כל יום יותר רע

• פותח הנושא fox28
  • פורסם בתאריך

fox28

New member
כל יום יותר רע

יש כאן מישהי לדבר איתה? אני צריכה עידוד כל היום בכיחתי בעבודה בשל בעיות קשות שאולי יובילו לפיטורין נאמר לי שאני אובססיבית ואי אפשר להתמודד איתי נשבר לייייייייייייייי רוצה למות כמו אמא ז"ל נכון ייראה טוב אם אמות ביום השנה? ב22 ליולי- 5 שנים אחרי

אני כאן...../images/Emo24.gif

נסי לחשוב על משהו אחר... משהו חיובי בחייך... יש משהו כזה? את יכולה לראות זאת עכשיו? האם חשבת על ענין של טיפול? האם יש מישהו איתך? מישהו שאת אוהבת ויכול להיות לך לעזר נפשי?

libi4

New member
גמאני כאן,עצובה לקרוא אותך../images/Emo101.gif

כל כך רוצה להבין מאיפה את שואבת את כל הרצון הזה להפסיק לחיות!????? חייב להיות משהו שמרים אותך ואת רוצה להיות בעולם הזה בשבילו! אוהבת אותך-קבלי חיבוק!

היי fox

האם ניסית לפנות לעזרה מקצועית? האם ניסית לפנות לארגון "סהר" כמו שסקאלי הציעה לך לפני כמה ימים? משיטוט באתר שלהם,אני רואה שיש שם שעות מסוימות שבהם יש "יועצים" און-ליין ובטח יוכלו לעזור לך. אולי תנסי לפנות לפסיכיאטר? (את יכולה דרך קופת חולים). את עניין העבודה ,אל תיקחי כל כך קשה.. תמיד מוצאים עבודה אחרת! אל תתני לזה לקחת ממך יותר מדי אנרגיות. נאמר לך שאת אובססיבית. אובסיסיבית כלפי מה? אמא? אנחנו כאן. הוקוס..

גם אני פה בשבילך.

פוקסי, האמיני לי, מצבי לא יותר טוב משלך אבל זו עדיין לא סיבה לרצות למות. אני שולחת לך חיבוק ענק ואם תירצי לדבר, אני פה לרשותך.

היי fox

מה שלומך הבוקר? שולחת לך

fox28

New member
תודה לכל העונות

שלומי ככה ככה המצב בעבודה קשה מאוד ואולי יפטרוני עוד מעט אזכרה וזה קשה אח שלי שאני די תלויה בו עובר דירה הכל ביחד נורא קשה לי ולא מרגישה שוםן רצון לחיות מיכל

למעלה