כל כך יפה שבא לבכות......

שחרלרט

New member
כל כך יפה שבא לבכות......

בעצם אני כבר בוכה! שימו לב לגירסאת המירוץ של הוסאברג 2005. מגיע עם קליפר רדיאלי,צמיגי מישלין סופרמוטו,ועוד מטעמים רבים.. זהו אני מתחיל לחסוך........אה דרך אגב הוא שוקל 110 יבש!

שחרלרט

New member
וקצת פרטים

model FS650c Racing engine liquid cooled single-cylinder 4-stroke engine displacement 628.3 bore & stroke 100/80 compression ratio 11.8:1 valve gear 4 valves / OHC, rocker arms with rollers engine lubrication pressure circulation, trochoit oil pump filter system micro filter, flushable oil screen, magnetic screw starter electrical starter/kickstarter decompression fully automatic / manual ignition Kokusan digital battery yes carburetor Keihin MX FCR 41 exhaust system 2-into-1, twin manifold/nickel-plated, aluminium rear muffler fuel unleaded premium-grade gasoline (ROZ 95) transmission 6-speed clutch wet multi-disc clutch, operated hydraulically primary drive 29:78 secondary drive 15:40 frame 25CrMo4 tempered handlebar Magura aluminium, conified front suspension WP 4860MA HUSABERG SUPERMOTO rear suspension WP 5018 PDS HUSABERG SUPERMOTO front/rear susp. travel 275mm/288mm front brake FTE four-piston radial mounted floating caliper, o 310mm stainless steel rear brake Brembo single-piston floating caliper, o 220mm stainless steel front rim Behr 3.5x17" rear rim Behr 5x17" front/rear tire 120/70-17" / 160/70-17" wheelbase 1481 seat height/ground clear. 870 mm / 320 mm tank capacity 9 liters dry weight 110

שחרלרט

New member
בואנה זה גם עם סטרטר!!!!!!!!!!!

טוב ג'נג'י אני מכין שניים להברחה אתה איתי?

45degrees

New member
לא סתם: MX FCR41

מישהו יודע למה הכוונה ב MX? האם זהו תת-דגם של ה FCR? מישהו שם לב לחתך הצמיג האחורי? כזה עוד לא ראינו

45degrees

New member
ברור, כאילו DA? החלק של ה 70

בצמיג האחורי - מעניין ביותר.

enigo

New member
וקצת יותר ארצי...

נתקלתי היום באי-בי בהצעה למזלג shiver (שלפי שווץ, זה מה שמותקן על ההאסקי סופרמוטו 450), חדש לגמרי, 150 דולר. ניתן לקבל גם סט בלם מושלם של ניסין שמתאים למזלג (משאבה, קליפר וצנרת) תמורת 50 דולר נוספים. משלוח רק בארה"ב... איפה הד"ר? ישב לו יופי על ה-XR לדעתי, לא?

yules

New member
מה זה טרנד חדש שלא שמעתי עליו?

במקום לשוטט באתרי פורנו רוכבים מתחילים לחפור באי ביי? זה די מזכיר - אתה בוהה שעות בפנטזיות, חלק אפילו מציינים שהם מתחרמנים מזה, ואם האשה מגלה מה אתה באמת עושה שם...

הרושמת

New member
יולס, יש גם נשים שאוהבות להסתכל

על תמונות שכאלה. מתעוררים עם חיוך

Dr XR

New member
אני אפילו לא מתכוון לבדוק

כדי לא לאכול את הלב כמובן... כבר חודשיים שאני לא מעיז לפתוח את EBAY בדפדפן כי אין לי שקל על התחת ואני לא רוצה להתפתות (וזה קל להתפתות...). תודה ANYWAY.

enigo

New member
שאלה בנושא...

אם אני שם קישור ע"י העתקת הכתובת, אני לא מכניס ככה ישר לתוך החשבון שלי?

medwow

New member
לא

הכניסה לחשבון דורשת הכנסת שם משתמש וסיסמא פעם נוספת

למעלה