כל כך לחוצה!!!!!

talupa

New member
כל כך לחוצה!!!!!

בקרוב אני הולכת להיבחן לאקדמייה למחול בירושלים... אני אבחן לכתה ט (עכשיו אני ב ח) ואני ממש לחוצה כי בעיקרון- אני ממש טובה בריקוד אבל שמעתי שיש גם מבחנים של אנגלית מתמטיקה והבנת הנקרא והעניין הוא שאם הם יעשו את זה כמבחן מתאים לדברים הנלמדים לכתה ח- אני ממש בפיגור כי יש שביתה ובכלל לא לומדים אצלנו... מה לעשות? אתם חושבים שאם במבחנים אני לא אכשל אלא עצליח מ- 60 עד 85 נראה לי שזה הכי הכי כי אני למדתי בסך הכל איזה שבועיים ואז יצאנו לשביתה- אז אתם חושבים שיקבלו אותי? כי מבחינת הריקוד והגמישות אני בטוחה לגמרי... השאלה עכשיו אם מבחינה לימודית... ואם כבר- אם יש מישהי שנבחנה לשם- בבקשה שתגיד מה עודים במבחנים של המחול לשם? מה בודקים? איך בודקים את רמת הגמושות שלך? ואת השאר? מה אתן עושות בכתה ט שם? ואם תכלו לומר גם בשהו בנוגע ללימודים או משהו או אם מישהי נבחנה לכתה ט שם שתגיד איזה מקצועות נבחנים, עד כמה זה קשה וכ'ו... סליחה על החפירה ועל זה שפתחתי הודעה חדשה- אני פשוט לחוצה בטירוף!!!

שלחופה2

New member
למה שלא תנסי ללמוד לבד?

מתמטיקה אולי אי אפשר, אבל אנגלית את יכולה לשפר בלי בעיה- פשוט תקראי ספרים באנגלית. חוצמזה קחי בחשבון שכולם בשביתה לא רק את, ואני מניחה שהם יבחנו ויבדקו אותך ביחס לאחרים.

יש לי הרבה תשובות בשבילך...

חחח אוקיי, גמאני נבחנתי לאקדמיה בכיתה ח'(לכיתה ט' כביכול) והאמת היא שברגע שאת רקדנית ממש טובה והם חושבים שתתאימי מבחינת הרמה שלך לשאר השכבת גיל שלך בביצפר- הכניסה שלך בטוחה. לי באפן אישי לא עשו מבחני כניסה בתחום הלימודים ואנגלית והבנת הנקרא וכל זה... אלא רק בתחום האומנותי שזה מחול. מה שכן או שהם שינו קצת את תנאי הקבלה וכן צצטרכי לעבור מבחנים כלשהם או שהם פשוט ייבקשו ממך את התעודות של כיתה ח' כדי שיהיה להם על מה להסתמך.(כמו שהם ביקשו ממני). בקשר למבחנים עצמם- אותי בחנו אישית כי בעיקרון מבחני הכניסה לביצפר נערכים בכיתה ו'(למי שעולה לחטיבה שם) או בכיתה ט'(למי שעולה לתיכון). לכן קשה להאמין שיהיו איתך עוד הרבה ילדים שייבחנו ביחד איתך אולי אפילו תיבחני לבד-כמוני :)-. אותי בחנו 3 מורות- רכזת המגמה בחטיבה(זיוה), לודה(המורה לבלט של החטיבה) ואווי(שהיא רכזת המגמה בתיכון). לודה עשתה איתי קצת בר ובחנה בקטנה את הגמישות ואולי גם נתנה לי לעשות כמה ווריאציות שונות בבלט, זיווה בתחום המודרני יותר ואווי בכלל לא בחנה אותי היא רק הסתכלה מהצד. בעיקרון בדפים שהם נותנים לנבחנים הם מבקשים להכין קטע של ריקוד קצרצר שתוכלי להביע בו את עצמך- אבל מנסיון אף פעם לא מציגים אותו... שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! אם יש לך עוד שאלות שאלי...

talupa

New member
תודה רבה!

רגע- אז רק אם הם אומרים לי אז להכין קטע? כי אולי הם ראו שלא מציגים אותו (חח) ופשוט לא מבקשים יותר?

תשובה

אממ זה לא הקטע שהם ראו שילדים באים כביכול לא מוכנים ולא מציגים, הם פשוט במבחן עצמו לא ביקשו לראות אותו... אבל אם כתוב לך בדפים שנתנו לך לפני המבחני כניסה שצריך להכין קטע תכיני איזה משהו ככה בקטנה שיהיה לך בראש למקרה הצורך... ברוב הפעמים הם לא מבקשים לראות אבל אל תסתמכי על זה כדי שלא תידפקי...

talupa

New member
סבבה...

רק שבנתיים לא קיבלתי שום דף... הם שולחים דף? ושאי ממש גרועה בבחירת שירים ולהמציא ריקוד... איך את עשית את זה? במי נעזרת? איזה סגנון? ומאיזה רעיונות? סליחה על כל השאלות חח... אבל יש לי חברה שהלכת להיבחן לכתה ז ולא בקשו ממנה להכין שום דבר... מוזר...

אוקיי אז ככה

אממ קודם כל כמו שאמרתי כבר להיבחן לכיתה ז' ולכיתה י' זה המחבני כניסה הרשמיים לחטיבה ולתיכון... לכן הבקשות הן שונות מכיוון שהבחינות נעשות בצורה הרבה יותר מסודרת והקבוצת ילדים שנבחנת היא גדולה. אממ אני האמת לא נעזרתי באף אחד, אני דיי טובה בלהמציא ריקוד ולכראגרף... ככה שזה פשוט זרם לי ורק חזרתי על זה כל פעם. תנסי לחשוב על אלמנטים שירשימו אותם כמו קפיצות וסיבובים ולשלב כמובן גמישות ואל תשכחי לתת את כל מה שיש לך ולהיכנס לזה הכי שאפשר(אם כמובן הם ייבקשו ממך כי יש מצב שלא גם...) אממ בקשר לדפים שלא קיבלת תנסי להתקשר ולברר מהם תנאי הקבלה ולעשות את זה מסודר... או שפשוט תגיעי לביצפר ותתאמי את הכל כמו שצריך כדי שלא יהיו טעויות...

talupa

New member
אוקי אבל..

תראי- אבא שלי הוא זה שמברר ו(כנראה) ממלא את הדפים והכל... אז אני אישית לא יודעת בנתיים על שום דף ושום בקשה לקטע כל שהו... אני אשאל אותו בנוגע לזה- ואם הוא אומר שהוא עוד לא קיבל שום דף אני פשוט אומר לו להתקשר אליהם ולשאול כדי שאני אוכל להתקונן... תודה רבה :)

למעלה