כל כך נפלא

fantom

New member
כל כך נפלא ../images/Emo47.gif

סוף סוף מאז הפעם הראשונה שיצאתי לבלות מסעדה תאילנדית טובה ואחר כך קלאב 51 ריקודים עם הקביים סלטות באויר טוב נו לא עשיתי סלטות אבל ממש נהנתי I LOVE YOU NEW YORK|סד דרך אגב מישהו יודע מה היה שמה הקודם של ניו יורק???

תותי-בת

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif I LOVE YOU TOO ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif חיחיחחיחיחיחיחיחיחיחי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif איזה כיף לשמוע שנהנת ככה! ../images/Emo9.gif וברור שאנחנו יודעים - יניבוש, מה ענית לו?.. ../images/Emo9.gif שיהיה לכם שבוע טוב חוצלארצים שילי ../images/Emo9.gif אוהבת, ליאתה.

מורןLA

New member
בדיוק היום - לפני שנה

הייתי בניו-יורק, היה כל כך נהדר, הכרתי ישראלי מהאייסיקיו שלקח אותי למסעדיות איטלקיות - יש לציין שהיאטלקים שם מאוד גרידים... וגם אני מאוד נהנתי ואני מבינה לליבך, במיוחד אחרי ימים נוראים, הכל נראה אחרת, אני מפחדת לחזור, אחרי הטיול שעשיתי עם האוניה, כבר הנוף לצלם הוא לא אותו נוף, ובטח אנשים עכשיו אוד עצובים. יש הבדל בהתנהגות של האנשים עכשיו?

fantom

New member
ניו יורק שונה ../images/Emo47.gif

היום ניו יורק די ריקה מאדם במיוחד במנהטן אם פעם הטיים סקוואר היה מפוצץ היום די ריק כולל הסנטרל פארק אבל מה בכל מקום תשמעי עיברית רק הישראלים יוצאים הם כבר רגילים יש כאן די פניקה גם במה שנוגע למטוסי ריסוס היום כל מטוס בשמיים מפחיד את האנשים יש ביקוש ענק למסיכות גז---ופניקה אתפ זוכרים לפני 3 שנים היתה מתיחות עם עירק וכול עם ישראל הלך לרענן את המסיכות ויצאה חיילת ואמרה לאנשים שאין יותר מסיכות וכולם נכנסו לפניקה?? כך גם פה יש פניקה כל הזמן השכנים שלי שואלים אותי אם כבר קניתי מסיכה

antz

New member
מה???

ניו יורק ריקה??? אנשים בפאניקה למה לא מספרים לי שום דבר??? דן אתה צריך לצאת קצת יותר

למעלה