כל הציפורים ואלייך שר-מה דעתכם?

כל הציפורים ואלייך שר-מה דעתכם?../images/Emo41.gif

מכיוון שזה שני שירים חדשים שיצאו לקרן השבוע, אתם מוזמנים לחוות פה את דעתכם.. מילים, לחן... ולמי שלא יודע אלה שני שירים חדשים מהדיסק של הראל סקעת ואני חושבת שבשרשור הזה נסיים את מכסת ההודעות על סקעת לשנה הקרובה
אני אישית מאוד אהבתי את המילים של כל הציפורים, לדעתי אחד השירים הכי יפים שקרן כתבה, את הלחן פחות אהבתי.. הזכיר לי קצת את טיול לילי..חח.. לא יודעת למה... אלייך שר מדהים... פשוט מדהים!!! ואם נחלק את זה שוב, אז הלחן כבש אותי קודם ואני חייבת לציין שבד"כ אצל קרן אני קודם כל מתחברת ללחן ורק אח"כ למילים...

I מ י ר ב I

New member
קניתי היום...

שמעתי את 2 השירים... אני התחברתי יותר לכל הציפורים,גם מבחינת המילים וגם מבחינת הלחן. "נוכל להתקרב אך לא נוכל לבכות"-שורה חזקה ביותר!!! גם אליך שר מהמם,זה כ"כ קרן...

razpg

New member
דעתי

כל הציפורים
-
שיר מדהים המילים פשוט חזקות והלחן לדעתי מדהים ומיוחד. הלחן של השיר מאד שונה מהלחנים האחרים של קרן וזה מה שמיוחד בשיר. לדעתי "כל הציפורים" אחד הטובים באלבום
אלייך שר
- גם מדהים
אבל הוא מאד מזכיר את הלחנים האחרים של קרן. גם ב"אלייך שר" המילים יפות מאד וגם הלחן. אם הייתי מסדר את השירים באלבום לפי הסדר מהיפה לפחות יפה אז "ואת" היה ראשון, "אלייך שר" היה השני ו-"כל הציפורים" שלישי...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכימה עם כל מילה../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

ממש אהבתי את "אלייך שר" ואני לא מבינה למה שמו אותו רק במהדורת בונוס, שיר מקסים!!

גם אצלי זה הסדר.

למרות שאת המילים של כל הציפורים אני יותר אוהבת מהמילים של שלושת השירים.... מה אני אעשה אני לא מתה על שירים קצביים.. זה בעיה... אני יודעת

perrinat

New member
שמעתי כל שיר רק פעם אחת

הטקסטים והלחנים של השירים ממש יפים, אבל לדעתי העיבוד של כל הציפורים קצת הורס אותו...
והשיר הכי יפה של סקעת: "ואת"

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאיזה פקאצה את../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

חחחחח סתם סתם..ואת שולט
נו רינתתת..כדאי לקנות את הדיסק

hilali1

New member
קרן גם כתבה וגם הלחינה את השירים?

מישהו יודע אם המילים כבר בשירונט?

razpg

New member
כן... הם מופיעים בשירונט

הנה קישורים ישירים לשירים!

hilali1

New member
תודה רבה.. שירים יפים

הראשון ממש יפה.. מרגש כזה. איך הלחן שלו

razpg

New member
לדעתי, מדהים!!!

אבל יש כאלה בפורום שחושבים אחרת. הוא עושה משחקים עם הקול שלו... שיר די קצבי, אבל לא קיטשי. אני ממש אוהב אותו!

hilali1

New member
טוב. קצת קשה להבין מהתיאור..

בכל מקרה המילים לבד ממש מקסים. שירים יפים. אני אשמע את זה בהזדמנות..

כן, אני שמתי אותם...

שלחתי להם את זה על הבוקר... הבעיה שכשהדיסק של קרן יצא אני לא אהיה בבית סופ"ש שלם.. אז מי ירשום את המילים בשירונט? חחח.. או שפשוט יחכו ליום ראשון

בכיף. יש לי את רוב המילים

אבל לא בטוח שהם נכונות.... אלא אם כן הדיסק אולי בטעות יצא ביום רביעי... ואז יהיה לי זמן כי כשאני בלנדמרק.. אי אפשר להתעסק עם דברים אחרים באמצע.. אחרת זה מוציא מריכוז והקורס מיותר..

שגעוגי

New member
עדיין לא שמעתי,

אבל שמעתי קטעים מאחד האתרים.. אגב, טיוטל לילי..
..

polo03

New member
כל הציפורים - גאוני

היא פשוט מלחינה גאונית , זה לא יאומן, היא כל הזמן מפתיעה אותי מחדש אלייך שר גם מדהים, פחות הימם אותי

תיקון!!../images/Emo62.gif ../images/Emo41.gif

זה לא הלחן שלא אהבתי ב'כל הציפורים' אלא דווקא העיבוד.. מסקנה שהגעתי אליה אחרי 3 השמעות... הלחן דווקא כן יפה, לא יודעת משהו בעיבוד מעצבן אותי קצת.. בעיקר בתחילת השיר, בהמשך זה משתפר..

BLACKit

New member
ישש שרשור במיוחד בשבילי ../images/Emo99.gif

ולמה לסיים בו את מכסת ההודעות על סקעת? תהיו בטוחים שאני אדאג לכך שההודעות עליו לא יסתיימו בשנים הקרובות בשום מקום
קיצר נתחיל עם אחד השירים האהובים עלי בדיסק- אלייך שר. מה שיש לי להגיד עליו: חלכעדגעחל%^%&^%#$%%&^$$%גחכיגנ%$%$W ועכשיו בשפה אנושית: שיר מושלם, שנסונרי כזה [ואני אוהבתת שנסונים:) ] המילים מדהימות, כמובן שהלחנים אצל קרן יותר דומיננטיים מהמילים בגלל שהם כל כך מיוחדים ויפים, אבל אם מקשיבים טוב [או, לחלופין, פשוט קוראים את המילים] אפשר לראות שהן לא פחות וואו מהלחן. כל הציפורים- יחסית לשיר של קרן, פחות אהבתי אותו. אבל שוב, הכל יחסי.. ואצל קרן גם את השירים שאני פחות אוהבת, אני אוהבת מאוד
מילים באמת יפייפיות, לחן יפה מאוד ובעיקר אהבתי את העיבוד ואת איך שהראל משחק עם הקול [שממאעאעאעאעאעעעעע] *התאפקתי לא להגיד כמעט כלום על הביצוע. עד עכשיו.* והראל שר את שניהם בשלמות יתרה.. כמו שרק הוא יודע באלייך שר הוא מצליח לרגש כמו תמיד.. שיר בכי ממש ואת כל הציפורים הוא פשוט שר מצויין. ואם עוד פעם אחת אני עושה מגילה כזאת, אני יורה בעצמי.

למעלה