כל הכבוד לקדימה

המרכז השפוי זה קדימה

מוסיפים לחורבנה,בדיוק כמו מעשיהם של שועלים בחורבות. וכפי הידוע לנו, שועל המגיע לחורבה,רק מעצים את חורבנה!!! הליכוד היום יכול בשקט להתאחד עם האיחוד הלאומי, זו אותה המפלגה בדיוק!!! בחורבת הליכוד נותקו רק הקיצוניים שבקצוניים, הדורשים עשר גדות לירדן. לגביהם הזמן עמד מלכת,מזמן... הם מקובעים בזמן,קיצוניים מאוד ולא מביטים למציאות בלבן של עיניה. לא יודעים להעריך את כוחה וממילא לא רוצים לזרום עימה. סופם של כאלה ושל ההולכים אחריהם,ידוע מראש . הסוף במקרה כזה הינו תמיד התרסקות אל סלע המציאות שאין חזק ממנה. העם מספיק חכם בכדי לא לתת להם שום מנדט. אנו נגד התפיסה כי המתנחלים הם הם שהיו שומרים עלינו בגוש קטיף,או שומרים עלינו ביהודה ושומרון. זו בדיחת המאה!!! נתניהו אומנם ינסה לשכנע אותנו מעדנות ומבלי למצמץ בעיניו כי ה"נבחרת" שלו ,היא "נבחרת" מרכז-ימין. ואני אומר : שלא ינסה לעבוד עלינו בעיניים. עד כאן!!! לא טיפשים אנו!!! ולא ניתן יותר שיובילונו באף באמצעות עתק והבל פה!!! כולם שם ימין-קיצוני-ימני- עד מאוד!!! ובקיצור: חושך!!! די מספיק,עד כאן. אנו רוצים להשאר עם חזק,אך לא עם כובש!!! אין שום תקוה לכיבוש!!! אנו חייבים להתנתק מהפלשתינאים מוקדם ככל האפשר וכמה שמוקדם יותר,ייטב יותר. הכיבוש משחית מחליש ומפורר את החברה שלנו. הכיבוש מעמיד בסכנה את חיי חיילינו הנאלצים לשמור על כל תמהוני הנאחז בראש כל גבעה נידחת,כשהם לא נמצאים בעמדות האופטימליות ולמעשה הם משמשים לעיתים, כברווזים במטווח. אנו רוצים להתכנס אל תוך חומת המגן הנבנית ומשם מתוך עוצמה וחוזק מקסימלי,לנהל משא ומתן לכינון הסכם סביר,( יש הרבה רעיונות ועל חלקם כתבתי כאן תחת הכותרת: יש להיערך להינתקות שלב ב`).זאת לאחר שהצבא ייצא מכל מיני מובלעות ומכל מיני עמדות נחותות ויתפרס בעמדות שליטה אופטימליות מהבחינה הצבאית הטהורה. צהל אז יהיה חזק יותר לאין ערוך ובהסתמך עליו ועל מעמדינו המתחזק בעולם, נוכל להרשות לעצמנו משא ומתן ללא הגבלת זמן וללא שום לחץ והכי חשוב מעמדת כוח. מעמדת כוח. לא ניתן לנתניהו וקיצוניו לעבוד עלינו בעיניים,כאילו הם דואגים לבטחוננו יותר מאחרים. התפיסה ההסטורית של הליכוד ושל הקיצוניים ,פשטה את הרגל. זאת עובדה!!! חפצי חיים אנו היום. אנו לא רוצים גבורים מתים,אלא צעירים מלאי חיים מלאי זיו וחן עלומים ,עם הרבה עתיד והרבה תקווה!!! אנו רוצים להיות ולחיות ככל העמים !!! אנו רוצים לחיות ולתת גם לאחרים לחיות!!! הכתובת של כולנו היום ובצדק זו רק : "קדימה"!!! קדימה היא לא מפלגה של איש אחד,אלא דרך!!! הדרך שסלל אריק שרון!!! שם נמצאים הנבחרים הטובים והמנוסים ביותר. שם נמצאת הנבחרת של שרון, לא של ביבי. נבחרת שלכל אחד ואחד ממנה יש קבלות על נסיון רב ,ועשיה רבה. שם נמצאת מפלגת המרכז האמיתי!!! המרכז השפוי!!! המרכז שנותן תקוה, המרכז שנותן סיכוי.

א ו ח נ ה

New member
חפצי בריחה וריצה קדימה אל התהום

קדימה למסור את כל שטחי יהודה ושומרון קדימה להחזיר את הכותל המערבי למוסלמים קדימה לשיבת הפליטים אל יפו, ת"א, חיפה ועכו קדימה להעביר מאות מיליונים לחמאס כדי שיוכל לשפר את טווח הקאסמים קדימה לרצץ ראשים של מתנחלים כי מסוכנים יותר מהחאס קדימה לחיסול מדינת ישראל!!! אני לא יודע איך אפשר לכתוב את המילה "קדימה" ביחד עם "חפצי חיים" במשפט אחד פשוט אבסורד מה שמתרחש פה עד לפני שנה אולמרט היה במיקרה הטוב אדם משעמם כלפי כל ישראלי שפוי ופתאום הוא האדם המתאים לרשת את אריאל שרון? זה לא פחות מעלבון עבור שרון!!! איזה דרך סוללת "קדימה"? הרי שבועות אחרי הבחירות להקת האופורטוניסטים הזאת תתפרק על מה יסכימו פרס והנגבי? על מה יסכימו מופז ודליה איציק? ומי בדיוק כל אותם אנשים ממקום 20 ומטה? מה הדיעה שלהם? מה הם עשו עבור מדינת ישראל שהם ראויים לכהן כחברי כנסת? בזמן שכולם שוברים שמאלה ופתאום כל מה שליכוד וימינה ממנו זה "ימין קיצוני" אז זאת גאווה להיות ימין קיצוני! אם "ימין קיצוני" פירושו לעמוד על כך שקסאם אחד לא יפול בשדרות, שהפלסטינים יחשבו 100 פעם לפני שהם מתכננים פיגוע טרור, לא להעביר כספים לחמאס לא לוותר על ירושלים ושטחים ששוחררו אז אני מאוד מאוד מאוד גאה להשתייך לימין הקיצוני!!!

shacta man

New member
לא יודע מה זה אומר

הכי מתאים לשנות האלפיים ולמה זה מחמאה? אבל מילא לדעתי, מהמעט שהוצג בפנינו בתקשורת בנוגע לקמפיינים של המפלגות אפשר לומר שכולן עומדות בסטנדרט גבוה של ביצוע ורעיונאות. אבל יש מספר הבדלים בתשדירים ואולי הם מרמזים על הקמפיין כולו. אתחיל בליכוד - תשדיר עמונה עשוי טוב מאד. אבל אני מוצא אותו בעייתי משתי סיבות: קודם כל הוא אמנם לא תוקף את השוטרים אבל הוא מזדהה טוטאלית עם המתפרעים. אני לא חושב שחלק גדול מהציבור (ובייחוד הציבור שנוטש את הליכוד לקדימה) מזדהה עם הרגש הזה. הסיבה השניה (והיא בעצם מעצימה את הקודמת), הליכוד ממצב עצמו ימינה. בניגוד לניסיון שהיה לאחר הבחירות בליכוד להציג את הרשימה כימין מתון, הקמפיין לוקח ימינה וזה עלול להיות בעייתי בקלפי. העבודה - כרגיל העבודה מנסה להיות יותר מדי מתוחכמת בתשדירים שלה וכרגיל מנסה להעמיס במסרים. כשפרץ נבחר הוא הניף את הדגל החברתי ולאחר שנוכח לראות שזה לא מביא לו ולו מנדט אחד בודד הם צרפו את "נלחמים בטרור", צרוף זה נראה מאד מלאכותי ובמיוחד בתשדיר. ובכלל עד לסופו אי אפשר לדעת איזה מפלגה הוא מייצג. בקלות אפשר לחשוב שזה תשדיר של האיחוד הלאומי. אני מוכן להתערב שבקמפיין עצמו התשדיר הזה ישודר מקסימום שלושה ימים לפני שיגנזו אותו. קדימה - כשצפיתי בו לראשונה הוא מאד הזכיר לי את התשדירים של נתניהו ב96 מול פרס. התשדיר יכול ללמד אולי על האסטרטגייה של קדימה: לנגח בכל הכח את נתניהו ולהעלם מפרץ. גישה מעניינת. אולי הם מנסים להשכיח מהציבור שיש עוד מועמד? אולי הם מנסים לשריין את הקולות שעוזבים את הליכוד? בכל מקרה זה הולך להיות קמפיין מרתק

למעלה