כל כך אבל כל כך..

Sniger

New member
כל כך אבל כל כך..

מ-ש-ע-מ-ם!! אתם פשוט לא יודעים עד כמה.. איזה מישהו חכם צריך להוציא לאור ספר : ``מה לעשות כשמשעמם לך`` כן, תמיד אפשר לומר, ``לך תראה טלויזיה, שחק במחשב, תישן, תאכל וכו וכו..`` אבל זהו עשיתי את כל זה, ואני נקרע פה אבל נ-ק-ר-ע משיעמום.. וכן, ידוע לי שהכל יעבור מחר, אבל עכשיו אני במצב הזה ולא אכפת לי! אנא עיזרו לי עם רעיונות מקוריים ומרגשים. בבקשה. Sniger

את התמיד יכול לדבר איתי

אלא אם כן לא כ``כ משעמם לך כמו שמשעמם לי...

Levinzone

New member
אתה בן?

משום מה חשבתי תמיד שאתה בת לא משנה נו גם לי משעמם....אם לא היה לי משעמם לא הייתי !!!! אז בוא נהיה אנחנו החכמים ונכתוב את הספר הזה... מה לעשות כשמשעמם לך: 1. אהה אני במצב כ``כ גרוע שאפילו אין לי את הראשון תכתבו משהו -יעל-

1. לישון

2. לכתוב 3. לראות טלויזיה 4. לבשל 5. להציק לאנשים בטלפון 6. לעשן 7. לשחק. וכו.. תמציאו גם אתם...

Levinzone

New member
8.

לראות אם יש מה ללבוש מחר לבי``ס בארון ( או שזאת רק אני ?) 9.לבדוק מי בעל המספר העוקב לכם באי סי קיו(משום מה לי לא קיים אחד כזה) 10.לבדוק מי במספר שבא לפניכם באי סי קיו- לי זה סטונדנט לארכיטקטורה בן 21 מאיסטנבול, חובב צילום ויין. 11. לשחק סוליטיר- אבל זהירות זה ממכר

Levinzone

New member
אווו תראו מה קרה

חיפשתי את המספר 123456 ויצא לי מישהו מישראל! ואפילו יש לנו אותו תאריך לידה...זה מה שקורה כשמשעמם אההה הוא גדול ממני כמה שנים טובות, אבל עדייןף) והנה תמונה שלו אפילו

מתח

New member
אייסיקיו עוקב וקודם

אצלי משום מה, השכנים מתים. אוף. זה מה שקורה כשהמספר שלך הוא במיליון הראשונים..

Levinzone

New member
אההההההההה

אצלי רק העוקב מת...אבל זה נחמד סתם ללחוץ מספרים ולראות מה יצא... או שלא פשוט אין מה לעשות!!

Funeral_Drum

New member
כנסו יש פה לינק לאתר מבדר והיתולי

לפעמים נחמד לעשות הימורים כאלה על שמות של אתרים. הנה אחד נחמד שיצא לי פעם ככה:

Levinzone

New member
מגניב

נראה לי שכבר הייתי שם... אבל מגניב:) אני אוהבת לחפש אתרים עם השם שלי ... פעם הייתי באתר יעל דוט קו.יל וזה היה מזמן...וכשהתחלתי ללמוד בכיתתי הנוכחית גיליתי שיעל ההיא מהאתר בכיתה שלי נחמד לא?

Mind_Thief

New member
לא רק את...

ולמה סולירט כשיש שולה המוקשים?? הגעתי אתמול בערב ל108 שניות בבינוני....עכשיו, זה ממכר...

נכון

ובזאת אני מקימה את הקבר של המספר הישן שלי....10668740 שנפטר יחד עם המחשב הישן....אני אתגעגע אליו Not!

PsiChO

New member
זה הכל?!?!?

פחח הצחקת אותי... איזה שיא עלוב.. במתחיל יש לי 10 שניות בינוני 58 שניות מתקדם 170.... אחי אתה צריך לשפר בדחיפות... פסיכי*אלוף השולה

snoway

New member
10 שניות בקטן, 70 בבינוני,167 בגדול

ולקח לי זמן להגיע לתוצאות כאלו. המשחק הזה באמת ממכר, זה מתחיל להיות מסוכן...

מזכיר לי...

כשהייתי בת 11 אבא קנה לי ספר ``101 דרכים להתחיל עם בנים`` מסתבר שמעולם לא הזדקקתי לספר :)

Levinzone

New member
הממממ

גם לי יש את הספר אבל זה בכלל זה ספר כזה!!! זה סתם סיפור מטומטם עם שם מטומטם!!!

למעלה