כל יום אני חורץ משאיר בקיר סימן. יש הרבה קווים בקיר שמסמנים את הזמן
ה הבוס New member 28/2/15 #2 את משחק החיים קשה לשחק אולי אטיל את הקלף המספיד ואעלם כמו תמיד את זה למדתי ממך
ה הברווז המכוער New member 28/2/15 #3 אז אולי תנסה לחרוץ גבינה ... הרבה יותר פשוט, טעים, מזין ובריא גם הזמן עובר יותר בכייף... אאאההה כן, וגם לא משאיר סימן שצריך לתקן בחלוף הזמן...
אז אולי תנסה לחרוץ גבינה ... הרבה יותר פשוט, טעים, מזין ובריא גם הזמן עובר יותר בכייף... אאאההה כן, וגם לא משאיר סימן שצריך לתקן בחלוף הזמן...
ה הברווז המכוער New member 28/2/15 #5 בכול זאת לנקות כתם במכונת כביסה ולהוציא אותה נקיה ו\או מקסימום לזרוק אותה לזבל\אשפה הרבה יותר פשוט ופחות כואב מלתקן חריצים בקירות או להחליפם באחרות... אגב... זה גם יותר זול כמעט תמיד...
בכול זאת לנקות כתם במכונת כביסה ולהוציא אותה נקיה ו\או מקסימום לזרוק אותה לזבל\אשפה הרבה יותר פשוט ופחות כואב מלתקן חריצים בקירות או להחליפם באחרות... אגב... זה גם יותר זול כמעט תמיד...
ס סורגייט New member 28/2/15 #7 בצבא במהלך הסדיר וכל שנות המילואים ( 30 שנה מילואים עד 2009 ) היו לי רובים אישיים שלי , חלקם אפילו היו אצלי בבית ...... הייתי צלף ........ נהוג שצלפים עושים חריצים בקת .......
בצבא במהלך הסדיר וכל שנות המילואים ( 30 שנה מילואים עד 2009 ) היו לי רובים אישיים שלי , חלקם אפילו היו אצלי בבית ...... הייתי צלף ........ נהוג שצלפים עושים חריצים בקת .......
ה הברווז המכוער New member 28/2/15 #16 כצלף לשעבר אתה בוודאי גם יודע שצלף חורץ בקת הצלחות חיסול ולא, להבדיל, בזבוז זמן מתיסכול ... ורק בגלל שבשני המקרים החריץ מסמן "משהו" מתחסל אז זה קצת מבלבל...
כצלף לשעבר אתה בוודאי גם יודע שצלף חורץ בקת הצלחות חיסול ולא, להבדיל, בזבוז זמן מתיסכול ... ורק בגלל שבשני המקרים החריץ מסמן "משהו" מתחסל אז זה קצת מבלבל...