כל כך פגועה

shiraz2

New member
כל כך פגועה ../images/Emo14.gif

היה כל כך טוב, הייתי בטוחה שמעכשיו נהיה ביחד לנצח. למה, למה פתאום החלטת שאתה רוצה ללכת למישהי אחרת? הרי חשבתי שאתה לא מוכן עכשיו לקשר מחייב, שאתה צריך את החופש שלך. אז כנראה שפשוט לא היית מוכן לקשר מחייב איתי. וחבל, אני יודעת שהיינו יכולים להיות הזוג הכי מקסים, וחבל, שלמרות שידעת שאני כל כך אוהבת אותך, באת ופגעת בי ככה. וחבל, ששבוע שאחרי שאתה מתנשק איתי, אתה עובר למישהי אחרת. וחבל, שזה נגמר ככה. למרות שאמרת שאתה ממש רוצה שנישאר ידידים טובים, ואפילו מאוד. וחבל, שלמרות מה שעשית אני עדיין כל כך אוהבת, וכל כך בוכה, וכל כך פגועה. יש בתוכי מין הרגשה של ריקנות כזאת, אחרי הכל... כרגע נגמרה אהבה של חצי שנה. אהבה ראשונה, אהבה אמיתית. שתדע, שאני שונאת אותך עכשיו. ושאפילו אם תתחנן אני לא יחזור להיות איתך בקשר. אין לי מה לעשות עכשיו, יותר מידי בוכה בשביל לדבר. יותר מידי פגועה. אני בחיים לא יאהב שוב. בחיים לא אתן לעצמי להיפגע ככה שוב. מקווה שלכם יהיה יותר שכל ממני. אבל אחרי הכל ידעתי מההתחלה שלאהבה הזאת אין סיכוי. הרי אני "קטנה" בשבילך. כנראה ש-4 שנים זה יותר מידי בשבילך. אבל חשבתי שאמרת... שאם אוהבים הגיל לא משנה. חבל, באמת חבל. אבל הלב כל כך כואב.

שירז

תאמיני לי מנסיון הזמן מרפא את הכל נכון שזה נשמע בנאלי אבל הפרידה הפיזית כבר היתה תיתני לעצמך נפשית להיפרד ותאמיני לי תמצאי יותר טוב מימנו את צריכה לשמוח שזה קרה אחרי חצי שנה ולא ביזבזת חיים שלמים (שנים) על אותו אחד ואחר כך היה עוזב חזקי ואמצי תאמיני הזמן עושה את שלו ביי ובהצלחה

shiraz2

New member
נופר יקרה,

אני רוצה להאמין בזה, אבל אני לא חושבת שאני אי פעם יתגבר על הכאב הזה. את צודקת, לפחות לא ביזבזתי עליו חיים שלמים אבל עדיין, במשך חצי שנה הוא היה נמצא אצלי בראש 24 שעות, הוא היה הדבר האחרון שחשבתי עליו שהלכתי לישון, הוא היה הדבר הראשון שרציתי לראות שהתעוררתי. תודה על התמיכה, אני מאוד מקווה שיוכל להגיע היום שבו אני יתגבר עליו. שלך תמיד, שירז

שירז

תראי שאני צודקת אני בת 38 ויש לי ניסיון את מכירה את השיר של ריטה שאומר שמחר יהיה יותר טוב שהזמן לא מרפא אבל עוזר ביי ותהיי חזקה את תראי שברגע שתמצאי מישהו אחר שיאהב אותך בתנאי כמובן שתדעי להעריך את זה פתאום תביני כמה דברים היה חסר לך בקשר ההוא ותביני שזה לא היה זה תאמיני לי אני יודעת ביי בהצלחה מתוקה

ניקולי

New member
ואוווווו שירז מתוקה

ראשית הרקיני ראשך, בכדי שאוכל לתת לך
(לטיפה).. ועכשיו תתקרבי בכדי שאוכל לתת לך
(מעודד).. וכעת...אומר שוב ווואוווו...כי את פשוט פגועה, ולא סתם פגועה, פגועה קשה מאוד..(לצערי
).. כתבת בהתחלה.."חשבתי שמעכשיו נהיה ביחד לנצח" (ציטוט)..מה זאת אומרת מעכשיו??, לפי דברייך נראה ש..היו לכם בעיות מסויימות כבר על ההתחלה..ולכן "עוד לא הייתם ביחד לנצח"..ולפתע יום אחד..התחלת לחשוב שכן..את זה עוד לא הבנתי..!! שירזוש מתוקה, אל תקחי את זה כ"כ קשה..תראי, את יכולה לאהוב בן אדם עד עמקי נשמתך, והוא לא!!, את יכולה לאמר לו עד כמה את אוהבת אותו, את יכולה לאמר לו עד כמה היית רוצה לחלוק עימו את חייך, והוא..הוא יאמר לך הכל...רק בכדי שלא תפגעי, אבל....בסופו של דבר הוא לא יכול לשקר את עצמו יותר, ואז..הוא קם והולך.והדרך הכי קלה לקום וללכת זה להשאיר מאחור מישהי פגועה וללכת עם מישהי אחרת..זאת בעצם הדרך הכי קלה בשבילו להתמודד עם העזיבה שלו ממך..תהיי בטוחה שהוא יודע שפגע בך..תהיי בטוחה שהוא בכלל לא חשב על מה שאת חשבת.. .. יקרתי.. אין כל סיבה בעולם שלא תמשיכי הלאה..אין כל סיבה בעולם שלא תתאהבי שוב..אם תכניסי לך את המחשבות המטופשות האלו לראש ככה תרגישי כל הזמן...לאהבה אין גבולות..כשאוהבים אוהבים עד הסוף, ואני מאמינה שיבוא האחד, האמיתי שאותו תוכלי לאהוב הרבה יותר..ואז..אותו אחד שאהבת, אותו אחד שלא יכולת בלעדיו, יהיה כמו..גרגיר בחול ים מחזקת אותך ניקול*

shiraz2

New member
ניקולי חמודה,

קודם כל הרשי לי להחזיר לך אינספור
ו-
ות.. עכשיו.. כתבתי שחשבתי שמעכשיו נהיה ביחד לנצח כי באמת היו לנו המון בעיות מההתחלה. אני חשבתי שלאהבה הזאת אין בכלל סיכוי, שהגיל יהיה מאוד חשוב לו, שאין שום סיכוי שיקרה בינינו משהו. אבל הוא, הוא נתן לי להרגיש אחרת. אחרי שאמרתי לו שאני אוהבת אותו כל כך ושאני לא יודעת מה לעשות עם כל הרגשות האלה, הוא אמר שהוא נורא מפחד לפגוע בי, שהוא לא יכול להיות עכשיו בקשר מחייב עם מישהי, שהוא חייב את החופש שלו, שבשנתיים האחרונות הוא רק נפגע מקשרים קודמים, ועוד המון סיבות כאלה. אני קיבלתי את זה בהבנה, הרי מההתחלה חשבתי שאין לנו סיכוי. אבל אח"כ התנשקנו, העברנו הרבה אהבה אחד לשני, והוא גרם לי לחשוב שאולי, אולי יש עוד סיכוי. אפילו אם לא נהיה בקשר מחייב, לפחות נהיה במשהו. אז למה, אחרי כמה ימים הוא מתקשר אליי ואומר לי שהוא ביחד עם מישהי שממש חשובה לו? הרי חשבתי שהוא צריך את החופש שלו, שהוא לא בנוי עכשיו לקשר מחייב. וזה כל כך פוגע וכואב. מה שאני באמת לא מבינה זה למה הוא פשוט לא אמר לי שהוא לא רוצה להיות בקשר רציני איתי? ולא עם כל אחת. הרי הוא תמיד היה הכי כנה איתי שאפשר, הוא אומר הכל דוגרי, ולא מנסה להסתיר את האמת. כמה שהיא פוגעת. אז למה הוא לא יכל להגיד לי את זה? ואני באמת חושבת שאני בחיים לא יאהב מישהו שוב. לא בגלל שאני לא ירצה, בגלל שאני לא אתן לעצמי להתמסר לגמרי למישהו כמו שעשיתי עכשיו. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו, להמשיך לאהוב אותו, לוותר, לשכוח ממנו? אפילו עכשיו שהוא עם מישהי אחרת, הוא לא נותן לי לשכוח ממנו. הוא אמר לי שהוא לא יודע מה יקרה מחר, אבל היום הם ביחד. למה הוא חייב לרמוז כל הזמן, הוא לא יכול לתת לי לשכוח ממנו לגמרי? לאהבה אין גבולות, תנאים או גיל. ככה גם אני חשבתי, עובדה שטעיתי. אני באמת לא חושבת שאני אתאהב שוב. תודה לך ניקול יקרה, על התמיכה. זה באמת מאוד חשוב לי ומעודד. מאחלת לך את כל האהבה שיש, מקווה שלעולם לא תיפגעי כך. שלך תמיד,
שירז

ניקולי

New member
שירזוש...

באמת ה -
שלך הוא
..לפי דברייך מאוד מאוד נפגעת, אכן כך.. הנה אומר לך עוד כמה דברים שיחזקו אותך.. (בתקווה שיחזקו).. למרות, שאותו בחור היה כנה איתך, "והכל אמר לך"...עדיין לא יכל לאמר לך דברים שיפגעו בך.. כלומר..השתדל להחזיר לך יחס בהתאם למצב..אבל..כמו שאמרתי קודם הוא לא יכל להמשיך לחיות בשקר אחד גדול..וזה אומר הוא לא יכל להמשיך לתת לך את ההרגשה הטובה הזאת שאין זוג כמותכם (ושוב..למרות שידעת שיש הפרעות בדרך, ולא משנה כרגע מה הן..).. לבסוף החליט לאמר לך שהוא לא בשל לקשר מחייב, (וזה בכדי שתעזבי אותו לנפשו..) בשבילו רק את אהבת אותו, ואולי הוא רק חיבב אותך.. כמובן שנשיקה, ועוד חיבוק גורם להתחברות.. תתפלאי גם בין אנשים שבהתחלה לא מרגישים מאום אחד לשניה..יחד עם הזמן וככל שמתרבות הנשיקות והחיבוקים..נוצר קשר כלשהו.. לדעתי הוא התחיל להרגיש שאת מתחילה לפתח כלפיו רגשות מעבר לכך, לכן החליט לאמר לך את מה שאמר..יחד עם זאת אני חושבת שהוא לעצמו חיפש קשר אחר לגמרי..(וכאן עליי לציין שאולי, ורק אולי..את זה לא מה שהוא חיפש בחייו) שירזוש אני לא מדברת על הפרשי הגילאים, כי באמת לאהבה אין גיל, וכשאוהבים באמת מכל הלב, מעניקים, ומקבלים בתמורה..ובסוף את לא קיבלת את מה שרצית..(לצערי)... חמודה, לאהוב תמיד תוכלי, כמו שאמרתי בתגובה הראשונה שלי..הקטע הוא שאת צריכה לנתק אותו מרגשותייך (כמה שזה קשה לך, תנסי), ואח"כ יהיה לך קל לנתק אותו מראשך, ממחשבותייך, ובכלל.. לכל אחד ואחת מגיע היחס הטוב שבאהבה, אבל אם האהבה היא חד צדדית, תחתכי אותה מיד, ולא משנה כרגע אם את זאת שאוהבת או הוא זה שאוהב..ברגע שתראי שאין עתיד, או אין המשיכיות שימי עצור, רגע חושבים, ומטרה!! *****זכותו של כל אדם, להיות עם מי שליבו חפץ,את תבחרי לך את האהבה שלך, או את שונאייך,ואם הוא בחר לא להיות איתך, משמע שלעולם לא היה שלם עם עצמו אם היה ממשיך איתך, ובאיזשהו שלב בחיים, גם את היית מרגישה כך, שאינך רצוייה בחיקו, ואז מתוקה שלי היית אומללה, לכן טוב שכך קרה, וטוב שאת בוכה, כי לשמור בלב אסור, וטוב להשתחרר, שחררי מליבך כל כאב, כי יבוא יום ותתעוררי עם חיוך רחב יותר***** בהצלחה ניקול*

jess ועוד

New member
שירז...

קבלי
זה קשה לקבל את הדברים שנאמרו במיוחד שבדיוק לפני זמן לא קצר הם נאמרו באופן הפוך לגמרי כמו שהבנתי אבל זה ידוע שגברים הם ילדים ואין הרבה מהם שמתבגרים נפשית (בלי קשר לגיל) וכיאה וכנאה לילדים הם משנים את דעתם לצערנו אנחנו אלו שנפגעות מקווה שלמרות הקושי תמצאי עידוד.. שלך

shiraz2

New member
גסיקה,

תודה רבה על התמיכה, אנחנו בהחלט אלו שנפגעות וחבל שזה ככה. אני יכולה להגיד לך שמעכשיו אני יהיה הפוגעת. לא אוכל לעבור את מה שעברתי שוב. תודה על התמיכה, מקווה שיצא לנו לדבר עוד הרבה, שלך, שירז

Queen Of Love

New member
כשאת איתי את לא לבד...../images/Emo140.gif

שירז, פרידה זה לא דבר קל, זה תהליך מאוד קשה. הרגשות והמחשבות שלך הן דבר אופייני אחרי פרידה. אין מילות קסם שאני אוכל להגיד וישכיחו את העצב והכאב שעל ליבך. הזמן-זוהי התרופה הטובה ביותר. ובעניין הגיל אל תתני לזה להעסיק אותך הרי ברור שזה רק תירוצים מצידו. הוא לא שווה אותך, מגיע לך יותר. אני יכולה להבין את התחושות שלך כי גם אני בעצמי עברתי פרידה לא קלה. ואני חושבת שאפילו אחרי שלושה חודשים שעברו, וזה עדיין לפעמים כואב. אנחנו פה בשבילך
!! מאחלת לך רק טוב מכל ה-
Queen Of Love

shiraz2

New member
מלכת האהבה,

פרידה היא אכן דבר לא קל, במיוחד שלא ממש היינו בקשר-קשר אף פעם. אני חושבת שאני לא ממש שווה אותו. הוא הבנאדם הכי מקסים שהכרתי, וכמה שזה כואב לומר, אני מאחלת לו לחברה החדשה שלו את הכי אושר בעולם כי זה פשוט מגיע לו. אני מקווה מאוד שעניין הגיל הוא רק תירוץ, חבל שהוא לא היה גבר מספיק בשביל להגיד לי מה באמת הסיבה. יכול להיות שהוא נבהל, שהוא ראה כמה שאני באמת אוהבת אותו והוא ממש נבהל. אני מקווה שבאמת שתינו נתגבר על הפרידות שלנו, נצטרך לזכור שאלו בסך הכל בנים....... שהם לא שווים אותנו
, באמת מקווה שיהיה לך רק טוב, שיגיע היום שיותר לא יכאב, שיהיה רק אהבה. שלך,
, שירז

Queen Of Love

New member
שירז..מרין...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אנחנו מקימות קבוצות תמיכה כאן ולמה בגללם! לצאת מהם!! נמאס כבר מהגברים המעצבנים האלו!! כולם אותו דבר!! צריך להעיף את כולם לכוכב אחר!! לא ככה?? סתם... אני לא באמת מאמינה שכולם אותו דבר, פשוט אנחנו צריכות לפתוח יותר את העיניים, ללמוד מהטעויות.. ולמצוא את הבחור הנכון .. כמו שאומרים: the right one for me... עוד יש תקווה! רק צריך לאתר את המובחרים
בסה"כ אושר זה דבר פנימי, שאך אחד לא צריך לקחת מאיתנו שיהיה רק טוב !! מכל ה-

@@

New member
מלכה האה../images/Emo23.gifה

כנראה עדין לא עשינו היכרות , נעים מאוד אני ריקי ואני מוותיקי הפורום, אני מצטרפת לקבוצת התמיכה שנמצאת בשלבי ההקמה. אוי, איך שנמאס לי מהםםםםםםם, מכל הגברים ואותי זה לא מעניין, שורה תחתונה הם עשוים מאותו חומר. מתי תגיע אלינו האהבה האמיתית? אם רק הייתה לי תשובה לזה. מתוקה שלי אנחנו פה אחת בשביל השניה, לעזור ולתמוך נקווה שזה קצת יפחית את הכאב. אוהבת ויום נפלא

Queen Of Love

New member
נעים מאוד!../images/Emo140.gif

יום נהדר גם לך בובה!
דבר אחד בטוח יצא טוב מכל הפרידות האלו!... יצא לי להכיר בנות מקסימות כמוכן !!
אולי יום אחד נעשה מפגש ונצוד גברים חמודים
מאחלת רק טוב, לכולם!! Queen Of Love
"...anytime you need a friend i will be there"

mariana

New member
תודה לך נשמה

אנחנו חייבות לעשות מפגש אני לא מוותרת.

shiraz2

New member
נכון...

יצא מהפרידה הזאת לפחות דבר טוב....
שמחה שהכרנו
, ומתי נעשה את המפגש הזה?
דווקא מחר.. אני יוצאת עם ידיד טוב שלי לאיזה מסיבה שאני תמיד פוגשת שם המווון בנים.. בתקווה לשכוח ממנו, או אולי.. לראות אותו שם?
שירז

@@

New member
נעים לי מאוד../images/Emo24.gif

איך מתאים לאיזה מפגש נשים , נצא לאיזה ציד, יש מצב? בת כמה את? ומה שמך? זה הכי חשוב, יום מהמם לכולנו

למעלה