כל הכבוד

כל הכבוד

כל הכבוד לכם על הדבקות במשימה, ויש לי תחושה שלא מקבלים אותי כל כך פה, אולי בגלל שאני לא מקדישה את כל היום שלי לאריק... אני מצטערת שאני לא רואה את הדברים כמוכם, אני באמת רואה קודם את הכתיבה שלו, ואחר כך את האדם שאני בכלל לא מכירה... אבל אני נהנית לעקוב אחריכם

היי שניצלצ../images/Emo140.gif

צר לי שזו הרגשתך. אני חושבת אחרת עובדה מגיבים לכל פניותייך גם אנו לא מקדישים את כל היום לאריק אנו בני אדם בוגרים(או חלקנו לפחות
) עם עבודות, לימודים, מבחנים וכן- גם חיים פרטיים אני אישית חושבת שמה שמשך אותי לפחות(אני לא יכולה לדבר בשם הציבור) הא הכתיבה, השירים, המילים ומה שעומד מאחוריהם לא האדם - אריק הזמר.. זה רק תוסף ותוסף טוב
אז דעי לך שאת לא שונה מאף אחד פה ואת תמיד רצויה

תודה תודה

אולי אתה תדע לומר לי אם מי שמפעיל את העמוד של אריק ב myspace זה אכן הוא?

אז ככה , בקשר למייספייס של אריק

כעיקרון זה ספייס רשמי שלו , כלומר שזה באישור NMC וחיים שמש שהוא המנהל האישי של אריק ויש לו ולאריק את הססמא להכנס , וגם לי ,שאגב אני בניתי ועצבתי את הספייס
כל ההודעות האישיות שנשלחות לאריק לשם מועברות אליו .

וואלה

אז קודם תרשה לי לתת לך שאפו ענק, עשית עבודה מעולה מעולה בהחלט מרשים! באמת תהיתי אם כשרשום שהוא און ליין אם זה אכן הוא, אבל סבבה... גם המיילים מגיעים אליו?

תודה רבה ! ../images/Emo51.gif דרך התיבה שלו בתפוז

את יכולה לשלוח לו מסר/מייל ישיר...
ואם יש לך ספייס משלך את יכולה להוסיף אותו כחבר ואני אאשר אותך זה ממש לא מסובך להרשם...בדיוק 2 דק מקווה שעזרתי לך.

למעלה