בזמן שינת ה REM
אנו חולמים. עינינו מרצדות, ליבנו דופק במהירות גבוהה יחסית, גלי המוח שלנו הם בעלי תדירות גבוהה וכו'. שינת ה REM מהווה כ 20% מזמן השינה שלנו. הREM הוא השלב החמישי מתוך חמשת השלבים המרכיבים מחזור שינה, שאורך כ 90 דקות. כך יוצא, ששינת REM ממוצעת אורכת כ 18 דק' בממוצע (זאת אומרת שלפעמים היא אורכת כ 10 דק' ולפעמים חצי שעה או יותר), ומתרחשת כ 4-5 פעמים בכל לילה. אני מקווה שקיבלתם תשובות. אה, בנוסף, כמו שאמרו בשרשור הזה כבר, מחקרים מראים שהזמן שלוקח לנו לבצע פעולות בחלום זהה לזמן שלוקח לנו לבצע פעולות במציאות, וזאת בדקו על ידי חולמי-צלולים, שריצדו בעיניהם כל 10 שניות שעוברות בחלום, לבקשת המדענים שבדקו אותם. אז אל תאמינו לכל השטויות האלו, בקיצור. אנשים מתלהבים להסביר שמימד הזמן בחלום שונה מהמציאות, ושאפשר לחוות חודשים ושנים בחלומות של 10 דקות (או 8 שניות לפי הגאון שהגה את העובדה שרשומה בשרשור הזה). הכל פרסומות. שטויות במיץ עגבניות. מיתוסים. שקרים. המצאות. די לבורות!! אין פה מיסטיקה ולא ערפל מסתורי. הזמן בחלום הוא כמו הזמן במציאות. ולמי שרוצה לקרוא את ההסבר שלי, לגבי איך אנשים חולמים חודש שלם בחלום אחד, שילך דף אחד אחורה ויראה את הדיון שלי ושל SilverHawk. ואם מישהו לא מאמין פה לעובדות שרשמתי, שיקרא את הערך REM בויקיפדיה!!!!