כל הכבוד לשרון!!!

רפי2002

New member
כל הכבוד לשרון!!!

הוא ראש הממשלה הראשון שאני זוכר, שזוכה לתמיכה כ´´כ אדירה בלי לעשות כלום, בלי כוונה לעשות שום דבר....

hungry penguin

New member
הלוואי

הלוואי שזה באמת היה עניין של יכולת, אבל שרון לא כל-כך מוכשר. פשוט לא היה מי שילכלך עליו, אז הוא שרד. עכשיו שהעבודה בחוץ הוא יצנח מהר מאוד.

קשת, לא יודע מי יבחר

אבל אני מקווה שכולנו נלך אחריו מאוחדים כאיש אחד כדי להביס את השמאל.

רפי2002

New member
ממצב הבגיניסט, זוכר אותי?../images/Emo13.gif

אתםרוצים להגיד לי שלדעתכם שרון ראש ממשלה טוב?!?!?!?!

ראליסט

New member
אכן..

אני אמנם לא איש שמאל-במובן המדיני לפחות,ואכן אני מפחד מאד מביבי.ויש לי,ולא רק לי,הרבה סיבות לכך.זו לא מחמאה בשבילו.בינינו,מבחינת מדיניות חוץ ובטחון אין,ולא יהיה הבדל בין ביבי לבין שרון.כולנו זוכרים שביבי ,ה"מומחה" מס. 1 לטרור,לא רק שנפגש עם ערפאת אלא אף החזיר לו את חברון וחתם עימו על הסכם וואי.שרון לפחות מעולם לא הסכים לפגוש את ערפאת ולא חתם עימו על כל הסכם.למעשה הוא היה הראשון שחזר להלחם בערפאת,אז היום חוכמה גדולה שביבי אומר שצריך לגרש את ערפאת. עם שרון אפשר להסכים או להתווכח.ביבי הוא סתם נחש עלוב ,שכל רצונו הוא להבחר לראשות הממשלה.מה מצחיק-בסקרי סוף השבוע,גוש הימין זוכה ל-62 עד 65 מנדטים.כיום לגוש הימין יש 63 מנדטים (ללא גשר).אז מה ייצא מהבחירות החדשות??? ממשלת ימין צרה אף יותר מהממשלה שרצה להקים שרון? קשה לי להבין לפעמים את מניעי הימין-אלא עם ייצר התאבדות עצמי. אז מכיוון שליברמן מעדיף את ביבי,הוא חבר לפואד כדי להפיל את ממשלת שרון,במקום לחבור לשרון ולצור ממשלת ימין צרה,שעשויה להיות יציבה! האם אנשי הימין הקיצוני ,כה פנאטיים עד שימין כשרון הוא לא ימין,ובסוף יקבלו את אותו שרון עם אותו רוב פרלמנטרי בכנסת??? בשביל זה הולכים לבחירות חדשות???

למעלה