כל הכבוד מכבי!

כל הכבוד מכבי!

יש לי כל כך הרבה מה להגיד על המשחק הענק הזה אבל מתחיל עכשיו אפס פילזן נגד פנאתנייקוס? את מי אתם מעדיפים? אני את היוונים דווקא. כל הכבוד למכבי על המשחק,מכבי הוכיחה שיש לה אופי כמו שאין לאף קבוצה באירופה וחזרה בריצה מדהימה של 19:0 ו 30:5 ליתרון 14 ממינוס 12,אני חושב שמכבי אחרי היום יכולה לנצח בגמר את מי שזה לא יהיה ולחזור לארץ עם גביע. אופיר (והתמונה שאני תמיד מצרף שונה הפעם מהרגיל,כדאי לראות)

שעה אחרי המשחק

אתה עדיין מעדיף את היוונים ? הם הולכים לשחוט אותנו לגמרי. נ.ב אם מכבי ת``א לוקחים אליפות, זה אומר שהפועל ירושליים הכי טובים באירופה !!! יאללה הפועל ! ! !

אבל הגביע הזה הוא לא הגביע האמיתי

אז איך הפועל ירושלים הם אלופי אירופה? הרי במשחקים שקראת להם על הגביע האמיתי הפועל ירושלים הובסה משחק אחרי משחק,בכל זאת,אני חושב שמכבי היא הקבוצה הכי טובה באירופה(יותר מקינדר ופנאתנייקוס) ושאם ירושלים ניצחו אותם(בתוספת הניצחון על אולימפיאקוס) זה אומר שהם יכולים להתמודד ברמות הכי גבוהות של אירופה בכבוד. למרות הניצחון,אני בכל זאת שמח שהיריבה תהיה פנא` כי חוץ מזה שזו תוכל להיות נקמה,זו קבוצה פחות טובה ממכבי,ראינו את זה בהרבה חלקים של המשחק,היא איבדה המון כדורים והתקשתה מול אפס פילזן(שבעצמה היתה איומה) בסך הכל מה שרציתי קרה,משחק גרוע של שני הקבוצות,ברמה הזו אין סיבה לחשוש. לא הייתי רוצה לפגוש מתחת לסלים את דרובניאק ובשוק(בלי לזלזל ברבראצ`ה) בתוספת גארדים כמו אונאן,מולמרוביץ,שצ`פנוביץ,טונצ`רי וכו`. פעם אחת העונה כבר ראיתי שאפס פילזן זו קבוצה שביום טוב יכולה לנצח את מכבי,אני לא רוצה לחשוב על האפשרות שמכבי היו משחקים נגד אפס פילזן ביום קצת יותר טוב שלה מהיום. חוץ ממה שהיה על המגרש היה גם שמח ביציעים,ההכרות הראשונה שלי אם האוהדים היוונים היתה בפיינל-פור ביד אליהו,מהר מאוד הבנתי שהאוהדים היוונים הם חוליגנים לא קטנים,אני מקווה שהאוהדים של מכבי יבינו את מה שאני הבנתי ופשוט לא יתעסקו איתם,אף אחד לא רוצה שחגיגות האליפות של מכבי יסתיימו באיזה דקירה ברחובות פאריז. אופיר

אני דווקא חושבת אחרת........

אני חושבת שאנחנו הולכים להראות ליוונים מאיפה משתין הדג.. קרו הרבה מקרים של קבוצות שכביכול נחשבו פיבוריטיות.וחזקות. ובסוף באה קבוצה שבכלל לא חשבו שתנצח והראתה להם.. אבל מכבי ת``א זה משהו אחר היא קבוצה מעולהה ועם הם ישחקו כל המשחק כמו שהם יודעיםםם תאמין ליי הם ינצחו ובגדוללללללללל מגיע להם....... ואני יהי הכי מאושרת בעולם לראות אותם מביאים את הגביע לישראל........ חוקרת צהובה ;-)

הו הא מה קרה? צסק``א אכלה אותה!!!

איזה כיף להגיד את זה, 20 שנה אחרי המשחק הבלתי נשכח בוירטון! אז מה היה לנו? מחצית טובה של הרוסים וניצחון מוחץ של מכבי! מכבי הוכיחה בפעם האלף שהיא קבוצה טובה שיכולה לחזור גם מפיגור של 12 ולנצח בהפרש של 6. שלף שיחק באמת טוב ונדב פשוט התעלה על עצמו מקדונלד חזר לעצמו קצת מחצית ה-2 והאפמן המשיך להטביע. אבל לדעתי אנתוני פרקר שיחק באמת באמת טוב! לקח ריבאונדים, הטביע, חטף, ואיך הוא התמודד מול קירילנקו הענק? את זה ראיתם? לדעתי מול 6,000 אוהדים ויכולת יוצאת מן הכלל (טפו טפו טפו) של מכבי אין לפאנא` סיכוי! נ-ק-מ-ה זאת מילת המפתח ה-ג-נ-ה זאת מילת המשחק! ואגב, אופיר תמונה נהדרת! לדעתי, זה היה מהלך העונה של אנתוני! צהוה עולה! (אני מקווה שהגביע יעלה על המטוס יחד עם מכבי)

ספר השיאים של... השגיאות

אול מכבי ניצחה אבל היו לה גם שגיאות, הו הו כמה! פרקר החמוד הזה עשה עבירה דווקא כשלא היה צריך. האפמן עשה 2 עבירות כשממש ממש לא היה צריך, תן לרוסים לקחת את הכדור ממילא הם מחטיאים אז מה איכפת לך? פיני, פיני מאמן גדול אבל מי מחליף את רוב שחקני החמיישיה שקבעו את היתרון 10? מי מכניס שחקן שלא משחק כמעט בכלל (בריסקר)? השיגאות הללו ועוד כמה גרמו לרוסים לחזור, שיהיה! מעניין עם טיכוננקו ישאר לאמן. ואגב, פאנא` ופילזן שיחקו לא ממש טוב ועם פאנא` תמשיך כך שתכח מהגביע כי הוא יהיה בכיוון ההפוך, לישראל! צהוב עולההההההה

אין כזה דבר במילא הם לא קולעים

אסור להגיד כזה דבר על קבוצה כמו צסק``א,אתמול ראינו שזו קבוצה טובה שיודעת לקלוע ולעשות הרבה דברים דומים לא פחות ממכבי. אחת הסיבות לכל ההפסדים של מכבי העונה היתה בגלל ``שהם במילא לא קולעים``,את בטח זוכרת את ההפסד לפילזן,אונאן תמיד נשאר חופשי בגלל שהוא ``לא`` קולע,והוא היה מי שניצח את המשחק עם חמש או שש שלשות. אותו דבר היה במשחק מול נובו מסטו שמכבי קיבלו 15 שלשות. אותו דבר מול איראקליס וגם בליגה בוליץ קלע 8 שלשות לסל של מכבי. בקשר לבריסקר,אני מסכים איתך שבאמת לא היה מקום להכניס שחקן קר במעמד כזה,אבל ככה זה בדרך כלל במשחקים כאלה,צריך לרדת עמוק לספסל,מה אמרת כשפופה נכנס בגמר של העונה שעברה? אל תשכחי שבריסקר היה הכוכב הכי גדול של מכבי בפיינל-פור שעבר,גרשון לקח את הסיכון של להכניס את בריסקר פעמיים,פעם אחת הוא גרם לצסק``א לחזור למשחק ובפעם השנייה שהוא נכנס הוא תרם לבריחה ולנצחון בדרך לזכייה בגביע. אופיר

הדאנק הזה מראה אחוז 1 מהיכולת שלו

אני חושב שליכולת של פארקר לעשות דברים כאלה אין גבול,הוא שחקן שיש לו הכל,הוא גארד גבוה,אתלט עצום,שחקן מהיר,חזק,קלעי מצויין,שומר גדול,חוטף מצוין,מוסר מצוין,חוסם מצוין,ריבאונדר מצוין(הטוב באירופה מבין הגארדים),שחקן אחד על אחד ענק ובקיצור השחקן הכי טוב באירופה שיכול להיות לו מקום כמעט בכל חמישיה ב-NBA. הדאנק הזה מוכיח שליכולת שלו אין גבולות,זה כבוד גדול בשביל מכבי שיש לה שחקן כזה,אני מקווה שהוא יישאר עונה נוספת במכבי (ואפילו מאחל לו בלב שלא יתקבל ל-NBA..). מהלכים כמו שנראו השנה ביד אליהו,בהם היה מעורב פארקר אלה דברים שגורמים לאנשים לאהוב את המשחק ולבוא למשחקים. אופיר

פארקר שחקן ענק .. אבל ...

מקום בכל חמישיה בNBA ?! אתה בטח מזה לא מבין בNBA .. אז .. הרשה לי לומר לך משהו ? פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ! ! ! ! ! ! אפילו בקליפרס הוא לא ישחק בחמישיה .. זאת רמה אחרת .. זה שונה לגמרי !

טוב,אולי לא בכל חמישיה,אבל

בטח שבכל קבוצה,ולהיות שם גם שחקן משמעותי,הוא חוזר ל-NBA ואי אפשר לדעת מה יהיה,הוא יכול לשחק הרבה יותר ממה שאתה חושב שקבוצה טובה,עם כל התכונות שציינתי על פארקר אני חושב שהוא יכול להשתלב ברמות האלו,גם אני לא האמנתי ששמעתי שדיוויד בנואה הולך ל-NBA,עובדה שהוא שיחק הרבה ביוטה והוא לא היה גדול כמו פארקר(למרות שהם לא באותה עמדה),אם פארקר יילך ל-NBA הוא יזדקק גם למזל ולאמן שייתן לו הזדמנות. אני יודע מה הרמה ב-NBA ובמיוחד בעצדה של פארקר ובכל זאת אני חושב שהוא יכול להצליח ובגדול. אופיר

פו-הדוב

New member
הטירוף סביב פרקר מוגזם

אוהד רמת-גן אני חייב לצנן אותך ואת אוהדי מכבי פרקר שחקן ענק לאירופה שמקומו ב-N.B.A,אבל בליגה הטובה בעולם הוא לא שונה בהרבה משאר שחקנים מבחינת אתלטיות ומשחק האחד על אחד שלו ככה ששם לטעמי הוא לא יותר משחקן 8-7 (שזה לא רע בכלל אבל לא מה שעושים ממנו כאן),אחרי הכל יש שם מספיק כושים שקופצים גבוה בניגוד לאירופה שהאתלטיות שלו באמת חריגה. ביי אסף

למעלה