כל הכבוד!!!

כל הכבוד!!!

כל הכבוד לפאלמר שסוף סוף צעק על שרי!!! אין כמו השחקן הנהדר הזה שפשוט משחק נהדר בסדרה! שרי הז*** והמרשעת הזאת. היא פשוט לא יכולה לסתום את הפה!!! אני ממש הייתי רוצה שהיא תמות. אני הולך לעשות דיון על ההתפתחות של דמותה של שרי בכל הסדרה. איך שמרגוע שקטה ואחת שאתה לא חושב שתהפוך לדמות חשובה היא הפכה לבורג מרכזי בצד הרשע כמובן (אפילו אם היא רוצה "להגן" על פאלמר). את הדיעה שלי אתם תשמעו אחרי הפרק האחרון!! יו אני לא מאמין!!! כבר פרק אחרון?

כמה דברים:

אני יודע שזה קטע עצוב אבל המוזיקה הייתה כל כך מרגיזה!!! כל העונה היה כל כך קשה להשיג את הרוצחים האלה ותוך פחות משתי דקות כבר הוא הורג את כולם. איזו סתומה טרי וגם נודניקית!!!! במקום ללכת למשהו כמו מייסון היא נגשת אל נינה לבד ואז אופס!!! נינה היא בוגדת. זה היה די ברור כשהיא דברה גרמנית לא??? סתם פוסטמה סתומה טרי!

DreamS_HunteR

New member
גררר איזה מתח!!! ../images/Emo58.gif

אמאלה! סוף סוף הדרייזינים האלה...
(למי שעדיין לא ראה את הפרק האחרון\מקליט או משהו) מתו!!! יאלה, שיתפסו את נינה כברררררר

DreamS_HunteR

New member
דייי!!! אני לא יכול יותר!![פרסומות]

אמאאאאא!!! מה נסגר עם העולם??? כלבה הנינה הזאת!!! כלבה!!!!
גרררררר

כלבה שרי!!! נינה סתם...

רוצחת בדם קר מסריחה ומזה לא מתאים לה לרצוח סינית, יפנית, קוריאנית, טיואנית, פיליפיניט, תאילנדית סתם ככה בלי למצמץ. חבל על מה שעשו לה. אני הייתי מעדיף שזה יהיה מיילו אבל כנראה שהתפקיד הזה לא מתאים לגבר

cj20

New member
יש לי את הפרק הזה על המחשב

וראיתי אותו איזה מאה פעם וכל פעם אני בוכה בסצינה הזאת!

טוב אם לא הבנתם זה שרשור...

לנושא שאותו כתבתי לא לפרק עצמו אז נא להגיב לנושא בבקשה

למעלה