חופשי הייתי אוכלת כמו פרה
3 3שרונית New member 8/2/06 #66 חחחחחחחחח את לא מבינה מה עשית לעצמך עכשיו........כמה קללות את חוטפת .......
S speedywomen New member 9/2/06 #71 יאוווווו חבל שאי אפשר להעלות לכאן סירטונים אני יושבת עכשיו ומתפוצצת מצחוק
3 3שרונית New member 8/2/06 #18 ../images/Emo4.gifהאנגלזית זה שפת אם שלך ? או שאת מתאמנת בהסבר פנייך לטוריסט, כחלק מהג'וב החדש?????
S shelly1975 New member 8/2/06 #30 אני ישראלית ות"אביבית אוריג'ינלית אבל מה.... אמא שלי עשתה מעשה מאוד מאוד מאוד חכם וגידלה אותנו עם אנגלית ועברית שווה בשווה. כמעט כל עבודה שעבדתי בה, השתמשתי בדו לשוניות הזו.
אני ישראלית ות"אביבית אוריג'ינלית אבל מה.... אמא שלי עשתה מעשה מאוד מאוד מאוד חכם וגידלה אותנו עם אנגלית ועברית שווה בשווה. כמעט כל עבודה שעבדתי בה, השתמשתי בדו לשוניות הזו.
3 3שרונית New member 8/2/06 #36 ותודה לאימא של שלי ...../images/Emo20.gif אכן חכם מצידה.......... ומאיזה מוצא את....או נכון יותר הורייך???? נראה לי צריך לפתוח שרשור שורשים לכבוד טו בשבט.......
ותודה לאימא של שלי ...../images/Emo20.gif אכן חכם מצידה.......... ומאיזה מוצא את....או נכון יותר הורייך???? נראה לי צריך לפתוח שרשור שורשים לכבוד טו בשבט.......
S shelly1975 New member 8/2/06 #39 אויש נו.... אני חייבת לחשוף שורשים? טוב, נו, בשקט בשקט, בינינו ככה... 1/2 פולניה. 1/2 רוסיה.
3 3שרונית New member 8/2/06 #40 אחלה מיקס...../images/Emo65.gif אז את בטח דוברת גם רוסית ופולנית........
S shelly1975 New member 8/2/06 #42 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן, ממש. אם לדעת מלים כמו דה, שטו ואולי עוד מילה או שתיים נחשב לדוברת רוסית? אז כן.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן, ממש. אם לדעת מלים כמו דה, שטו ואולי עוד מילה או שתיים נחשב לדוברת רוסית? אז כן.
S speedywomen New member 8/2/06 #43 היי גם אני חצי חצי חצי חצי מצד האמא חצי פולניה חצי רוסיה מצד אבא חצי אוסבקטית וחצי רומניה שילוב מהסרטים
היי גם אני חצי חצי חצי חצי מצד האמא חצי פולניה חצי רוסיה מצד אבא חצי אוסבקטית וחצי רומניה שילוב מהסרטים