כל כך עצוב היום

דסי אשר

New member
כל כך עצוב היום

זה לא חג הפסח שרצינו. לא קשור לחינוך, אבל מה יהיה?. דסי

tullana

New member
באמת מה יהיה? חוסר הוודאות הזה

גורם לי לשאול כל יום מחדש, לאיזה מן עולם הבאתי אותם, מה מצפה להם? אני יודעת שזה לעוס וקלישאתי אבל זה מטריד. לו היתה אופציה להיות מנותקים מהכל ( וזה אומר גם מהדברים הטובים, המשפחה, החברים, השמש הישראלית, הגנים הנפלאים וכו, ) הייתם שוקלים זאת? אתמול שמעתי ילד בן שש אומר שהוא לא רוצה למות וגם לא רוצה ללכת לצבא. למה הם צריכים לגדול ככה? זה נורמאלי?

דסי אשר

New member
אין לי פשוט מילים

חוץ מלומר, בין השאר, שיש לי מזל "שבני אינו חייל גיבור, אלא סתם חייל חכם" וביתי היא בת. ואני כל הזמן מבקשת דיווחים כאשר הם בנסיעות,. הוא גר בירושלים, אבל נמנע מלהגיע למוקד הנורא, ולא הולך לכינוסים בהם יש אנשים. עולם מפחיד, וההמצאות פשוטות מאד. לא צריך להיות חכם כדי לפגוע בנו. חיי אדם חשובים בעיננו. לנו אין "שהידים". לנו יש אנשים שאנחנו אוהבים. כתבתי הרבה יותר ממה שחשבתי, בכלל לא קשור לגיל הרך. כל כך קשה, ללא מוצא ומפחיד. דסי

לאה_מ

New member
ועומר אמר לי לפני כמה שבועות (בשעת

צפיה בחדשות בטלויזיה) "אמא, את יודעת, על המדינה שלנו מגינים ילדים לא הרבה יותר גדולים ממני"....

vered4

New member
ילד בן שלוש וחצי

שאמא שלו אחות בהדסה עין כרם, שואל את אמא שלו כשהטלפון או הביפר מצלצל, אם יש עוד פיגוע. במקומון היו כתבות על האנשים, שמעורבים בפעילות והעזרה השוטפת. פשוט לקרוא ולהרגיש, שאין מילים.

anat30g

New member
לדסי

ה"סדר" שאנחנו עורכים נועד להזכיר לנו וללמד את ילדינו איך שרדנו... ואם עברנו את פרעה נעבור גם את זה... הרי אופטימיות זה מה שנשאר לנו - לא? משהו ששלחו לי בדואר לשיפור מצב הרוח: > שרדנו כבר את > > הארמים > הבבלים > הייוונים > הרומאים > הפרסים > התורכים > הגרמנים > הבריטים > הירדנים > המצרים > הכנענים > המצרים > העמלקים > החיווים > הפריזים > האמורים > הפלישתים > הסורים > העיראקים > הלבנונים > > אז שהפלשתינאים יהרסו לנו את המצברוח? זה לא ממש לפי הסדר ההיסטורי - אבל אכן עברנו את הכל ונעבור גם את זה. חג שמח - ענת

דסי אשר

New member
לי זה לא אומר כלום

אני כאן, עכשיו, חושבת שמה שקורה עכשיו מיותר, לא מגיע לנו ולהם, וקשה לי מאד. הפחד שתלך לנו המדינה בדרך שהיא מתנהלת. אבל זה לא לפורום הזה. דסי

למעלה