כל כך נמאס לי מ

Ofra m

New member
כל כך נמאס לי מ

מהחיים שיש לי, למרות שאני משתדלת לחשוב חיובי, ולומר לעצמי שתמיד יש יותר גרוע, היום הגעתי למצב של אפיסת כוחות נפשיים, לא הולך לי כלום כמו שאני רוצה, כמו למכור את הדירה שאני שונאת את הבניין בו אני גרה, כמו לרכוש רכב שאני אוכל לנסוע למקומות, נמאס לי מהזוגיות שאני כל הזמן עצבנית...והוא ברוב המקרים לא אשם, רק פשוט אין לי על מי להוציא תסכולים והמסכן חוטף כל הזמן ממני....ואני מרגישה רע רע מאוד עם עצמי שאני רוצה לבכות, רע ליייייייייי

elirand2

New member
גם לי נמאס

מאנשים שנמאס להם ומאנשים שחיים תמיד בהרגשה של חוסר סיפוק ומאנשים שחיים אבל ניזונים מאנשים אחרים האמת שלא נמאס לי בכלל אני רק לוקח קצת מהחרא שלך והופך אותו לשלי נמאס לי תמיד להיות מקור לחרא של אחרים ולתת להם אהבה שמספיקה להם לכמה שעות ואחר כך הכל חוזר על עצמו כמו בהתחלה וכמו תמיד לא נמאס לך שבשביל להיות מאושרת את צריכה שמישהו יעשה לך ? לא נמאס לך שגם אם יעשו בשבילך הכול, את תישארי עם ההרגשה הרעה ? אני אוהב אותך גם אם נמאס לך ממני ומכול העולם ואני בטוח שלא באמת נמאס לך וכל מה שכתבת, נועד להמשיך את הסרט שאת בחרת לחיות בו ושאנשים אחרים יתנו לך קצת מפה וקצת משם אבל הנה אני באתי ואני בשמחה גדולה רוצה להגיד לך שאת כל הטוב שבחיים את תמצאי תמיד באותו מקום כמו שאת כל הרע תמיד מוצאים בכל דבר באותם הדברים יש גם אהבה ושמחה כל מה שאת צריכה לעשות זה לשנות נקודת מבט ולדעת שתמיד, לא חשוב מה יהיה ומה יקרה את אחראית לכל הטמטום בחיים שלך, ובאותה מידה להצלחות וליופי אין לך צורך לא בי ולא באחרים שנתמוך בך את ואני זה אותו הדבר אנחנו שואפים להיות מאושרים כל אחד בדרכו, וכל אחד עם האמת שלו - אבל לפני הכול את צריכה להגיע להחלטה - שאת רוצה להיות מאושרת ולהתחיל לצעוד לקראת זה שבת שלום - והמון חיוכים חג אביב שמח ממני ומכול האנשים שנמאס לך מהם

Ofra m

New member
תאמין לי

שבתאורייה אני מקבלת כל הזמן ציון 100 ואת כל מה שכתבת אני מדקלמת....אבל ליישם זו הבעיה, ואגב לא כתבתי שם שנמאס לי מאנשים אלא מעצמי....בכל אופן תודה לך אם ניסית לעזור, ואני יודעת שלטוב ולרע אני אחראית, תודה שהזכרת לי.....אך זה לא עוזר, היה עוזר אם היית אומר בכנות מה אתה עושה כדי להגיע לאושר והשלווה הפנימיים....?

אפשר להדחף לשיחה ?? ../images/Emo13.gif

האמת שהייתי ממשיכה לחפש דרך שכן עוזרת לי, וזה מה שעשיתי וזה מה שאני עושה כל יום...ישנם עליות ומורדות זה טבעי אבל הזמן של הירידות מתקצר ומתקצר ואני מחכה ליום שבכלל לא יהיו. לדקלם לא עוזר לי הרבה, כי אני מתחילה בוויכוחים פנימיים (ישנם כמה חלקים בפנים גם בלי להיות בעלת פיצול-אישיות
את שומעת אותם ? את הדו-שיח הפנימי שלך ? ) יש חלק שתמיד צריך להגיד את החלק המילה האחרונה, לכן אני לא מדקלמת אני לעומת זאת משנה את המחשבה להפוכה ממה שהיא וזה כן עוזר לי... אני בטוחה שתמצאי את הדרך הנוחה והמתאימה לשנות אצלך "הרגלים ומחשבות " שסוחבים אותך כלפי מטה... ביום שתרגישי טוב ובעלת מרץ (בטוח שזה יקרה) תחזרי להודעה שלך שם למעלה ותקראי אותה שוב ותנסי לחשוב/ להבין מה גרם/עזר לך לצאת מהמצב רוח הזה (הכל זמני) וכך תוכלי ללמוד לצעוד עוד צעד אחד...כדי שפעם הבאה שזה יקרה יהיה לך עוד משהו שאת יכולה לעשות על מנת לשנות את מצבך.

Ofra m

New member
תודה לכל מי שהתייחס למה שכתבתי

אני נמצאת במצב כזה סטאטי,בהרגשה כזו שכלום לא זז, שאני רוצה דברים ולא קורה כלום....אפילו בפחד מחול המועד פסח שבו אני אהיה עם הילדים בבית...כשכל עם ישראל רואה נופים פרחים ומקומות ואני בלי רכב ובלי חברים מסביב....ואני לא יודעת למה זה קורה לי למה אני מרגישה דחוייה? למה אין לי הרבה חברים מסביב? למרות שאני אדם נחמד יש משהו שאני לא יודעת להצביע עליו שגורם אולי להרתע ממני? אין לי שמץ של מושג, אני ממש לא יודעת למה....

זה יכול להיות קשור למידת הקבלה

העצמית שלך. אם היא נמוכה, אז אדם יכול לא להרגיש ראוי לחברים נפלאים, או לאהבה מאחרים וכדומה. וזה יכול להיות קשור לפחד כלשהו מאנשים. או לדברים אחרים שקשורים אל עצמך. כשמישהו חדש פוגש אותך, מה את חושבת שאת משדרת? האם את יכולה להסתכל מבחוץ ולראות מה את משדרת לו?

Ofra m

New member
מיכלי

מה זה אומר מידת הקבלה שלי? ולגבי פחד מאנשים אין לי, אני חושבת שכשאני פוגשת מישהו חדש אני תמיד משאירה רושם שלילי לפי מה שאנשים אומרים לי, הם אומרים חשבנו שאת מפחידה וכו' אבל את כזו אחרת.....אני חושבת שאני מאוד חשדנית ואולי אני מייד משדרת חשדנות אולי זו סוג של התגוננות, כאילו להראות שאני אדם שאי אפשר לעבוד עליו, אז היזהרו....אני חושבת שאני גם עוקצנית לפעמים.....אין לי מושג איך להיות אחרת....

עופרה מה דעתך על טיפול בפרחי-באך ?

נראה לי שזה יכול לעזור לך מאוד - פרחי הבאך (את מכירה את הרסקיו שעשוי מפרחי באך) תומכים בך גם בשינוי זה לא ממכר, ואין להן תופעות לוואי. אני מרגישה שאת צריכה תמיכה יותר מכל דבר, כי רצון להשתנות יש לך חסרה לך הדרך / והתמיכה לשנוי. אני מצרפת לך אתר שמסביר מהן פרחי-באך יש גם שאלון שמכוון איזה פרחי באך מתאימים עבורך - יש 38 סוגי פרחי באך ומרכיבים מהן לתמצית אחת. אפשר גם אצל מטפל שירכיב עבורך.

זה ממש ממש משמעותי מה שכתבת!

עלית כאן על דברים חשובים מאד. "מה זה אומר מידת הקבלה שלי?" התכוונתי, שכמה שאת לא מקבלת את עצמך, או כמה שאת מקלבת את עצמך, משפיע על כמות החברים שיש לך, או כמות החברים שאין לך, וגם על התקשורת שלך עם אנשים. ולגבי פחד מאנשים אין לי אוקיי. אני חושבת שכשאני פוגשת מישהו חדש אני תמיד משאירה רושם שלילי לפי מה שאנשים אומרים לי, הם אומרים חשבנו שאת מפחידה וכו' אבל את כזו אחרת..... זה ממש משמעותי. 1) ראי למה את פועלת כך (אולי את מתוכננת לפעול כך, זה לא כל כך מרצון. זה הרגל) 2) נסי להפסיק לנהוג באופן שמפחיד אחרים אני חושבת שאני מאוד חשדנית ואולי אני מייד משדרת חשדנות אולי זו סוג של התגוננות, כאילו להראות שאני אדם שאי אפשר לעבוד עליו, אז היזהרו....אני חושבת שאני גם עוקצנית לפעמים.....אין לי מושג איך להיות אחרת.... כל הכבוד על הזיהוי הבהיר ועל האומץ להודות בזה. הרבה אנשים אפילו יחושו פחד להודות בזה בתוך עצמם שהם כאלו. אז
2 צעדים לתרגול: (1) שימי לב להתנהגות שאת מפעילה. ההתנהגות הזאת באה להגן עלייך ולשמור עלייך. שלא יעבדו עלייך, שלא יתעסקו איתך וכדומה. ההתנהגות אינה מתוך בחירה. היא כנראה נובעת מתוך דברים שעברת, ואז למדת להגן על עצמךכביכול בדרך הזאת. אז הצעד הראשון היא להבחין בזה. להמשיך לראות את זה. לא להתכחש לזה אלא לצפות בזה. (2) לנסות כשאת מבחינה בזה, לשנות את זה. קצת יותר להיפתח, או פחות לעקוץ, או פחות להיות חשדנית. במקביל, רפאי את החדשות שיש לך, את חוסר האמון, את הפחד להיפגע. תתחילי אולי לעבוד עם הספר "דרך האהבה" של דון מיגל רואיס. (ואם תרצי, את כמובן גם מוזמנת לעבוד איתי על הנושא, בפגישות אישיות).

Ofra m

New member
למתבוננת ולמיכל

ניסיתי פרחי באך - זה לא בשבילי...אני לא יודעת להיות עקבית בתמציות או בכל סוג כזה של טיפול, לי יותר עוזר לדבר, לדעת מאיפה נובעת הבעיה ואז נופל לי האסימון, מה שלדעתי קרה הוא שאני הייתי קצת בתקופה של חוסר איזון, וכאשר אני עולה על הבעיה אני מרגישה שאני שוב על דרך המלך....למשל הגעתי למסקנה שכתוצאה מתדמית עצמית נמוכה, כמו אני לא ראוייה שיאהבו אותי או כמו האופי שלי לא טוב, לא כיף בחברתי, דברים שהם ממש לא נכונים, כמו שמיכל כתבה, הורגלתי להאמין בזה ואז בגלל דפוסי חשיבה כאלו אני יוצרת מעין חומת מגן שהיא בעצם גם אשליה, כי זו לא אני באמת ואז מה שאנשים פוגשים זה את המסיכה ולא את האני האמיתי שלי, ואז החלטתי מהר מאוד שאני כל הזמן משננת לעצמי מנטרות כגון: "אני שווה" אני נהדרת, אני בחורה חיוביץ, כיף להיות בחברתי אני רגועה מגיע לי להיות מאושרת וזה ממש עובד.....כי אני מרגישה שבאותו היום שאני כך אנשים פשוט נהנים בסביבתי ואני נהנית מאותו היום, ולכן החלטתי לצ'פר את עצמי ובשבוע כזה שאצליח לעבור אותו כך אקנה לעצמי משהו קטן לאות תודה לעצמי, וכאשר זה לא יקרה, אני אומר לעצמי שזה לא נורא....אני בדרך הנכונה אוהבת אתכם מאוד עופרה. חג שמח....

הודעה מאד מקדמת!

היא ממש יכולה לתרום! (לאו דווקא לעופרה, אלא לכל מי שקורא אותה ומצליח להיפתח למשמעות שכתובה כאן, ועל מה שהדובר מנסה להצביע) נראה לי שלהרבה אנשים יהיה קשה להפיק ממנה תועלת כי היא דורשת ויתור מסויים על האגו או משהו כזה.

מזדהה איתך... מבין אותך... החיים

מחורבנים לגמרי וכל הקלישאות שאומרות לך "תחשוב חיובי" ושאר מנטרות עושות גם לי להקיא. ההודעה לעופרה

הרחבה לגבי מנטרות

בהרבה מהמקרים, סתם להגיד לעצמנו שהכל חיובי, או סתם לנסות לחשוב חיובי, זה לא באמת עוזר. זה לא יוצר שינוי אמיתי בתוכנו. יש לעשות/לעבור עבודה בתוך עצמנו ואז אפשר להתמיר את המחשבות והרגשות שלנו, והם מכילים יותר אהבה או יותר חיוביות. אבל סתם להגיד לעצמנו שהכל חיובי, או שהכל בסדר, זה הרבה פעמים ממש לא תורם, אלא ההיפך. אדם אומר לעצמו שהכל חיובי ולא מאמין לזה, ובתוכו הוא יוצר עוד יותר מאבק ושקרים. יש דרכים באמת לשנות את עצמנו והחיים שלנו, ולהרגיש באמת חיוביים יותר.

בבקשה

לפעמים הצעה יכולה להיראות כמסיונרית, ואולי כך היא נעשית, אך הכוונה והאוצר מאחוריה כל כך נכון, כל כך עשיר ומלא חיים, עד שהיא חוצאת את גבולות החשדנות והספקות. בבקשה, www.more2life.co.il לאדם הזה אני מקשיב כמה שנים. מאז החל בתוכי תהליך למידה חדש, קסום, אמיתי ומורגש מבפנים (הכי חשוב!). מקווה שתוכלי להתבונן מבעד למסך שיצרו אנשים מלאי ספקות ומלאי שכל. אז, כן אז תוכלי ליהנות. באהבה.

לומדת74

New member
תקראי את השיעור

שפרסמתי בקומונה של לימודי ימימה. לדעתי זה יתן לך מענה.

למעלה