כל הסיפור.

The Snow fox

New member
כל הסיפור.../images/Emo63.gif

(כן, זה אני) אוקיי, בערך כיומיים לפניי יום ההולדת שלי המחשב שלי פשוט התקלקל סופית; אחרי חודשיים שבהם הוא בקושי עבד, התנתק כל הזמן, וגסס לחלוטין... לצערי הרב לא יכולתי להעתיק כלום מהמחשב הקודם, אז כל דהברים שלי הלכו. עד שקיבלתי את המחשב החדש שלי לפניי כשבוע, החלטתי שאני הולך, מסיבות אישיות, להתנתק קצת מקהילת האנימה לתקופה הקרובה (יש לי כמה סיבות.) ובכל זאת יצא לי להמשיך קצת לקרוא בפורומים וכו'. יצא לי לראות את כל המסרים מהיפו בקשר לסיטקום, ולא מזמן ראיתי את השרשור יומולדת שלי, ואני באמת באמת מתנצל מכולם, בייחוד מגל ומהיפו. זו ההודעה האחרונה שלי בקהילה בחודשים הקרובים, ו, ובכן, יש לי מספיק סיבות. אז אני באמת מתנצל מכולם, עשיתי טעות גדולה פה ואני מרגיש גרוע עם זה, אתם מוזמנים לסקול אותי למוות.

Lust chan

New member
מהמהמה TT-TT../images/Emo135.gif

א..אל תעזוב T-T~ ואני סולחת$#%^$^$% אבל אל תעזוב או שלפחות תתחבר למסן?

The Snow fox

New member
אוקיי, לא ידעתי שזה ייתקבל ככה X_X

אני כל-כך מצטער, אבל באמת אני חייב את החופש מהקהילה, זה לטובתי. ואני באמת מתנצל, מי שנפגע.

תגיד..../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

מי בכלל הרשה לך ללכת^%&^% >__< ועל איזה טעות אתה מדבר לכל הרוחות? ._. חביבי היקר, לברוח מהכל זה ממש לא פיתרון, לא משנה מה הסיבות או הבעיות שלך. אלא אם כע אתה כבר לא אוהב אותנו ונמאס לך מאנימות וכל זה ם; היית נורא חסר פה לאנשים כשנעלמת לנו :/ אז, כפרענשמעמילאשלי תחשוב על זה, שוב, ולא אכפת לי כמה חשבת ולא חשבת על זה עוד קודם.

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif

אני מקווה שתחזור מהר ;; ולא עשית כלום >_<; אתה בטוח עוזב? ;;;;

Just Hippo

New member
סנופ -

בחירתך שלך היא בחירתך שלך. מי ייתן והארי פוטר יברך אותך בכל מה שתעשה. אבל הסיטקום!!! XP תתחבר למסנג'ר, בחייאת!!!!! הסיטקום!!! אני המשכתי אותו בלעדייך, אבל עדיין, אני מרגיש שחסרות מלא בדיחות שלך!!! ;;

למעלה