כל כך התאכזבתי.

Burning Witch

New member
כל כך התאכזבתי.

היי אני חדשה. ורק רציתי להגיד שכל כך התאכזבתי מריהאנה. נורא אהבתי את השירים שלה עד שיצא הקליפ של umbrella זה לא יאמן כמה זולה היא הייתה שם (הייתי אומרת את זה אחרת.. אבל בגלל שאי אפשר לקלל בתפוז..) זה היה כל כך דוחה להסתכל על הקליפ הזה. וגם התסרוקת המכוערת הזאת הפכה אותה לאישה בת 45. למה לא. תתפשטי פשוט מול המצלמה וזהו. רק רציתי להוציא את זה ולשמוע את התגובות שלכם בקשר לשינוי של ריהאנה.

אני חושבת ש...

שסתם את אומרת שאת חדשה...באת לפה בשביל לרדת על ריהאנה זה הכל.... ומוזר שרק ממך עד היום שמעתי את זה....השיר הזה ממכר וככה גם היא לדעתי.... וריהאנה נראת יותר טוב אפילו מבנות שקטנות ממנה,אז אין מה להפוך אותה לבת 45 פתאום

Burning Witch

New member
ממש לא.

את השיר אני ממש אוהבת. אתם באמת לא חושבים שמה שהיא עשתה בקליפ לא נקרא זנותי?

Rihevenesims

New member
די די די די אוףף

עוד פעם אחת ליד השם של ריהאנה נכתב השורש ז-נ-ה אני יתחרפן!

היי כולם תפסיקוו

אפחד לא צריך להתעצבן פה כל אחד והדעות שלו היא שאלה על הדעות שלכם אז תגידו "אנחנו אוהבים תמראה שלה בכל מצב פשוט" היא שלמות למות חיחיחיחי חולה על כולכם פה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךך

ואי אני כבר לא זוכרת איך ניראה

הכינוי של מר קציצה שליי מי זהה פה אתה?
סורריייייי על המגעילות

YugiBoy

New member
זו ריהאנה.

גם בקליפ החדש שלה היא שוכבת על המיטה חצי עירומה של "תראו יש לי ציצייי". ואני מאוד אוהב את הלוק שלה באמברלה. יש רק שוט אחד עם קלוז-אפ על הפנים שהיא באמת נראית פחות טוב, אבל השיער הקצר - חלק הזה ממש יפה לה לדעתי. והיא לא כך כך זולה שמה יחסית למה שרואים היום...

חשוב לזכור ש..

זה לא הקליפ הראשון שמראים קצת...בקליפים יש הרבה מיניות...וזה המיניות שהיא מפגינה בקליפ שלה..... לא טוב?לא מחריכים אף אחד לראות=]יש קליפים שבכלל מראים עירום...אז תאמינו לי שהקליפ של ריהאנה זה כלום

YugiBoy

New member
לא אמרתי שלא טוב ../images/Emo13.gif אני מת על ריהאנה.

וכמו שאמרתי גם אני, היא לא חשופה וזולה כל כך יחסית למה שרואים היום בטלויזיה.

Rihevenesims

New member
יש לה שיער ארוך שחור מתולתל

השינוי האמיתי בשיער התבצע בצביעת השיער מחום לשחור בוהק. בווידאו קליפים, טקסים ואירועים בהם היא מופיעה היא עושה החלקה יפנית ולפעמים פוני וכך נראה שהיא כל הזמן ככה..

למעלה