כל הכבוד

כל הכבוד

ערן באמת כל הכבוד שיש אחד שדואג ליחסי הציבור של התחנה שנה טובה ומתוקה לך ולמשפחתך ממני אלעד בוטבול

fireman

New member
אלעד ידידי היקר

ראיתי שהצטרפת לפורום לא מזמן ושמתי לב שאתה לא ממש מצליח לשייך את ההודעות שאתה כותב למקומן נניח ואתה רוצה לכתוב תגובה להודעה של ערן אתה פותח את ההודעה וקורא אותה כמובן, בסוף ההודעה יש קישור "הוסף תגובה" לחץ עליו ואז ההודעה שתכתוב תהיה כתגובה להודעה אליה אתה מתייחס כפתור ה"הודעה חדשה" בעמוד הראשי נועד בכדי לפתוח דיונים חדשים חבל שלא מבינים לאן כל תגובה שאתה כותב שייכת אם בכל זאת לא תסתדר עם זה אני אשמח להסביר שוב שנה טובה וחג שמח ידידי

תודה

תודה רבה על העזרה עכשיו אני מבין את העיניין אבל יש לי שאלה לגבי: אם אני רוצה לשים תמונות בגלרייה?

שאלה?

בצהריים שמתי 8 תמונות מהפיגוע בראשל"צ משום מה 4 תמונות ירדו מהפורום רק רציתי לשאול האם זה אתה הורדתה אותם או שידוע לך מי ולמה? אודה לך מאוד אם תעזור לי בברכת שנה טובה אלעד

fireman

New member
תשובות

ובכן אלעד, כלי הגלריות נמצא בפיקוח אישי של מנהל הפורום יכול לבצע בו שינויים, כלומר להעלות ולהוריד תמונות לגבי תמונות המתנדבים שהעלית כמוני כמוך ראיתי שהעלית 8 תמונות ומשום מה 4 נעלמו. לעיתים יש תקלות במערכת תפוז כפי שהיה באותה שעה, אני אנסה לחפש אותן בהודעות מחוקות כי לשם הפאדיחות בשרתים מביאות אותן אני אבדוק את הנושא גם דרך רשימת הקבצים לגבי מחיקה, בשום פנים ואופן לא מחקתי את התמונות מהפורום בכל מקרה עמך הסליחה. בברכה ערן אייל

למעלה