כל כך עצובה

ציקיה

New member
כל כך עצובה

אני בחורה... לא שמנה גם לא מלאהה אבל אני גם ממש לא רזה ההערכה העצמית שלי לא משהו.. אבל בימים האחרונים היייתי כל כך שמחה בקשר לעצמי אבל איך בן אדם יכול להרוס היום הייתה לי שיחה עם חברה שלי שהציעה לי להתחיל לעשות ספורט ואמרה שהשמנתי ושהעליתי אחרי הדיאטה הכל בחזרה זה לא נכון.. כמה שאני עצובה. אתם לא מבינות אני לא יכולה לדבר על זה עם אף אחד... רק על גבי האינטרנט.. איך אני מתמודדת... זה כל כך חשוב בשבילי איך היא הרסה לי ככה? זה לא מקנאה .זה מה שהיא חושבת.. וזה עצוב לי וכואב לי.. איך אני אמשיך להיות שלמה עם עצמי? כל כך קל לשמח אותי בקשר לזה אבל כל כך קל להעציב.. אני בכלל לא רוצה להרזות אני לא חושבת שאני צריכה אחרי הדיאטה השמנתי אבל לא את הכל.. וכשהיא אומרת לי שאני נראית כמו שנראיתי לפני ההרזייה אני מקבלת חום איך אני אתמודד? כל כך קשה לי... =(

את המילים שאת אומרת לנו אימרי לה../images/Emo70.gif

את לא חייבת הסבר לגבי הגוף שלך לאף אחד פרט לעצמיך. את בעלת הגוף בלבד אל תתני לאחרים להגיד לך מה טוב או מה רע. להיות חזקה מתוקה ולהעיז ולענות רק ככה מצליחים. עד אז
הצלחה

מתוקונת...

העצב הזה שעוטף אותך כרגע זה כי את מרשה לו. האהבה לעצמך צריכה להתחיל אצלך בלב ואני שואלת אותך שאלה כנה את באמת לא אוהבת מה שאת רואה במראה? למה משנה לך עם עלית קצת או יותר את בן אדם ואילו טיפה תטפחי את עצמך תוכלי להיראות טוב וזה לא אמור לשנות לך. כנראה שכמו כולם את הולכת על פי החבר'ה חושבת שמה שיפה או לא יפה. אני לעומתך בחורה שמנה מאוד. את חושבת שאם מישהו יגיד לי ששמנתי או רזיתי יערר את ביטחוני ממש לא! אחרי שנים רק אני יכולה להצליח לערר לי את הביטחון כי למדתי למדתי לאהוב את עצמי אהבה ללא גבולות. אוכל זאת אהבה אמיתית אז מה אני לא יאכל אני לא יהנה בשביל שהאחר יהנה ממה??? אני בטוחה שכל אחד שיהיה בסביבתי יהנה ממני כרק ילמדו להכיר את הבן אדם הפנימי שבי. אילו ואבחר לעשות שינוי זה רק לעצמי ולא למען אחר. צאי מהבאסה גשי למראה תשקיעי זמן תסתכלי טוב על כל גופך תשאלי את עצמך אם את באמת נראת רע? צאי ממה אנשים אומרים וחושבים לאנשים יש ביקורות ללא גבולות ככה לא תגיעי רחוק. חשבתי תמיד מה את אוהבת מה לך טוב ותאמיני ביופי שלך כי לכל אחד יש אותו. גם אני הייתי כמוך פעם בגיל צעיר יותר תמיד חשבתי מה אומרים הייתי חסרת ביטחון כל הערה קטנה גרמה לי לצער אבל מזמן זה פסק! ואני אומרת דבר כזה : "אין כמוני אין דומה לי אני עושה רק מה שבא לי בלי חשבון..." מתוקונת תני חיוך לעצמך ותתחילי לעבוד על האהבה העצמית כי זה תהליך. נשיקות אורית.

כמה דברים לי אליך...

אני מאמינה שאדם שבאמת שלם עם עצמו לא יפול מהערה אחת, אך ברור לי שההערה הזאת באה בזמן מאוד רגיש שכנראה המשקל מהווה נקודה חלשה אצלך. ראשית, אני חושבת שאת צריכה לענות, ולהגיד לאותה חברה נחמדה שאת לא מעוניינת שהיא תתערב לך בענייני משקל ושתהיה בטוחה שאת יודעת אם את עולה או יורדת. שנית את צריכה לקבל החלטה, אבל לא משנה איזו החלטה תקבלי את צריכה להרגיש ובאמת לקבל אותה מתוך מקום של אהבה, ולא מתוך מקום של פחד או כעס. את צריכה להבין שההרזייה תעזור לך רק בעניין המשקל, היא לא תעלה לך את הביטחון, היא לא תגרום לחברות להפסיק להעיר הערות והיא לא תעשה את החיים ורודים יותר. ברוכה הבאה לפורום.

ציקיה

New member
וואי

בנות כל כך תודה וזה באמת נקודה מאוד חלשה אצלי הגוף.. הכי חלשה.. והכי משפיעה ושולטת על כל המצב רוח..חח והחיים... ואני כן אוהבת את מה שאני רואה בדרך כלל... לא יודעת איך היא הצליחה להשפיע עליי כל כך היום אני מרגישה יותר טוב תודה

צביקוש23

New member
דעתי היא ...

תראי תקשיבי תביני (זה אותו הדבר חחחח) בקיצור אם אני הייתי במקומך הייתי עונה לה שהגיע הזמן שהיא תשמין קצת.. כי רזה זה ממש אבל ממש אאוט.. רזה זה פשוט לא דבר יפה בגרוש

ציקיה

New member
חחחח

היא לא רזונת אבל היא רזה.. זה גם לא העניין העניין שהיא גרמה לי להרגיש עם עצמי חרא אחרי שסוף סוף... הרגשתי טוב כולם עדיין אומרים שרזיתי.. והיא באה והרסה אם מישהו ירצה לדבר אתי באיסיקיו אני אשמח

למעלה