כל העם שדרות

כל העם שדרות

הרקטות נוחתות שוב בעיר שדרות וביישובי הנגב ולצערנו הרב יש גם נפגעים. נובמבר 2006 היה הקשה ביותר לתושבי שדרות. 800 טילי קסאם נורו על העיר וסביבתה וגרמו לפגיעות ישירות בבתים ואף למספר אבדות בנפש. בין כל הנפגעים יש כאלה, שנפגעו בתסמונת "פוסט-טראומטית". עליהם לא תקראו בעיתונים או בכלי התקשורת האחרים. נפגעי ה"פוסט-טראומה" הם בעיקר ילדים ונערים, שמראה ההרס, החורבן והפגיעות בנפש גרמו להם לפחד פנימי תדיר. חלקם מסתגר בחדרים, חלק אחר סובל מקשיי ריכוז בלימודים ואפילו מפחד ללכת לשירותים לבד ועוד וכל אלה מלבד התפרצויות הבכי הבלתי נשלטות כל אימת, שנשמעת אזעקה "שחר אדום". מוכרחים לעשות משהו למען הילדים! ילדים יקרים ונפלאים אלה, שלא חטאו, וש"אשמתם" העיקרית היא היעדר שליטתנו במרחב עזה מאז ההתנתקות. כל אחד יכול/ה לפחות לתרום משהו לשיפור הרגשתם של הילדים. לקראת חופשת הקיץ אנו מבקשים לארגן להם פעילות מיוחדת, שבה יוכלו הילדים להשתחרר ולו לזמן קצר מכל מה, שעובר עליהם במשך השנה. פעילות, שתשכיח מהם לזמן מה את המראות הקשים והנוראים, שחוו בחודשים האחרונים. זהו המעט, שאנו, תושבי העורף יכולים להעניק להם בשעה, שאיננו חשים על בשרנו את אשר עובר עליהם ועל משפחותיהם. אנו מבקשים מכל אחד ואחת, שיש להם ניסיון קודם בארגון, בהפעלה או בהדרכה לסייע לנו בקידום הפרויקט החשוב. הזמן קצר והמלאכה מרובה וככל שתקדימו בתגובתכם כך נוכל להרים את הפרויקט בצורה מוצלחת יותר. אנא, פנו אליי בדוא"ל: [email protected] או באמצעות אתר האינטרנט: http://www.kerenyishiy.org.il

liron162

New member
אני חלק מזה..

אני גרה ליד שדרות..נופלים הרבה באזור שלי ובעיקר בבצפר נופל הרבה מסביב ובתוך נפלו כמה.. ואני מכירה מישהי שנהרגה מקסאם ואנשים שנפצעו..

בראשית אני מאחל לך

שתהיי חלק מהנגב הפורח (כנבואתו של דוד בן-גוריון), וחוץ מזה, לבטח את יודעת, שיש לנו שר ביטחון, שהוא תושב שדרות, ויש לנו אפילו שר לפיתוח הנגב (איך קוראים לו?), שגר בתוכנית ל' בת"א דווקא אבל הוא רוצה להיות גם ראש ממשלה וגם נשיא מדינה של כככככככווווווווווללללללללםםםםםםםםםם. לא התכוונתי לחטוא בפוליטיקה בפורום אבל באמת אני שואל, מהי תרומתם של אלה לפיתוח הנגב, לבטחון המדינה ו...גם ראש הממשלה, שמבקש לתקן את הליקוים? היכן הם היו עד היום? לא הבאתי דברים אלו אלא כדי לאפשר לדור הצעיר (ובמיוחד לנוער הנפלא שבנו) להביע את דעתו לא רק במילים אלא גם במעשים ולהוכיח לכל השרים והסוררים, מה צריך ומה אפשר לעשות ללא תקציבי ענק של לשכות, של עוזרים ועוזרות, נהגים ונהגות וטיסות לחו"ל ועוד ועוד. אטז יחי הנוער הנפלא שלנו! יחי מנהיגי העתיד שלנו!

liron162

New member
אני מכירה אותו..

קוראים לו עמיר פרץ..אני מכירה אותו ואת משפחתו.. הוא לא יהיה לא ראש ממשלה ולא נשיא..הוא לא מחזיק ת'עצמו כשר ביטחון..עוד שניה מתפטר עדיף שיחזור להיות ראש עיירית שדרות..כל ההבטחות שהוא הבטיח לפני שהוא נבחר לא קיים כלום!

עדכון

עמיר פרץ הוא שר הביחון (או האי ביטחון) ושמעון פרס הוא השר לפיתוח הנגב. מה?! לא ידעת?! תתנחמי בכך, שאת לא היחידה. ז"א חוץ מפרס עצמו (ואולי גם אשתו) אין הרבה, שיודעים, מה בדיוק הוא עושה בממשלה. אבל, בינינו, יש לך מכונית עם נהג צמוד, עם עוזר/ת, עם ראש לשכה, עם מזכירה ועם שיחות טלפון ללא תשלום ועם טיסות לחו"ל ע"ח משלם המיסים? לשמעון פרס יש. אילו היו לי כל הדברים הללו, יתכן, שגם אני רץ (מה זה רץ? טס!) לנשיאות. שיהיה לך ולכל הגולשים שבוע טוב ונהדר.

למעלה