כל כך כועסת

MommyHug

New member
כל כך כועסת

כל כך מאוכזבת... הייתה לי חברה טובה מהאוניברסיטה, ממש טובה. דיברנו על הכל, הרגשתי שאני יכולה להפתח בפניה, ואכן נפתחתי. היא הייתה שם בשבילי ואני בשבילה. היה לנו טוב ביחד והיא הראתה לי שאני חשובה לה. מאז שסיימנו את התואר, היא השתנתה. מהקצה אל הקצה. היא שומרת ממני ומשאר החברות מהלימודים את הדברים הכי טריוויאלים (כמו שהיא מצאה עבודה, שהיא קנתה מכונית, שהיא טסה לחו"ל, שיש לה חבר רציני ראשון וכו') ואת הכל גיליתי במקרה. כשאנחנו מדברות איתה היא מתנהגת כאילו כלום לא קרה, כאילו הכל רגיל ומתעצבנת כשאנחנו שואלות למה היא ככה. השבוע הייתה לנו שיחה נעימה וארוכה ונחמדה. פתאום אתמול גיליתי שהיא מתחתנת, יש כבר תאריך והכל! והיא בכלל לא אמרה לי (וספק אם היא מתכוונת להגיד לי)... אני פשוט המומה, לא יודעת איך לאכול את זה... חברה כל כך קרובה- הופכת לאדם זר. לא יודעת מה אני יותר- כועסת או מאוכזבת... בשבוע הבא יש לה יומולדת. קניתי לה מתנה לפני יומיים והיום החזרתי אותה ולקחתי זיכוי, כי אני לא מרגישה שאני רוצה לתת לה מתנה בכלל. אני בכלל לא רוצה לחגוג איתה יומולדת. הצביעות...

riki23

New member
אל תכעסי

נכון שזה לא נעים, שחברתך הופכת לאדם זר אבל בכל דבר יש היגיון. גם אני השתדלתי לא לספר שקניתי רכב או שאני נוסעת לחו"ל במטרה למנוע תגובות לא נעימות כגון: יש בעולם ילדים רעבים ואת חוצפנית קונה לך רכב. חסרות תגובות כאלו? ממש לא. חוץ מזה אנשים משתנים, גם לי היו פעם חברות שכרגע אין לי שום דבר משותף איתן ולא מעניין אותי בכלל להיות בקשר איתן. זמנים משתנים ואנשים משתנים, אין מה לעשות זה טיבעו של עולם.

MommyHug

New member
את לגמרי צודקת

מה שמפריע לי זה הדו פרצופיות, המסר הכפול, שמצד אחד כשאנחנו מדברות היא אומרת שהיא מתגעגעת ובטוח שבוע הבא נפגש וכמה חבל שלא הגעת למפגש של כל הבנות וכו', ומצד שני- לא מספרת, לא מתקשרת, מתנהגת כמו אדם זר... רוצה להתרחק? לא מתאים לך הקשרים הקודמים שלך? השתנית? תהיי בן אדם ותהיי כנה ותגידי. אל תתני לאנשים לחכות לך שאולי תהיי חברה שלהם. זה מרגיז.

riki23

New member
נכון מאוד

אבל טוב, שגילית את הפרצוף האמיתי שלה.

MommyHug

New member
זו כבר התקופה ארוכה כך,

כך שאני לא מרגישה קושי בלנתק את הקשר מבחינה רגשית. אני בכנות חושבת שגם אם וכשהיא תזמין אותי לחתונה, אני לא אלך. זה כבר יגרום לה להבין. כך היה גם עם עוד חברה. ביום החתונה שלה ניתקתי איתה את הקשר שדעך כבר הרבה לפני... היא פגעה בי ופגעה וכבר לא יכולתי יותר

תגובה

אדם בוחר מה ירצה לספר ומה לא. פעמים רבות זה קשור למדה שהוא רוצה קשר. אם את רוצה קשר אתה נסי ליצור אותו והתעניני בדברים הקשורים לה. אולי השתנתה ופחות רוצה קרבה אתך כקודם.

למעלה