כל כך פוחדת

בלוז10

New member
כל כך פוחדת

מרגישה כל כך בודדה , כל כך לבד ,לא מראה לאף אחד כמה קשה לי , לא בעבודה ולא בבית לא רוצה שידאגו . לפעמים בוכה אבל לבד כל כך עצוב . לפעמים גם אנשים חזקים צריכים כתף .

יקרה...

א אני כאן
ב גשי לבלוז! אותי
וסוסים
תמיד מרגיעים ברגעי חולשה!

טורטיתת

New member
היי בלוזי

מתחילה מהסוף את חזקה מאוד שלא תשכחי בחיים שלך. לפעמיים לבכות לבד זה טוב, זה משחרר, זה מנקה, להבין לבד לחשוב לבד צריך את זה. אנשים חזקים בדרך כלל בוכים לבד, הם לא רוצים להכאיב לסביבה שלהם וכך את עושה, לא מראה לאף אחד כמה קשה לך. זה יעבור זו תקופה שכזו קראתי באיזה מקום שמצב הכוכבים לא משהו והם אשמים בכל הבלאגן הזה סביב היקום וסביבנו, זה עובר כבר מחר מבטיחה... ערב מקסים ואת לא לבד אומץ צודקת בע"ח עושים טוב לנשמה אז תחשבי על בלוז הוא ירגיע אותך.

פאמקי

New member
יקירתי

מחבקת מכאן, ומזכירה לך שזה לא חייב להיות כך. את תמיד מוזמנת להצטרף למעגלים חברתיים קיימים, לטיולים, לפעילויות... רק פני לעצמך מעט זמן. עבודה חשובה אך היא לא הכל. לא נכון לחכות עד לשלב שעצירת החיים בגללה- מתסכלת. לא מסכימה עם חברתי באמירה ש: "אנשים חזקים בדרך כלל בוכים לבד, הם לא רוצים להכאיב לסביבה שלהם וכך את עושה, לא מראה לאף אחד כמה קשה לך". לדעתי, אנשים חזקים יודעים לשתף ולא חוששים שזה "מחליש אותם". הם יודעים שהם מכאיבים לסביבה שלהם כשברור שהם דועכים, אך לא ניתנת ההזדמנות לאהוביהם, להושיט יד. אדם חזק יודע לשתף, יודע לבקש עזרה, לא נבהל מחולשותיו. ואת שם! עצם השיתוף מאפשר לנו לראות ולתת לך מה שאת צריכה. כבוד לך! אז פני זמן ובואי. דאגתי לקבוצת נשים ממש באזורינו
.

תהיי חזקה../images/Emo39.gif

כל הכבוד שאת יודעת לבקש עזרה ולומר כשקשה לך הלוואי וידעתי גם לומר כשקשה. ופמקי מה זאת הקבוצה הזאת ? אני יכולה גם להצטרף ?

טורטיתת

New member
../images/Emo62.gifהקבוצה הזאת = קבוצת לסביות באזור השפלה

בימים אלה, קורם עור וגידים חלום של חברה יקרה לי מפז: הקמת קבוצת נשים לסביות, מאזור השפלה. קבוצת נשים בוגרות, ששיח בוגר מתאים וחסר להן, אשר (בתור התחלה) תיפגש אחת לשבוע. בקבוצה נדון בנושאים העשויים לעניין את כולנו- החל מנראות, זהות, שייכות, פמניזם, וכלה בשאלות פרקטיות של משפחה, אהבה, עבודה וילדים (בהקשר שלנו כנשים לסביות). כמובן, שיהיה מקום ראוי בקבוצה לנושאים שנרצה לדבר עליהם (ויתאימו לשאר הקבוצה), נוסף לנושאים לעיל. כמו כן יהיו מפגשים מובנים, פעילויות חברתיות משותפות הנוגעות בסוגיות שונות הקשורות לאקטואליה בחיי הקהילה, התמודדות עם ההסתרה/ חשיפה, לסבופוביה, מקומנו בקהילה, קידום עסקינו הגאים וכיו"ב. בנוסף לכל אלה, ניצור פעילויות רבות לאורך השנה, במגוון נושאים: פעילויות חברתיות כמו טיולים, רכיבת אופניים, הרצאות, פיקניקים וכו'...
אז... אם אתן בנות 30-45, מאזור השפלה המעוניינות להצטרף, מוזמנות לשלוח לי מייל עם שם, גיל ואיזור מגורים ואחזור אליכן עם פרטים נוספים: [email protected]

פאמקי

New member
../images/Emo9.gifטורטיתת יקירתי

תודה על הפרגון
. ודובונית, נראה לי שקיבלת תשובה מפורטת
. נמנעתי כי אין קשר בין הקבוצה לפורום, אך זה נכתב ואת כמובן מוזמנת לפנות בדרך המקובלת
(במייל). (גילוי נאות- טורטיתת, העונה על השאלה שנשאלה, היא חברתי הטובה. יש מצב שהיה לה אינטרס
).

בלוז יקרה את לא לבד

אנשים חזקים צריכים תמיד כתף. ואת כל כך אמיצה לשתף אותנו בתחושותיך. מה שאני שומעת: זהו אני עומדת לעשות מעשה ולצאת אל העולם. הקהילה שלנו לא כל-כך קטנה. ישנן המון פעילויות שלא תמיד קולעות לטעם שלך. המלצה שלי כן ללכת לכמה פעילויות להשתתף בדיונים, מסיבות, להתברג אט אט. נשים ישימו לב אליך. ישימו לב לגדולה שלך. את תשימי לב לגדולה שלך. ומפה השמחה תהייה גדולה. יאללה לדרך

Crossroads7

New member
בעיקר אנשים חזקים זקוקים לכתף...

אני כמעט מוצאת את עצמי בין מילותייך הצרובות בכאב הבדידות, רק בהבדל קטן... לאחרונה למדתי להניח את ראשי על כתף טובה המוצעת.... כי עייף מידי, קשה מידי וסבוך מידי להלך בדרך ללא מנוח... על אף החשש הגדול גיליתי בזה נועם והקלה במידה.... אין בזה בכדי לבטל את הלבד והקושי שלמולו את עומדת, אך מעט רגעי נחת מעת לעת לא יזיקו... גם תופתעי לגלות עד כמה הם מחזקים. הנה שיר אשר מבטא יותר מכל את שבירותם של החיים ושל בני האדם.... גם הצוקים שבינינו... גאווה (אפילו סלעים נשברים) / דליה רביקוביץ אפילו סלעים נשברים, אני אומרת לך, ולא מחמת זקנה. שנים רבות הם שוכבים על גבם בחם ובקור, שנים כה רבות, כמעט נוצר רושם של שלוה. אין הם זזים ממקומם וכך נסתרים הבקיעים. מעין גאווה. שנים רבות עוברות עליהם בציפיה. מי שעתיד לשבר אותם עדיין לא בא. ואז האזוב משגשג, האצות נרגשות, והים מגיח וחוזר, ודומה, הם ללא תנועה. עד שיבוא כלב ים קטן להתחכך על הסלעים יבוא וילך. ופתאום האבן פצועה. אמרתי לך, כשסלעים נשברים זה קורה בהפתעה. ומה גם אנשים. חיבוק גדול ומעודד שלוח אלייך ממני

למעלה