כל כך לבד

כל כך לבד

פעם, כשהייתי מתכווצת היתה לי הרגשה שאני נמוגה כמו הקו הזה של הטלויזיות הישנות שהתמונה מתכווצת לקו במרכז המרקע והקו מתכווץ לאמצעו עד שנעלם כך היתה לי הרגשה כשאני מתכנסת בתוכי ואני נמוגה מהחיים פתאום ואז הייתי באיזו סדנה ולמדתי להתגבר ולהיות כאן ועכשיו גם בזמן שאני כולי עלבון וכעס ופתאום, עולות בי מחשבות שמורידות דמעות ואני כולי רוצה פתאום להנמס כמו אפקט של שקופית בפאואר פוינט להתנקות מאיזה כוס תרעלה שיושבת בפנים ומעלה אדים רעים ואתה לא נמצא פה כדי לחבק אותי בלי שאלות וחיבוקים כאלה לא עוברים טוב בטלפון נייד ואני כל כך לבד ואני כבר לא רגילה....

מיקי בל

New member
סליחה?

קראתי, ואני לא יכולה להתאפק... מותר לשלוח לך
?

כשאת איתנו- את לא לבד!

וירטואלי עובר אלייך טוב???? את יודעת מה? קבלי גם
(מה איכפת לי-לא עולה לי.....)

מייקי69

New member
´צמעי אחותי, הפעם הייתי לפנייך

ושעתיים לפנייך פירסמתי איזה הגיג דומה (קיבינימט) שחשבתי שלא כאן מקומו.... אבל אם את מתעקשת להרטיב לי כאן את כל המצעים. אז יאללה מסיבת פיג´מות עלי ! תשימי עלייך איזו נמנמה מנומרת - ותבואי אצלי במיטה הגדולה נסגור את החתול בחדר הסמוך, שלא יעיר אותנו - נתכרבל בחיבוק כזה שאין בו כלום מכל מה שהפורום פה היה רוצה שיהיה בו - רק אולי חברות מטומטמת כזאת של בנות שש-עשרה, טוף? כמעט כמעט ואני מתפתה לשים פה את המלל הדביק שרשמתי שם... אבל לא. לא. (חיפשתי חיבוק - כמעט כמוך....) אז יאללה, את אורזת????

וואלה הייתי אורזת..

אבל ליסוע ככה בחושך עם דמעות??? מסוכן קצת... וכנראה שלא הייתי צריכה את זה עד-כדי-כך פחחחחחחחחחח ומלל דביק? ממש לא! זה מלל רטוב
ומותר בהחלט לשפוך את הלב... המסך סובל הכל! תודה, בנות, על התמיכה דינה כבר לא בוכה דינה.מית גָבֶּרת

דיאבלו

New member
הלו נשמה

מה קורה איתך אחותי??? מה העצבות הזו שנפלה עלייך פתאום קחי נשימה עמוקה תשעני אחורה ותעצמי עיניים תרפי את השרירים בגוף קחי שלוש ארבע נשימות עמוקות ואיטיות ותחשבי על כל האנשים שאוהבים אותך בחיים ואיכפת להם ממך ואיך הם מרגישים כלפייך ותשכחי לרגע את כל אלה שמעציבים אותך כי מעשהם לא שווים אפילו דמעה אחת ממך וכך תרגישי הרבה יותר טוב די. נ.ב: תפסי חיבוק של דב ממני אהה.... וגם נשיקה

פלסטיק

New member
לפעמים טוב להתגעגע

פעם ידענו מצויין להיות מאושרים ולבד כי לא חווינו את הביחד ואחרי שחווינו, כבר לא יודעים לבד, חסר משהו זה נקרא להתגעגע, וזה בדרך כלל טוב

להתגעגע

אף פעם לא ידעתי להיות מאושרת לבד תמיד הייתי ביחד ולמרות הביחד, היו זמנים שהרגשתי מאוד לבד ולא היה בזה געגוע היתה אכזבה וכעס ואזלת יד והיום, בגלל שאני יודעת להיות לבד גם כשביחד אז אין לי שום בעיה להיות לבד כשלבד ורק רציתי חיבוק בלי שאלות בלי הסברים אולי התגעגעתי לעולם תמים יותר...

פלסטיק

New member
הרגשת בגידה?

אני תמיד הייתי רגיל להיות לבד והיה לי טוב ככה לימדו אותי לא להיות לבד, ואז שמו אותי חזרה באותו מקום של "לבד" בערך כמו בפיגמליון, הוציא אותה מאשפתות להיות ליידי ואז תכנן להחזיר אותה לשם (רק תכנן, הרי לסיפור צריך סוף טוב...). ואני כבר קצת קשה לי להיות לבד אחרי שיצאתי משם. חיבוק גדול וחם ממני, רק בגלל שאולי, אולי אני מבין את הצורך שלך בו. וסופשבוע נהדר שיהיה לנו סליחה שכתבתי את זה פה ולא בפורום, אבל פשוט קשה לי עדיין ההחשפות שם.

מייקי69

New member
פלסטייייייייייק

מי אתה????? לא, עכשיו תתפשט ומיד !!!! אני רוצה לראות לך ת´עיניים, בסדר???? האמת, יש משהו נורא נוגע לי - ששמת בשורות שלך. אז רק רציתי להגיד את זה ..... וגם לעשות היכרות.... נעים מאד

פלסטיק

New member
מייקי עיניים

הנה אני <פותח כפתור וחושף פטמה, השאר להפעלה על ידי הלקוח...>

ילדונת36

New member
נורא נכון...

רק כשנמצאים בגעגוע קשה להעריך אבל ללא ספק נכון מתגעגעת אליו מאד

למעלה