כל כך מרגיז!!!!

כל כך מרגיז!!!!

בצבא אני לא שומר יש לי פטור "7 שעות שינה רצופות בלילה" לכן אני עושה תורניות מטבחים שהם לא יותר קלים משמירות אבל אתה ישן בבית, בכל אופן בגלל שבקריה מחפשים "לדפוק" את הפטוריסתים החליטו על תורנות חדשה, מטבח לילה.. בוא אני עושה תורנות בערב הולך לישון בבסיס וקם ב5 בבוקר לעשות מטבח עד 10 בבוקר.. בכל אופן לי יש ממש בעיה לקום ב5 בבוקר, אני מקבל רעד ביידים ותופעות לוי של חוסר שינה, אבל מבחינת האחראים על התורניות יש לי 7 שעות שינה בלילה ומיצידם שאני אלך לישון בשעה 8 בערב ויקום ב3 לפנות בוקר - ככה עדיין יש לי "7 שעות שינה בלילה" אבל כמובן שככה זה לא עובד, ואני לא נרדם ב8 והטגרטול מעורר אותי ויש לי בעיות שינה, אבל להם לא ממש איכפת.. למה זה מרגיז אותי כל כך, חוץ מהעובדה שזה הבריאות שלי.. אני חייל טוב, אף פעם לא התחמקתי מעבודה או תורנות אלה אם כן זה במגבלות המחלה, ופה הם פשוט לוקחים חייל עם אפילפסיה שמשרת רגיל ומותחים את היכולת הרפואית שלו..

אנחנו קרובים מאוד

תגש לרופאה ובקש פטור זמני לחודש. במידה ולא ילך תשאל ואנחה אותך לשלב הבה.(אני מקוה שהרופאה שלך היא לא מחדר 7. בחדר 8 יש אידיוט ) בקש הפניה לנוירולוג מומחה בצריפין ותיקח רק תור לדוק' "השם במסרים". הצבא הזה זה על הפנים והקריה זה השיא.

ruthty

New member
אורי בוקר טוב

אני לא חושבת שהטגרטול מונע שינה אולי אתה לא רגוע והאמן לי עד לא מזמן לקחתי 1200 גר אולי קשה לך כי אתה לא רגיל אתה יודע שההתמודדות בחיים לא קלה וקל וחומר ההתמודדות שלנו אז תהיה חזק ותראה להם שאתה כן יכול דע לך רק דבר אחד שזה יכול לעזור לך בחיים האזרחים אגיד לך עוד דבר אני אף פעם לא קבלתי הטבות אני מחזקת את ידיך ושיהיה לך יום נעים בהצלחה

תראה

אין מצב שאתה מסביר להם את זה? אצלי בבסיס ממש התחשבו בי. היינו עובדות במשמרות סביב השעון ולי אף פעם לא נתנו משמרת של 2-6 בבוקר, כי ידעו שאני לא יכולה, גם שמירות רק החל מ-6 בבוקר. פעם אחת הייתי צריכה לקום לשמירה, קמתי ברבע לשש והיה לי רעד בידיים והרובה נפל לי (עוד הייתי בחדר) ואז חברה מהחדר ביקשה ממשהו אחר שישמור בשבילי לפחות עוד שעה כדי שאשן.. בקיצור, לא חייב להיות חרא!! בהצלחה לך עם כל מה שתנסה לעשות בנידון

הם לא מתחשבים בקטע הזה..

בקריה יש כל כך הרבה חיילים ולרובם בעיות רפואיות/נפשיות או שהם סתם פטוריסתים לכן הם לא שמים עליך ממש, מה כתוב בהמלצה של הרופא ומה שכתוב בנהלים זה מה שיהיה.. הוצאתי פטור זמני אני לא מוותר בקטע הזה

אני כל כך מזדהה איתך

הצבא פשוט אטום בקטע הזה, חשבתי שיתחשבו בי..ועובדה שאני עושה אבט"שים והכל,למרות הפטור. :/ ניסית אולי להסביר למפקד שלך? תפחיד אותו קצת..תגיד שזה ממש מסכן את הבריאות שלך..ואם תקבל התקף תהיה מאושפז כמה זמן והכל-ובגללו (תרמוז בעקיפין). דרך אגב גם לי הרבה מאוד פעמים רעידות רציניות בידיים..זה קשור?

ruthty

New member
../images/Emo13.gifזפלינאית

אני שוב לא מסכימה איתך תלוי איך את רואה את הדברים בשלילה או בחיוב דעי לך שהחיים לא קלים גם באזרחות אבל אם תהי חזקה וכל בוקר תגיד הנה יש לנו בוקר חדש יש לי ידיים שלמות ורגליים אז הכל יראה לך יותר קל חמודה שלי רוב הלילות שלי לא שקטים אין מה לעשות צריך לקום ולהתחיל מחדש אני מאוד מקווה שאת הבנת אותי אין לי שום רצון להעביר ביקורת חס וחלילה אלה אני רוצה לחזק אותך כי אנחנו באותה סירה חזקי ואימצי חיכי לעולם והעולם יחייך אליך יום נעים אם לא הענה לך אז יצאתי לבלות

למעלה