור שכתבתי. אז תסלחו לי אם הכל מבולבל ולא ברור. ככה זה עם יותר מדי אלכוהול בדם. מה עושים עם כל הרע הזה?!?!??!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

The blue sky

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif

אין לי כל כך מה להגיד לך, כל כך כואב לי שכואב לך, ומתסכל אותי שאין בכוחי לעשות דבר, המעט שאני כן יכולה זה לשלוח לך
חם ואוהב בתקווה שתתעודדי. אני לא הייתי מחזיקה מעמד לא להתקשר אליו אז כל הכבוד לך, החזיקי מעמד, אנחנו כאן איתך ובשבילך לשמוע, להקשיב, לתת מילה חמה ואם זה עוזר לפעמים, אז הצלחנו לפחות בזה. תמיד איתך, בלו

qt1

New member
"כמו שחשבתי שיהיה"...

חתולבל מתוקה... נבואה שהגשימה את עצמה? , אומנם באת בגישה אופטימית אבל כתבת שכך חשת שיהייה.(אמביוולנטיות , את כבר יודעת איזה צד ניצח ... וחבל) שום דבר לא מבולבל בהודעה שלך , אין לך על מה להתנצל! את שואלת מה לעשות עם כל הרע הזה? למצוא את הטוב ,מזכיר לי את הספר האלכימאי , חיפש את הטוב ... אם לא קראת תקראי , תביני שהטוב היה שם כל הזמן, רק שמרוב שחיפשת אותו והתיאשת , לא מצאת אותו. כל-כך קיוויתי לקרוא הודעה שונה , והתעצבתי לקרוא את ההודעה שלך כי את כן ברורה ואני יודעת שאת חווה תקופה כל-כך קשה , הלוואי שידעתי איך לעודד אותך יותר. תהיי חזקה , זו עוד מהמורה שתחלוף , גם אם זה נראה האוורסט הלילה. חיבוק qt1

חתולבל

New member
בסוף התקשרתי אליו...

אז בלו, אל תהיי כל כך גאה בי... וכרגיל תודה על התמיכה! אבל האמת היא שזו לא הייתה כזאת טעות. הייתי במצב כל כך נורא שידעתי שרק לדבר איתו יוכל לעזור. והאמת היא שזה עזר. הוא שמח שהתקשרתי. דיברנו שיחה ארוכה ארוכה. שוב חזרנו על דברים שכבר אמרנו, והוא גם ניסה לספר לי מה עבר עליו בימים האחרונים ולשתף אותי בכל מה שרץ לו בראש. הייתה לו הצעה מעניינת, שעוד זקוקה למחשבה, ורציתי גם את דעתכם: הוא אמר שאנחנו יכולים לנסות להיות "חברים" אבל נגדיר מראש גבולות פיזיים ברורים, בלי סקס בכלל, עם חיבוקים ונישוקים אבל בלי להגזים, משהו כזה. אמרתי שנראה לי שהוא לא יעמוד בזה, אבל הוא אמר שזה בטוח יהיה לו יותר קל מהמצב שהיה עד עכשיו, ומכיוון שהוא באמת לא רוצה שנפרד ולא רואה טעם בהפסקה אולי זה רעיון. שמחתי לשמוע אותו אומר שהוא לא רוצה הפסקה אפילו שכרגע הוא הבין שהמצב לא ישתפר, ככה זה ואין מה לעשות (סוף סוף הוא הבין). הוא גם אמר, ובצדק, שגם ככה כנראה תהיה לנו הפסקה ארוכה למדי בקיץ כי הוא מתכנן לסוע לחו"ל לאיזה חודשיים-שלושה, וגם אני אולי אסע, ובכל מקרה כמו שהדברים הם עכשיו אין מצב שניסע ביחד. אמנם הכל באוויר, ושנינו עוד לא חשבנו מספיק, ואני יודעת שהכל יכול להשתנות, אבל אולי זה בכל זאת רעיון. בינתיים סיכמנו שאנחנו ממשיכים עם הרעיון של לא להפגש או להתקשר, אלא אם באמת רוצים או בגלל סיבה חשובה, כי שנינו עוד צריכים לחשוב. אני, בעצם, צריכה להתחיל לחשוב, כי עד עכשיו היה לי הרבה וואקום בראש ולא הצלחתי לחשוב על כלום. אז אני קצת יותר אופטימית, ואפילו יותר בטוחה באהבה שלנו (למרות שהייתי מספיק בטוחה בה עוד קודם). אז qt1, הנה אני מסתכלת על הטוב (וכן, קראתי את האלכימאי, ספר מקסים), אני רק מנסה למצוא את הדרך להגיע אליו ולגרום לו לשלוט... ועוד דבר קטן - זה שאתן כאן, שומעות, מגיבות, עוזר יותר ממה שאתן מתארות לעצמכן!

qt1

New member
חתולבל היי

ואת? את תוכלי לעמוד בכזה סוג של קשר לדעתך? איך את מרגישה היום? בהודעה האחרונה שלך אני קוראת אותך די אופטימית וזה משמח אותי. אני קוראת נכון או...?! שבת שלום qt1

The blue sky

New member
אני שמחה בשבילך

ובכן, אני לא אמרתי לך לא להתקשר אליו, להיפך אני בעד תקשורת, ואם זה מה שהרגשת שהכי בא לך לעשות אז יופי, ואם זה תרם לכך שתרגישי יותר טוב, אז עוד יותר יופי. ואת רואה, דיברתם, ותוך כדי שיחה שמעת ממנו שגם הוא חושב על הבעיה שלכם, ומנסה למצוא פתרונות שיתאימו לשניכם. ואת רואה הוא גם עודד אותך בכך שאמר מה שהוא מרגיש, שהוא לא רוצה הפסקה ולא רוצה שתיפרדו, כלומר את חשובה לו, הוא אוהב אותך ורוצה להישאר איתך למרות המצב, למרות שאין לכם יחסי מין טובים כרגע, או למעשה אין לכם בכלל. אני רק מאוד מקווה שהוא לא נפגע מכך בדרך שתפגע בדימוי העצמי / המיני שלו, שהוא לא לוקח את הדחיה שלך אותו מלקיים יחסי מין כמשהו אישי נגדו, אלא שזו בעיה שלך עם עצמך שלא קשורה אליו. ושהוא כשלעצמו בסדר, שאת לא דוחה אותו, אלא שאת דוחה את הפעילות המינית ביניכם, חשוב שהוא יבין את זה ולא יקח את זה על עצמו כבעיה שלו, שמשהו לא בסדר איתו. הרי את לא רוצה שהחשק והתפקוד שלו יפגע בנוסף לכל. הוא בסה"כ גבר צעיר עם חשק ויצר וצרכים טבעיים לחלוטין, גבר בריא וצריך שישאר כזה פיזית, נפשית ורגשית. ועוד דבר, אכן תנצלו את חופשת הקיץ מכל העומס והלחץ הסובבים אתכם, כך שניכם תוכלו לבדוק מה אתם רוצים באמת, אם הקשר הזה חשוב לכם, ואם אתם רוצים את הביחד שלכם. את גם תוכלי לבדוק מה עובר עליך. בתקווה גדולה שתמצאו את הכיוון ואת הדרך הנכונים לכם. שמחה לשמוע שאני וגם qt1 עוזרות לך ואפילו בקטן. בהצלחה לך בלו 11:41

חתולבל

New member
כן, קצת יותר אופטימית ../images/Emo13.gif

אני דווקא חושבת שקשר כזה יהיה טוב בשבילי, כל עוד אני לא ארגיש שזה מתסכל אותו יותר מדי. כי אז לא אצטרץ להתמודד עם זה שהוא יוזם ואני לא רוצה או להרגיש אשמה שאני לא יוזמת. וכן יהיה לי אותו וכן נוכל להיות ביחד ולבלות כמו שאנחנו כל כך אוהבים. ואם זה גם יעשה לי חשק, מה שבטח יקרה אם באמת נחזיק ככה מעמד איזושהי תקופה (מה לעשות, כשאסור תמיד רוצים יותר), זה בכלל יהיה מצוין... ידעתי שהוא אוהב אותי ורוצה שנישאר יחד למרות הכל, אבל בהחלט היה טוב לשמוע את זה ממנו שוב. אני חושבת שסוף סוף הוא הבין שהדחייה שלי היא לא אישית נגדו. למרות שהוא בכל זאת נפגע מאוד והרגיש לא רצוי ולא מושך (הגיוני, לא?) נראה לי שעכשיו הוא מאמין שזו באמת בעיה שלי, והוא יצליח לשקם קצת את הדימוי הפגוע שלו. ואם באמת נצליח לגרום שזה יעבוד כמו שצריך אני כבר אדאג לשקם לו את הדימוי
(אני מנסה לעשות את זה כל הזמן, אבל לצערי מילים זה לא מספיק כרגע). ועוד משהו קטן ושמח: אני הולכת הערב למסיבה אצל ידיד מאוד טוב שלי
, שם אני בטוח אהנה כי זה עם אנשים שאני מתה עליהם. וגם תהיה לי הזדמנות לחשוב קצת על חבר שלי ועל הקשר בינינו, גם מכיוונים אחרים (אני צריכה לספר לכם פעם איך כמעט מעדתי במסיבה כזו כי בחור אחד ממש מצא חן בעיניי.....) אז שוב (כרגיל) המון תודה על ההקשבה, והנה - תראו - אני מתחילה לחייך

The blue sky

New member
אני באמת שמחה מתוקה ../images/Emo24.gif

אני מבינה שהוא לא יהיה איתך הערב במסיבה. לפעמים אנחנו לומדים להעריך את מה שיש לנו או את מה שהיה לנו כשכבר אין לנו. אז אל תעשי שטויות, כי בטח זה לא מגיע לו. אבל תהני לך, תשמחי ותצחקי כי זה מאוד בריא, זה בוודאי יכול לעזור. וכמו שאמרת, כשמשהו אסור או חסר, אז רוצים אותו, כאילו דווקא. אז אם תקבעו שאין ביניכם לתקופה מסויימת יחסי מין ואתם קודם כל חברים, אני משערת שגם זה יגיע, איך לא אם אתם כל כך אוהבים
. אז שיהיה לכם סופשבוע שמח ומהנה, מלא חיוכים ומצב רוח טוב. שלך בלו 12:10

qt1

New member
איך היה חתולבל מותק? דווחי?../images/Emo25.gif

למעלה