כל כך כואב לי....

כל כך כואב לי....

כמה שאמרתי שאני לא מצפה, כמה שאמרתי שאני חזקה ומה שיהיה יהיה... ומקסימום בראש מורם נלך לטיפול הבא.. הייתי אמורה לעשות ביום א' בדיקת דם להריון שבועיים אחרי החזרה, לא יכולתי להתאפק ועשיתי היום (היום ה-12 אחרי ההחזרה).. "תוצאות בדיקת המעבדה מוכנות" ככה קיבלתי לפני כמה דקות באימייל. בידיים רועודות פתחתי את האתר..הותשובה הכ"כ מוכרת: HCG QUANT.(S) NEGATIVE (BETA HCG < 5 IU = NEGATIVE
זה כן כאב! כמה שזה כאב! חברה שהיתה איתי על הקו התעקשה שזה לא מדוייק ושביום ראשון אני אעשה שוב, אבל אני יודעת שביום ה-12 כבר אמורים לדעת בוודאות!! 4 שנים של נסיונות, טיפולים, תסכולים... ואני כנראה כ"כ חזקה.

../images/Emo24.gif גדול ציפורה

שאלה: האם את מאמינה שתהיי אמא? אני יכולה לשמוע אותך אומרת בלב/בקול רם: "ברור שכן! לא יכול להיות משהו אחר חוץ מהתסריט הזה". אז קדימה ממשיכים! לא מרימים ידיים, לא מתייאשים. בוכים, מתפרקים, נשברים, אוספים את השברים, וחוזרים לתלם. זה החלום, זו המטרה וזו הדרך! מאחלת לך הצלחה ענקית בטיפול הבא.

יעל301

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo140.gif

גם אני כמוך עשיתי את אותו הדבר ,אחרי שיצרתי קשר עם בה"ח אמרו לי לעשות ביום שאני אמורה לעשות ושוב יצא השלילי המגעיל מבינה אותך כל כך , וטוב שאת חזקה כי אני לא הייתי

יעל301

New member
אז מותר לך להיות לא חזקה ../images/Emo140.gif

כי זה מפיל אותנו כל פעם מחדש , כל פעם הציפיות ושוב אכזבה , אצלי זו אכזבה רביעית והפעם הייתי בטוחה שזה הטיפול האחרון שלי אבל התבדתי ובכיתי ובכיתי עד שלא נשארו לי דמעות ויש לי חור עמוק בפנים שגודל בכל שלילי אבל... אנחנו מוצאות את הכוחות להמשיך הלאה , יש לנו חלום והוא יתגשם זה בטוח ואחרי זה נסתכל לאחור ונגיד שכל זה היה שווה. שולחת לך חיבוק ענק ענק ומקווה שתתאוששי במהרה

Galit29

New member
מותר לך לבכות

ולהוציא את האיכסה מהגוף. אבל אח"כ את צריכה להיות מוכנה לטיפול הבא והאחרון שלך

swswsw

New member
גם לחזקים מותר להזיל דמעה

מצטערת לשמוע. תתני לעצמך להזיל דמעה ותקומי ליום חדש מחר!

blessed

New member
../images/Emo24.gif

אני כלכך מצטערת לשמוע, אבל תדעי שאת כפי הנראה יותר חזקה ממה שאת חושבת. מותר לך להתפרק קצת היום ואפילו מחר, תבכי כמה שאת צריכה וקחי לך את הזמן להתפנק ולהתאושש מהשלילי הכואב, אבל אח"כ תקומי עם תקווה מחודשת והלאה לטיפול הבא שאולי הוא זה שיביא את החיובי המיוחל.

מם 1971

New member
מצטערת ../images/Emo24.gif

מצטערת על השלילי, אבל הייתי בודקת פעם נוספת ביום ראשון ליתר ביטחון. הכאב הוא נורא ואיום ואין מילים מנחמות. אבל כפי שכתבת את חזקה ולכן אל תוותרי ואל תאמרי נואש. אני מתפללת עבורך בכל ליבי שתיזכי להצלחה במהרה.

Big Mama 1

New member
ציפורה נחמדת ../images/Emo24.gif

אוהבת את הניק שלך
. שולחת לך חיבוק גדול וחם, מעבירה אלייך המון כוחות וסבלנות, ומחזיקה אצבעות לפכם הבאה.

hyb

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוי חמודה אני מצטערת כ"כ בשבילך שולחת לך מכאן אלפי
ים... לא תמיד חייבים להיות חזקים במיחוד, לפעמים מותר להשבר בתנאי-שיודעים אח"כ איך לאסוף את השברים... מאחלת לך שזו תהיה הפעם האחרונה עם תוצאה כזו-והפעם הבאה בעז"ה תצליח!!!!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ציפורה ../images/Emo24.gif

כשאומרים שלא מצפים זה רק בגלל שכל כך מצפים ופוחדים להתאכזב. הכאב והאכזבה מכים חזק בכל מקרה
. קבלי חיבוק גדול ושבי איתנו כאן בסירה. אנחנו נעביר לך את הזמן בעימים עד הטיפול הבא שיסתיים בילד
. היום ה12 הוא בהחלט זמן מספיק לבדיקה, אם כי, יש בכל זאת סיכוי קלוש שמשהו ישתנה בעוד יומיים. חוצמזה נדמה לי שבעצם עדיין לא ברכתי אותך (אם כן תרוויחי עוד ברכה) אז- ברוכה הבאה לסירה שלנו
. הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, למרות הכל על תהססי להשתמש בה
.
נועם

שולחת לך ../images/Emo24.gif וכתף לאסוף את

הדמעות. גם אני הייתי שם השבוע, כלומר בדמעות. זה טוב, הדמעות שוטפות את הריסים.

למעלה