כל כך מבואסת...

shirli6

New member
כל כך מבואסת...

אני במצב רוח ממש רע, ואני חייבת לשתף... קודם כל- קצת רקע לבעיה: השתתפתי לאחרונה בתחרות נואמים צעירים של ארגון בשם "רוטרי". בתחרות האחרונה (חצי הגמר) בה הייתי, לא הצליחו לבחור ביני לבין עוד מתמודדת (ערביה שדיברה על רצח נשים על רקע כבוד המשפחה). לכן החליטו ששתינו נזכה במקום הראשון ושתינו נעלה לגמר ביום שישי הקרוב. זה היה לפני שלושה שבועות בערך. היום קיבלתי שיחת טלפון בה אמרו לי שזה היה בניגוד לתקנון לבחור 2 זוכות בתחרות האזורית ורק אחת מאיתנו יכולה לעלות לגמר. באופן מפתיע ביותר- הם בחרו במתמודדת השנייה. המורה שלי, שדיברה עם הרבה חברים מהארגון, אמרה שהם בעצמם הודו שבחרו בה בגלל המוצא שלה. אז שמעתי המון שטויות על כמה ששתינו היינו טובות, וכמה שזו פשלה ושזה באשמתם והם ממש מצטערים. הם רק מעבירים את האשמה מאחד לשני ואף אחד לא מוכן להודות שהוא החליט על השטות הזאת. כל זה אומר שאחרי כל האימונים וכל הזמן והלחץ שהושקעו בתחרות הזאת, אחרי שכל העולם בערך טרח לאחל לי בהצלחה ולברך ולשמוח ולהתעניין, אחרי כל זה- אין תחרות. כל כך רציתי. כל כך השקעתי. כל כך שמחתי. אני יודעת שזו רק תחרות, אבל זה באמת היה משמעותי עבורי. סוף סוף להוכיח לעצמי שאני שווה משהו. הוכחה אמיתית, שכתובה על נייר. וככה, כמו כלום- הם לקחו את זה ממני. ולא יעזור שכולם יגידו ש"בשבילם אני תמיד במקום הראשון". זה באמת נחמד ואני מעריכה את זה, אבל רציתי את התחרות המזדיינת הזאת!!! ואחרי הרבה זמן של מצב רוח ממש רע, ממש ציפיתי לסופ"ש הזה. סוף סוף קצת שמחה. ובכזאת קלות זה נעלם. הם אמרו ש"הסבל המקומי" שהם גורמים לי, אומנם קשה אבל פחות משמעותי מהבעיות שייגרמו אם הם יעלו 2 מתמודדות מאותו איזור. בא לי להראות להם ש"הסבל המקומי" הזה, הוא לא סתם. הם משחקים פה בחיים שלי. אני לא רוצה לעשות משהו טיפשי, אבל אני כל כך נסערת עכשיו... ואני כל כך כועסת וכל כך מאוכזבת וכל כך מבואסת. שפשוט בא לי להעלם. אני פשוט לא מאמינה שהם יכולים לעשות את זה. אני כבר לא רואה את המקלדת דרך הדמעות. אז די לעכשיו.

זה בסדר,את לא לבד..

בואו נעשה קבוצת דכאון , מצטערת אין לי מה לומר.. חיבוק..

eshkolit32

New member
מאכזב ומרגיז

זה באמת לא הוגן מה שתיארת כאן. אבל את יודעת מה? אל תתני לזה לייאש אותך. להיפך, תהפכי את זה למשהו שעוד יותר דוחף אותך להצליח בתחום הזה בהמשך אם התחום הזה הוא בדמך ונראה לי שהוא בהחלט חשוב לך. קודם כל אני חושבת שזה נפלא שאת מתחרה בתחרות כזאת (בלי קשר לתוצאה). דבר שני, כתבת על מה היה הנאום של המתמודדת השניה אבל למה שלא תספרי על מה את נאמת? הנאום שלך יותר מענין אותנו ! דבר שלישי: את צודקת - זאת פשלה של רוטרי, הם לא בסדר ולא עושים דברים כאלה. יש לך את כל הסיבות שבעולם להרגיש שנעשה כאן עוול. אני לא יכולה לנחם אותך כי אני מבינה שזאת הדמנות שפוספסה. אבל מה שאני כן יכולה לומר לך זה שיהיו לך עוד הזדמנויות ועוד תחרויות. אם הגעת בתחרות הזאת כ"כ רחוק, יש סיכויים טובים שתהיה תחרות אחרת שאת תזכי בה. אולי את יכולה לכתוב להם מכתב, (שבו בעיקר תפרקי את כל הזעם שלך
) כדי שלפחות ידעו על עוגמת הנפש שנגרמה לך. זה לא ישנה את התוצאה אבל את תרגישי טיפונת הקלה וגם תיידעי אותם לגבי מה שאת חושבת על צורת ההתנהלות שלהם. שלא ימשיכו לסדר היום אלא יתמודדו עם הביקורת שלך. שירלי, אני מבינה שכואב לך, אבל כמו שמור כתבה את באמת לא לבד. אנחנו כאן איתך. אין לי ספק שתצליחי בהמשך. תזכרי שעבודה קשה ועקשנות אלה דברים שמשתלמים לטווח הארוך. אני מכירה המון סיפורים על אנשים שסגרו להם דלתות בפרצוף והם לא ויתרו, המשיכו, התעקשו ובסוף הגיעו למה שרצו. בינתיים קבלי ממני
ענקי...

shirli6

New member
חדשות טובות, בערך.

well, אחרי הרבה כאב ראש ותסכול ודמעות, המארגנים של התחרות החליטו שהם טעו ושהם כן מאפשרים לי להתמודד בתחרות. הם ממליצים לי "לשכוח מהאפיזודה המצערת הזו ומצפים לשמוע את הנאום שלי ביום שישי". כמה נחמד מצידם. זהו, הם התנצלו ואמרו שזו פשלה שלהם. כמובן שאף אחד עדיין לא נטל את האשמה. אני בטוחה גם שהאיומים של המורה שלי (שהיא במקרה גם עורכת דין) שנכתוב מכתב לעיתון ושהיא תתבע אותם וכו' וכו', לא היוו גורם מכריע בהחלטה שלהם להחזיר אותי לתחרות. בכלל בכלל לא. אז כן, אני מאבדת לאט לאט את האמון שלי בעולם הזה. אני מבינה בדרך הקשה שכישרון ועבודה קשה אומנם חשובים, אבל לא כמו מזל ומניעים פוליטיים. וכן, אני יודעת שלא כולם צבועים מסריחים. אני יודעת שאפשר להגיע רחוק גם בלי להיות מושחת ואפשר להשפיע. אבל מסתבר שזה כמעט בלתי אפשרי. אבל בכל מקרה- תודה לכן על התמיכה...

eshkolit32

New member
יש ! ../images/Emo42.gif

איזה כיף לשמוע! אני נורא שמחה בשבילך. תשמעי, נכון שבעולם הזה איומים ופוליטיקה הם דברים שלפעמים משפיעים יותר מכישרון והתמדה. זה מצער מאד אבל כזה הוא העולם ואין הרבה מה לעשות. את רוצה להגיע לדברים בצורה ישרה, ופשוט כי את יודעת שאת עובדת קשה וזה יפה וטהור. והאמת היא שירלי שזה העיקר - שבתוכך את אדם ישר. זה שנתנו לך עוד צ'אנס בגלל איומים ופוליטיקה זה מרגיז אבל אולי כדאי לך להניח את זה בצד, העיקר שאת בפנים. אני מאחלת לך המון
! תספרי לנו איך היה. זה ביום שישי, נכון? ותספרי לנו (רק אם בא לך) על מה את הולכת לנאום.

shirli6

New member
../images/Emo51.gif

אני באמת שמחה שהכל הסתדר בסוף. בקצרה באמת- הנאום שלי הוא על המקור להתעללות בבע"ח והאפליה נגד נשים. אני יודעת שההשוואה נשמעת מוזרה, אבל באמת צריך לשמוע את כל הנאום כדי להבין... אני מדברת על הקושי של האדם המודרני להשתחרר מתפיסות מוקדמות לפיהן החזק שולט (גם אם העוצמה שלו לא רלוונטית ולא הוגנת). אני אעדכן ביום שישי! תודה!!!

eshkolit32

New member
תגידי

יש מצב שתשקלי מתישהו לכתוב לנו את הנאום שלך (או חלק ממנו לפחות)? אני מתארת לעצמי שאין מה להשוות בין הקשבה לנאום לבין קריאה שלו אבל בכל זאת, זה פשוט נשמע מענין ומסקרן. תחשבי על זה.... נ.ב. נכון שזה לא קשור ישירות לנושא הפורום אבל הפורום הזה עוסק לא רק באובדן אלא גם במי שחווה אותו כלומר לא רק במוות אלא גם בחיים עצמם. חשוב לי שנכיר כאן אחת את השניה הכרות אמיתית (כמובן רק מי שמוכנה לשתף).

למעלה