כל כך בא לי עכשיו

כל כך בא לי עכשיו

להיות זרוקה באיזה חוף עם חול לבן וים כחול (אבל מתחת לסככה!!!!) לשמוע רק את הגלים,לא קולות של אנשים,לא בעברית ולא בשום שפה אחרת. לשמוע גלים, שחפים ו.............שקט! הרבההההההה שקט!! לא לחשוב על כלום, לא לכעוס על אף אחד, לא לחנך אף אחד, לא לדאוג לאף אחד,לא לחשוב על תשלומים ולא על מזונות,לא לחייך לאף אחד, לא כלוםםםםם

Rinattt

New member
אני מחוץ לסככה כי חסר לי צבע../images/Emo68.gif

לי בא לישון ברגע זה, ואיך שהקפה נגמר אני פורשת למיטה... ואני אחלום שאני מחוץ לסככה עם ביקיני ו-90 60 90 [עוד מעט הנעל יציק לי] ושדיוויד באקהם בא לשים לי קרם שיזוף ומביא לי מיץ סחוט טרי בטעם תות בננה עם קשית מגולגלת וגם... [טוב אני עוצרת כאן, כי במקרה החוף שאנחנו נמצאים בו הוא חוף סגור רק לי ולדיוויד].
העייפות מדברת... אפשר לעבור לתגובה הבאה NEXTTTTTTTTTTTTTTTTTTT חחחחחחחחחח [בסוף אני אמצא את עצמי עם חיים בן חיים
]

באמת רינת

איך בדיוק את רוצה לשתות תות בננה סחוט טרי עם קש?????????? הקש יסתם! ואני בסוף אמצא את עצמי בין חיים בן חיים
טוב, אין חוף ואין נעלים, יש מיטה וחמוס חדש (ענקקקקקקקקקק) קראו לו דנדי, אבל מפאת כבודו של דנדי שלנו,החלפתי לו את השם לשמשון
ו....ששששששששששש הוא ישן עכשיו
תמונות בהמשך

Kטלנית

New member
שמשון??? ../images/Emo12.gif

יו... תכירי הנה החיית מחמד שלי י ו ב ב י
============> (זה המקסימום שאני מוכנה לגדל בקומה שלשית בלי מעלית
) מעניין מה ליובב שלי יהיה להגיד בתגובה ת'אמת אני מלמדת אותו להגיד קווק' אבל הוא עקשן רק מס'פס'ף כל הזמן
שמשון... ברוך הבא לפמיילי'ה

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

מספסף? יובבי? את עושה איתו אמבטיות גם? חחח הורסת אחת את
'תגעגעתי לך

Kטלנית

New member
ש'בעת לך עם יד על ה../images/Emo23.gif ס'פספ'

כל הזמן ואני עקשנית ת'גיד קווק' נו... ת'גיד... והוא .. בשלו סיפסיפ' אולפן יובבי.. נראה לך יש
(תעשי את זה עם הקול
) געגעתי ד"ש ונשיקות לצחוקי'ה

חופים....

חופים הם לפעמים געגועים לנחל. ראיתי פעם חוף שנחל עזבו עם לב שבור של חול ואבן. והאדם, והאדם הוא לפעמים גם כן יכול לְהִשאר נטוש ובלי כוחות ממש כמו חוף.

לאאאאאאא

זה צריך להיות חוף מבודד, משהו כמו ב"אבודים" (שיטטטט פיספסתי את הפרק השבוע
)

קופסת הקסמים של הרבנית ברזל....

יש לי לקוחה שקוראים לה הרבנית ברזל. וכל שנה היא נוסעת לבקר את הבנות שלה באנגליה, ולפני הנסיעה היא באה אלי ועושה "קניה קניה...". היא סיפרה לי, שיש לה קופסה. קופסת קסמים.... כל פעם שהיא מקבלת עודף מהמכולת - מטבעות של חמש או עשר שקל, היא תמיד מקפידה לשים אותן בקופסת הקסמים שלה. והפלא ופלא, כל שנה היא מצליחה לאסוף מספיק כסף בכדי לנסוע לאנגליה לבקר את הבנות שלה. והקסם עובד - רק אם לא נוגעים בקופסא ולא גונבים ממנה, גם לא במקרה חרום! אמרתי לה: "רעבעצין ברזל, אני רוצה את קופסת הקסמים שלך!". היא אמרה לי שזו סתם קופסת שימורים ריקה. התעקשתי! "רעבעצין ברזל! אני רוצה את קופסת הקסמים - שלך!". באותו שבוע הושארה עבורי מתנה. כשפתחתי אותה היתה בפנים קופסה. התחלתי לאסוף מטבעות של חמש ועשר שקל. בעלי (אז עוד היה בבית) צחק עלי בזלזול: "לאיפה את חושבת שאת נוסעת , להונולולו?" הונולולו! וואלה, זה רעיון! איפה זה הונולולו? רצתי למחשב, והפלא ופלא - הונולולו היא בירת הוואי! "להונולולו" צעקתי לו. "אני נוסעת להונולולו!" מזל שהוא לא אמר אלסקה... אז יש לי כבר חצי מהסכום, בכלל בלי להרגיש, ועוד קצת זמן....אני ע פ ה מפה לחופים האלו ממש - לחופים שעליהם מצולמת הסדרה אבודים!!!!!! רוצה לבוא איתי? את קודם צריכה קופסת קסמים...

° זואי °

New member
ואי!!

גם אני יש לי קופסא כזאת, מתי נשאר לי קצת עודף שמה שם ולא נוגעת עד שיש לי מספיק כדי לנסוע.

נו אז מה הבעיה?../images/Emo182.gif

אני כל יום ניזרק לפחות שעה בים את ההחלטות החשובות שלי בחיים קבלתי עם מקל דייג בים לא צריך לעשות סיפור פשוט להגיע לים להתחבר אליו להביט בו לדבר אליו לצעוק עליו ולחזור חדשים הביתה

הבעיה היא...

אין רכב יש עבודה יש ילדים ואין מנקה אין בייביסיטר יש לבשל אין את הזמן לשבת בצל

מבטיח לעשות את זה בשבילך..../images/Emo3.gif

בינתיים עיצמי את עינייך וקחי את עצמך לאן שבא לך.. זה לא ממש קשה, וזה אפשרי... בינתיים סיפור קטן מאתמול.. אתמול בצהריים אכלתי שוק של עוף עם תפוחי אדמה אפויים.. עד כאן, שום דבר מיוחד... אבל מישהיא אמרה לי שאני אוכל את זה כאילו מדובר באיזה מאכל גורמה.. אמרת לה שהכל בראש, וזאת בדיוק החוכמה.. לאכול פשוט ולהרגיש גורמה..

ורד 3

New member
שאני אבין

אם אני אוכלת למשל פיתה עם שוקולד כמו הילדים בימי הולדת .. אז לדמיין שאני כאילו אוכלת סופלה שוקולד בתוספת כדור גלידה.... אני ארגיש מרומה לא גורמה !

למעלה