כל כך נורא??

liorush1992

New member
כל כך נורא??

היי יש לי חבר מדהים כבר 4 חודשים והכל מושלם חוץ מדבר אחד שדי מעיק עלינו.. יותר עליו...
לפני שהכרתי אותו הייתה לי תקופה קצרה של הוללות זה היה אחרי השחרור ובתקופת הפסיכומטרי ולא התאים לי משהו רציני מדי...
הוא לוקח את התקופה הזאת נורא נורא קשה הוא די פרימיטיבי בכל הקשור לסטוצים ולא מצליח להבין את העולם הזה.
כשרידים מהתקופה הקודמת יוצא שמדי פעם יזיזים לשעבר שולחים הודעה... זה ממש מטריף אותו והוא כל פעם מחדש אוכל על זה סרטים.
האנשים האלה בשבילי הם כלום ולא אכפת לי מהם... כשאמרתי שיש לי חבר לאחד מהם זה לא כל כך הזיז לו והוא המשיך לשלוח הודעות.
שכחתי לציין שהייתי לי מעידה קטנה שדיברתי על דברים לא כל כך מתאימים עם אחד מהם אבל שוב בחיים לא חשבתי להיפגש או לעשות משהו... אני אוהבת את החבר הנוכחי ועברתי את התקופה ההיא לגמרי והוא יודע את זה...
איך הייתם נוהגים במקומו? זה באמת כל כך נורא? ואם כן אז מה עושים?
באמת תודה!!

sani48

New member
בואי נחשוב ככה

אם המצב היה הפוך,וכל מיני יזיזות שלו מהעבר,היו שולחות לו הודעות,והיה יוצא גם שעם אחת מהם על כל מיני דברים שהוא לא אמור לדבר איתה,איך היית מגיבה?היית מקבלת את זה באהבה?בעיני זה לא במקום,מה שהיה בעבר,צריך להישאר בעבר,זה אומר שאם הם שולחים לך הודעות,יש מצידך התעלמות מוחלטת,עד שהם יעלמו לך מהחיים,אבל אם עונה להם להודעות,ועוד מדברת עם חלק מהם,זה כבר חוסר כבוד כלפיו,ואפשר להבין על מה הוא אוכל סרטים

sani48

New member
צע'קון קל

החסרתי מקודם איזה מילה,אז אני מתקן את המשפט-והיה יוצא גם שעם אחת מהם הוא היה מדבר על כל מיני דברים שהוא לא אמור לדבר איתה

sani48

New member
אלה איסטר
,עוד פעם תיקון חח

יכול להיות שבגללל שאני רושם מחול,יוצא לי מהמקלדת כל מיני שגיאות(אין לי מקלדת בעברית),כמובן שהכותרת היתה אמורה להיות תיקון קל ולא צע'קון קל(טוב שלא רשמתי חצ'קון קל חח)

qween6

New member
סאני

הי ,כמה שהצחקת אותי עם הטעויות שלך ותגובתך.
ואגב תהנה בחול"

שלום

מותר לאדם לעשות כל דבר שלא מזיק לאנשים אחרים. הוללות דבר נחמד ומותר וצריך הנאות חיים לפעמים, אבל מוטב לבנות את החיים על סמך קשרים רגשים ומערכות-יחסים. זה יותר מכובד ומספק נפשית. חבר שאוהב אותך לא צריך להירתע מכך שיש או היה לך אופי חיים מסוים אלא להתרכז במה שביניכם, תני לו אהבה וצרו חברות יפה. אם תהיה אהבה חזקה, יהיה קשר טוב ויפה.

morila19

New member
היי

אני לא חושבת שאמורה להיות לו בעיה אם את עונה פה ושם להודעות מיזיזים ישנים כל עוד את לא חושבת להיפגש איתם - כי בכל זאת היה לך איתם בעבר קטע אי אפשר להעלים אותם מהחיים,מה אם תפגשי אותם במקרה בבר או בקניון לא תגידי שלום?

ותנסי לדבר איתם פחות על דברים אישיים ודברים לא לעניין..תתני לחבר שלך את הכבוד שמגיע לו וכמובן שגם תדרשי ממנו את הכבוד שמגיע לך אל תתני לו להיות קנאי מדיי ולא לאפשר לך לדבר עם גברים פה ושם..
גברים פרימיטיביים הם בעייתים

במקומו?

לא יודע אני לא בגילכם,
מה שכן ברגע שזה רציני, אם זה איזשהוא מבחן
שלך או סתם את מתנהגת כמו סתומה ולא קולטת שזה פוגע
אז מעיף אותך לאחר נסיון כלשהוא להעביר את המסר.
אם עברת את התקופה את יכולה בהחלט להשאיר את האנשים האלו
מאחור, את חתיכת טוסיק בשבילם, וכל מה שהיה בינך
לבינם הוא פיזי לחלוטין מבחינתם. אז אם זה באמת כמו שאת אומרת
לא אמורה לך להיות שום בעיה לשחרר באמת מהעבר ומהם.

פלאי הטכנולוגיה יאפשרו לך לחסום ולהפטר מהם, או לפחות
לגלות קצת טאקט ולהסתיר ממנו אם הם עדיין מנסים בכח לתקשר איתך, וכמובן שאת יודעת למה הם מנסים להיות איתך בקשר, אז
אל תשחקי אותה תמימה...

qween6

New member
תגובה

לדעתי אין דבר כזה ידידים ידידות בין גבר-אישה ,כשיש קשר רציני\נישואים בעיקר ,כשהיה בעבר קשר רומנטי\סטוץ וכ...
וכן,לא מאמינה ולא בעד עולם הסטוצים,לא הייתי ולא אהיה כזו.זה לא קשור לפרימיטיביות \ליבראליות אלא לאישיות שלך.
מכבדת כל אחד בדרכו גם אלה שבסטוצים...
,אבל,כשאת בקשר וטוענת שזו אהבה,עלייך לכבד אותו -אם הוא הגבר שלך,אהובך תכבדי אותו עצמך ואת הקשר.
בטוחה שאם זה היה ההפך ,והוא היה מתנהג כך כלפייך,היית מגיבה אותו דבר.
אם הם לא חשובים והוא כן ,אז תשמרי על הקשר הזה,שלא תתחרטי בעתיד .
בהצלחה יקרה

זה הנסיון חיים שלך

ואצל אחרים זה קיים.
זה עדיין לא אומר שכשהיא בקשר זה לגיטימי להשאר
בקשר עם כאלו שלא היתה בינהם שום חברות או ידידות
חוץ מהעניין הפיזי שלהם. אולי היא חיה בללה לנד שאם הם
יצאו פעם לאכול ביחד אז יש שם עוד משהו, אבל אני בטוח
שהגברים לא חושבים ככה עליה.

אם יש לך טלפון מספיק חכם

(איפון או אנדרואיד) את יכולה לחסום את היזיזים האלה כל שלא תקבלי מהם שיחות או הודעות (וכמובן גם מפיסבוק אם אפשר).

זה יעזור לשניכם.

חבר שלך צודק חלקית.

קודם כל, לא משנה מה עשית לפני שהיית איתו, ואין לו מה לשקוע בעבר, מה שהיה היה.

אבל חשוב מאד שאת תדעי לחתוך מה שצריך.

כל היזיזים מהעבר - לא - צריכים להיות איתך בקשר כיום, בעיקר אחרי שהבהרת שהם חסרי משמעות עבורך.

פשוט מאד תדעי להציב להם גבולות ולבקש שיפסיקו ליצור איתך קשר.

הם לא ידידים שלך ואין צורך לשמור איתם על קשרים שעבורך חסרי משמעות, ועושים רע לחבר שלך ולקשר שלכם.

למעלה