כל זאת ועוד

amitais

New member
כל זאת ועוד

הפלייר הטרי בסדרת מופעי הדאב של גיל ראסטה.

Addy V

New member
עבודה מגניבה

הפלייר ניראה פצצות. בעיקרון אני אוהב. אני מניח שזה נעשה בתוכנה ווקטורית או שאולי עבדת עלי וזה בפוטושופ? הדבר היחיד שאני לא אוהב זה אותו פס אדום שמחב את הדיג'יי לצלע שמאל. הקומפוזיציה שהוא נותן מפריעה לי מאד. אבל באמת שהעיצוב מוצא חן בעיני חוץ מזה. מקווה שהמסיבות יהיו מגניבות בהתאם

יכולת ההבנה שלי בסצינה או

במועדונים בכלל שואפת לכלום (יודע שאני גרוע) אבל אני מבין שזה המשך לכרזה הקודמת שהעלית, נכון? גיל ראסטה, מופעי דאב, הבארבי... אני שואל כי שתי המודעות מאוד שונות אחת מהשניה מבחינת הסגנון והקו, וקשה להבחין שהן קשורות (שוב, יכול להיות שהן באמת לא קשורות והשוני הוא בגלל המופעים השונים). בקשר לפלייר הזה, אהבתי את האלמנט של החצים הגרפיים והקו הירוק הקטוע מסביב לטקסט הצהוב. ולהבדיל ממה שAddy V אמר, אני דווקא חושב שהעיבוד והצורה שנתת לדי.ג'יי נותנת איזשהי זרימה ותנועה.

amitais

New member
זאת באמת בעיה קלה

קשה לי לייצר ליין של עבודות בסגנון אחיד, אני נהנה להתפרע ובכל פעם הולך לכיוון שאליו חומר הגלם מושך אותי, במקום להכתיב לו סגנון. השתמשתי באלמנט של המגן דוד שעשוי מקרניים, שזה אלמנט שיצרתי בשביל הלוגו של שב"ק מיוזיק, בתור אלמנט חוזר, וגם בסקאלת הצבעים של הרגאיי (אדום צהוב ירוק), אבל סגנון העיצוב באמת שונה לגמרי, וזה לא עובד לטובת הלקוח, במובן של בניית ליין שכל פלייר מחזק את התדמית שלו. מצד שני זה נחמד שאתה לא קופא על שמריך, ושאתה מחזיק את הקהל בקטע שהפליירים לא צפויים.

Addy V

New member
לא אמרתי שאין תנועה

התנועה מורגשת ויוצרת איזו שבירה דינמית של הקומפוזיציה אבל לא כל תנועה היא טובה. אם יבוא מישהו ויכניס לי ארוף באשך הימני אני לרגע לא אגיד שלא הייתה פה תנועה. סתם, אני נסחפתי. באמת שאין פה שום דבר נורא באמת. אני מסכים שהתנועה כאן מוסיפה אבל אני הייתי חושב עוד ועושה אותה אחרת. שלא תביני לא נכון - הפלייר פצצות. לא תרחתי לציין מה אהבתי בו כי הכל כל כך מושך ויפה שזה היה ניראה כמו בזבוז זמן :)

e m i l y

New member
נחמד

הצבעוניות מאוד טובה לדעתי, הרבה כוח של צבע אבל עדיין זה מתפקד כסוג של מוכרום, מה שקיים פחות בעבודה הקודמת. יפה. מה שכן מפריע לי הוא יותר ברמת הקנספט,כאילו, קצת קשה למקסס כשחסרה לך יד שמאל...

amitais

New member
תמיד שאפתי להגיע למוכרום

זה האלמנט החמקמק הזה שנותן לעיצוב את הכוח שלו. אתמול היה הגיג של הקאש מני גיררללזז. גיל ראסטה השאיר לי הודעה שהפלייר פעל בצורה חסרת תקדים, הבארבי התמלא במאות אנשים שרקדו עד אור הבוקר.

למעלה