כל כך קשה.....

fatpig

New member
כל כך קשה.....

קשה לי....כל יום נהרגים לנו אנשים...אזרחים תמימים שלא פגעו באף אחד! איך אפשר?!אני לא יכולה להביע את הכאב במילים....בד``כ אני בן אדם מאוד סגור ולא מביעה רגשות .אבל הגוף שלי ישר מתחיל לפעול ואני מרגישה שהוא אוכל אותי מבפנים...הלחץ הזה סוגר עליי....אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי....אני לא יכולה להביע רגשות ובגלל זה אני סותמת לעצמי את הפה באוכל ...10 שעות של זלילה רצופההההה ואני מרגישה כלכ לך רע.... אני מענישה את עצמי....דיי נמאס כבר עם העולם הזה ואני יודעת שקשה לחשוב על העתיד אבל......למרות הכול צריך להתחזק!אל לנו לתת למפגעים להשיג את מטרתם!הם רוצים לפגוע בשגרת חיינו...הם רוצים לקיים פיגועים בתדירות תכופה כדי להוציא אותנו מדעתנו ולגרום לנו לנקוט צעדים...אבל לאא!!! אנחנו צריכים לשמור על איפוק...לא לשחק לידיהם...בואו ניתן למדינה לפעול..אנחנו פשוט צריכים לחזק אחד את ידי השני ולחיות...וזוהי משימה מספיק קשה בשביל חלקינו... אוהבתתת, תומכת מתי שרק תרצו .אני פה.....

מתוקונת שלי........אתמול נתנתי לזה

......גם אני כמעט ולשלוט בי יותר מידי, ונכנסתי למאיזה כוך שלמזלי אמא שלי הייתה פה איתי, ובשלב מסויים החליטה לקחת את העניינים לידיים שלה לפני שיהיה מאוחר מידי בשבילי..........ואת יודעת איזה רגישה אני......אולי אפילו מידי...........מזלי שהיא הייתה, כמעט ועשיתי כל כך הרבה שטויות, מחוסר שפיות מוחלט!!!!!!!!!!!! היא לקחה אותי בכח בשלב מסויים מהמסך של המחשב. כבר היה קצת מאור היום!!!!!!!!!ביקשתי לעלות לגג, היא עלתה איתי! ואז ירדנו, בכיתי לה ובכיתי והיא חיבקה אותי וניסתה ללטף ולהרגיע!!! שמתי במחשב את השיר.........תשמור על העולם ילד ובכיתי ובכיתי..... אז חומד.......מוקדש לך ולכל מי שאוהב...... ******************************************************************** תשמור על העולם ילד/דוד דאור(?) תשמור על העולם ילד, יש דברים שאסוור לראות תשמור על העולם ילד, אם תראה תפסיק ליהיות גיבור של העולם ילד, עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד, כי אנחנו כבר לא מצליחים תשמור על העולם ילד, אל תגזים במחשבות כי כמה שתדע יותר ילד, אתה רק תבין פחות ובשעה מסויימת, נסגרות כל הדלתות וכל האהבה נגמרת, רק אתה ממשיך לתהות תשמור על העולם ילד, יש דברים שאסור לראות ילד תשמור על העולם ילד, אם תראה תפסיק להיות גיבור של העולם ילד, עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד, כי אנחנו כבר לא מצליחים גיבור של העולם ילד, עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד, כי אנחנו כבר לא מצליחים ********************************************************************* חומד, אוהבת אותך אני עד אין סוף! תיהי חזקה..... מוסרת לך את כל כוחותי(למרות שאין לי בכלל הרבה להציע) מוסרת חיבוקים לחמם את הלב הטהור והמקסים שלך שלך תמיד אני

מייק 48

New member
חזירונת מתוקה - נכון, זה קשה...

אבל אנחנו חייבים להיות חזקים ולא לשחק לידי האויב !!! זה מה שהם רוצים - לשבור אותנו פיסית ורוחנית... להרוג בנו עוד ועוד עד שנישבר ונברח... עם כל הכאב והקושי, ואני יודע שהכאב עצום ורב והלב נקרע... אסור לנו להפסיק את החיים !!! זה נכון מאד וחכם מה שכתבת כאן ואני מסכים איתך... מחזק את דברייך, חזירונת מתוקונת... רוצה לחזק ולעודד אותך ואת כולם... שולח המון חיבוקים ונשיקות... שלך באהבה מייק

למעלה