כל טוב

אמינה

New member
כל טוב

ליעלי שלום צפיתי אתמול התכנית גיל הזהב ושם גיליתי על הפורום הצלחתי להכנס ואני פה כל טוב אמינה (שם אמיתי)

emmy5

New member
אמינה ,ברוכה הבאה ,תרגישי כמו בבית

מקום חם ונחמד ,אנשים נחמדים מאוד ,מכל קצות הארץ

yaely2

New member
מנהל
אמינה ערב טוב. ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

שלום לך אמינה,
שמחה על הצטרפותך. כל גולש הוא
לפורום. מקווה שתמצאי כאן במה למחשבותיך, ותעלי אותן על הכתב. נשמח לתרום לך משלנו ונקווה שניתרם מהידע ו/או הכישרון שלך. בטוחה ששני הצדדים הנה.
היי ברוכה אמינה

izuizu

New member
ערב טוב יעלי ערב טוב למצטרפת

החדשה אמינה ערב טוב לכולם . אני שמח לראות מצטרפים חדשים מה עוד שאנחנו יכולים גם לזקוף את זה עקב הופעתנו בתוכנית הטלביזיה. אני יוצא עכשיו לארוע חגיגת בר מצווה ואני מאחל לכם וגם לי בילוי נעים . אתם בפורום ואני בארוע

izuizu

New member
ערב טוב אממי .ערב טוב לאה

אנימו offe ערב טוב הפלאות של עליזה ואם יש עוד מישהוא שדילגתי עליו אז ערב טוב לכולם

אמינה

טוב עשית שהצטרפת אלינו, ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!מקווה שתהני מהפורום.

אנימו

New member
לאמינה ברוך בואך לבית../images/Emo82.gif

גם אני זה מקרוב הגעתי ןמשתלבת לאיטי. מקום נחמד מאוד שנושבת בו רוח חיובית.

offe

New member
אמינה - ברוך בואך לביתנו הלבבי ../images/Emo140.gif

שהי בצל קורתנו ותעונגי ונוכל גם להתענג ממך. דעי שיש לנו בפורום - אמי - ועוד אמי - ועכשיו אמינה.
יש ג'וד ועוד ג'וד. אולם אחרי שמכירים את האנשים פיזית, וזה קורה, כבר לא מתבלבלים. המשך ערב נעים לכולם. בידידות offe

גם אני זה מקרוב הגעתי../images/Emo41.gif

כל אחד חדש אני שמחה כי עכשיו אני ותיקה.רציתי לספר על עצמי. היום חזרתי להתעמל אחרי שלא התעמלתי בגלל פציעה יותר מחודש ואני מוכרחה לספר שהרגשתי התרוממות רוח. התעמלנו לצלילי מוסיקה משנות השישים-רוק אנד רול וכ"ו.הרגשתי שירדו ממני שלושים שנה.כל כאבי הגוף נעלמו ואינם. על כך נאמר-"נפש ברעאה בגוף בריא"

אמינה

New member
שבת שלום

לסבתא עמליה יופי שחזרת להתעמל ותשתדלי להתמיד ואם את מרגישה קצת דאון כשאת לא בשיעור נסי לשמוע צלילי מוזיקה משנות השישים בקול כמו הצעירים זה עובד שבת שלום אמינה

למעלה