כל כך קשה

כל כך קשה

כמעט שנתיים היינו יחד, הכרנו בחו"ל והתחלנו את מערכת היחסים הזו הפוך וללא כל כוונה להמשיך את הקשר הזה לטווח הארוך. אבל כמו בצבא כל מה שזמני הופך להיות קבוע ונשארנו יחד. עד אתמול בלילה (איזה לילה ארור... -דמעה- ) שבגלל אי הבנה טיפשית החלטנו שזהו - הגיע הזמן לסגור את העסק. לפני שלושה שבועות היא החליטה שזהו, שכל הריבים שעברנו בחודשים האחרונים הגדישו את הסאה ומגיע לה משהו אחר , טוב יותר. התחננתי והתרפסתי וביקשתי שתתן לי עוד הזדמנות אבל זה לא קרה... היא הסכימה להישאר לידי אבל היא לא באמת נתנה לי את האופציה להוכיח שאני אחר, שאני שונה, שבשבילה אני אשתנה ב-180 במעלות, רק כדי שנישאר יחד וכדי שאני אראה לה שאני יכול להתייחס אליה כמו המלכה שהיא. אני יודע שהיא יודעת שאני טוב בשבילה אחרת היא לא הייתה נשארת איתי כל כך הרבה זמן (למרות כל השוני העצום בינינו, ברקע ממנו באנו ואיך שאנחנו מסתכלים על החיים) ושהיא הכי טובה בשבילי אבל מה אפשר לעשות ? רבנו כל כך הרבה והיום כבר אין דרך חזרה. וכ"כ כואב לי בכל הגוף שפשוט בא לי ללכת לישון ולקום עוד חודש או שנה ורק להתגבר. כמה טיפש הייתי שאיבדתי אותה שלא השקעתי בקשר ולא שמעתי לדרישותיה. נכון, גם היא הייתה לא בסדר וגם היא הכאיבה והכעיסה אותי לא מעט, אבל עכשיו ברגעים אלו, אני לא יכול שלא להלקות את עצמי על האובדן. כמה הייתי משלם עכשיו כדי לחזור אחורה בזמן ולתקן את המעוות, לשחזר את הימים היפים שהיו לנו... רציתי להתחתן איתך ואת איתי, רציתי לחיות איתך עד יומי האחרון, למה נתתי לך ללכת ממני למה?!!? למה לא הבנתי את מה שביקשת ממני? למה את לא הבנת את מה שאני רציתי ממך? היינו יכולים להיות הזוג המושלם... איך זה כל כך נהרס??? למה!?!? ועכשיו מה? מה אני אמור לעשות בלעדייך איך להמשיך ולחיות? איך אפשר לתפקד שהחלל שנוצר הוא כה עצום? עם מי אני אתחבק ואת מי אנשק??? למה ממי שלי למה!?!?!?!?

brokenn

New member
מממ..

אני לא יכולה להגיד שעברתי את מה שאתה עברת-לא עדמתי להתחתן באף רגע,אבל.. אבל רגשות החרטה האלה שאתה מרגיש-אלה רגשות שאתה מרגיש כי אתה פגוע וכל הזמן אחרי שנפגעים מקשר מסויים חושבים מה היינו יכולים לעשות כדי לשפר את זה.גם אנ הרגשתי את רגשות החרטה הזה והם פשוט אכלו אותי מבפנים.אבל הגיע הרגע אחרי חודשיים כמעט שהבנתי שכמה שכואב לי,שכמה שאני מרגישה חרטה-זה פשוט לא הלך יותר..וצריך להתחשק ולהמשיך הלאה.

אכן מממ...

כל מי שדיברתי איתו עד עכשיו (יומיים אחרי הבעיטה בבי**ים) אומר לי שכדאי לי לקחת כמה ימים\שבועות כדי להסתכל על המצב בצורה רציונלית ונקייה עם כמה שפחות רגשות... אבל אני כל כך כואב וכל כך מתגעגע שלמרות כל הדברים הרעים שהיו בה אני מוכן לקבל אותה בחזרה בכל צורה ובכל מצב ובלבד שהכאב יפסיק ושתחושת האושר שלי איתה תשוב...

brokenn

New member
עד לפני כמה שבועות

חשבתי בדיוק כמוך על האקס שלי.הייתי עושה הכל כדי שהוא יחזור אליי,פשוט הכל.הייתי מוכנה אפילו לסלוח לו על כל החרא שאכלתי בגללו. אבל אחרי כמה שבועות שלא תיקשרנו,הראש שלי נעשה צלול יותר..חשבתי והבנתי שאם הם לא רוצים אותנו,לא צריך.סימן שהם לא שווים אותנו.אף פעם לא צריך להתחנן לאנשים.ולמה זה?כי אז הם חושבים שהם התנהגו בסדר וזה מרים להם ת'אגו והם ימשיכו להתנהג אלינו ככה תמיד.

itai 20

New member
אני אומר לנסות פעם אחת...

יותר מזה זה כבר להתכלב...

ניסיתי התקשרתי..

ואחרי שבוע ניתן לומר כי שבו בנים לגבולם... (טפו טפו טפו חמסה חמסה שום בצל שום בצל). רק שנלמד להתייחס אחד לשני כראוי. תודה

למעלה