כל ה
של סופש

../images/Emo41.gif שירשור לילה ../images/Emo41.gif ../images/Emo18.gif

לחן - " עץ הרימון " מילים- לא ידוע ביום ראשון תקעתי נאד מים המלח ועד אשדוד ריח ניחוח עלה באויר וגם נשמע - קול נפץ אדיר
התאספו נשים וטף וכולם מחאו לי כף וכולם הודו לי מאד על שתקעתי את הנאד.... ו.............. סבון סבון סבון כמה טוב לשפשף עם סבון לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה כי... סבון זה יותר טוב משמן... סבון זה יותר טוב מגריז... סבון זה יותר טוב - מאמה.. פי כמה.. פי כמה... סבון סבון סבון כמה טוב לשפשף עם סבון לה לה לה לה לה לה לה לה לה

יערית

New member
../images/Emo32.gif של שישי

תחזיקו לי אצבעותתתתתתתתתתתתתתתת לראשונה מכינה פשטידת פטריות,להיות מדוייקת פשטידה חלבית, להיות יותר מדוייקת,פשטידה שהיא מושקעת ולא מעורבבת מירקות סנפרוסט,אני עם יד על הדופק,חסר לה שלא תצא טובה!!!!!

ציקי11

New member
אירגנו פה פעם מפגש של באי הפורום?

יש בכלל עניין בדבר כזה?? 8-

עם חברה חמודה ומחפשות בילוי נחמד

למישהו יש כאן איזה שהוא רעיון,? ובכלל,מה קורה היום בפורום?? עונת היובש?

magic40

New member
טבעי שלא תשלוט בעצמך

מצרפת קישור לטיפול חינם הדיאגנוזה בסוף אני לא שולטת בעצמי
ואתם?

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif מפגש פורום ../images/Emo140.gif

המפגש יתקיים בתאריך 23.9.2005 ביום שישי בשעה 18:00. נא להגיע מצויידים בציציות, ספר תורה וכיפה. המפגש יערך בישיבת " אור לחיים " בחסות הרבנית - ברכה חסודה. המפגש בחסות " יד - לנזקק " אשר פועלת למען אלה שאינם יכולים להביא בכוחות ידם. תרומות יש לתרום בבנק הזרעית אשר מיקומו אינו ידוע לפי שעה. פרטים על אופי המפגש ימסרו בהמשך.

אני צריכה עזרה

אני כותבת עבודה סמינריונית על ילדים להורים גרושים ומחפשת מאמרים באנגלית לגבי: גירושין או התמודדות של ילדים עם הגירושין השפעה של הגירושין על הדימוי העצמי של הילדים או השפעה של הגירושין על הזוגיות של הילדים בעתיד אני אשמח אם תפנו אותי למאמרים תודה מאיריס

נראה לי

שזה יכול להיות רעיון גאוני...מפגש פורום תשמע תריץ את זה סוף סוף ניפגש סטארטאפ חדש.

רות 2

New member
מילא ...היו מביאים לרות....

במבה........... אבל תפוציפס .....לא טיבעי בהחלט לא

n o g a1

New member
יש דווקא משהו מעניין

יהלום מצוי . לא כל יום מגיע לכאן יהלום מצוי.

למעלה