כל הכבוד לצה"ל!!!

• פותח הנושא ynyr
  • פורסם בתאריך

ynyr

New member
כל הכבוד לצה"ל!!!

הערבים נלחמים בנו בשביל להרוג פה את כולם. לעולם לא יהיה שלום איתם. אנחנו במלחמה , ואנחנו חייבים לנצח בה. למה אם יש פיגועים צריך ללכת לשיחות שלום??? על כל פיגוע נוריד את עזה ונעשה סגר על כל הערים הערביות. כל ערבי שנושא נשק- ימות. כמו פעם כשהיינו עושים פעולות תגמול בראשות יחידה 101 שבראשה עמד לא אחר מאריאל שרון. למה אם ירו קסאמים על גוש קטיף לא נכנסנו לעזה להוריד להם את הראש אלא פינינו 30000 איש??? צריך להיכנס בהם עד שהם לא ירצו יותר בטרור. אחרי חומת מגן היה שקט יותר מאחרי קמפ דיויד למשל. כולם פה טלי פחימה המחבלת.

כל הכבוד לצה"ל!!!!!

כל הכבוד לצה"ל / להקת 21 מוסי א: איזה חזק אני ואיך אני גדול לירות באנשים אני לבד כבר יכול מוסי ב: איזה חתיך אני ואיך אני יפה יש לי מזכירה שעושה לי קפה רק חבל שאין לי עוד שום דבר בחיים בגלל זה אני למערכת הזאת מתאים כל הכבוד לצה"ל בת א: איזה חתיך הוא שהוא לובש מדים כי כל החיילים נראים מה זה מדהים בת ב: לבנות בנות 18 יש שכל מורכב לכן הם יוצאים עם בנות מכיתה ו' רק חבל שזה הדבר היחיד שעליו הם חושבים לא על זה שהם יורים על אנשים כל הכבוד לצה"ל מורַה: אצלנו בבית הספר מחנכים על אהבת ישראל ציונות וערכים מורֵה: אצלנו בבית הספר בשעורי תע"י מלמדים הסטורים אובייקטיבית למדי לא מספרים להם מה קרה באמת עובדים עליהם שילכו לשרת את המערכת בעיניים עצומות מחליטים בשבילם איך לחיות כל הכבוד לצה"ל אמא: הבן שלנו עושה דבר נכון שומר על המדינה ועל הביטחון אבא: גאווה של אבא יש לי בן בצנחנים אני כל כך אוהב שיורים בערבים לא שיש לו שכל אבא: זה לא חשוב לא איכפת לך שהוא לא ישוב אתם מתעלמים מזה כמובן שלהיות שותף לפשע הוא מוכן כל הכבוד לצה"ל כל הכבוד לצה"ל כל הכבוד לצה"ל מוסי: עכשיו אני עולה לשמירה? עכשיו אני עולה לשמירה? עכשיו אני הולך לקב"ן!!!

ועכשיו ברצינות.

אני מצתער אבל זה היה פשוט שפל המדרגה. מה שאתה מציע פה זה רצח עם על בסיס גזעני. אבל בוא נעצור רגע ונשאל את השאלות החשובות. מיהו ערבי? האם ערבי הוא לא כל אדם מארץ ערב? אם ככה אז גם אני ערבי ואחי הערבי שמשרת ב(כל הכבוד ל)צה"ל גם הוא ערבי וערבי נושא נשק! האם כדאי באמת להרוג את כל הערבים שנושאים נשק? האם "להכנס בהם" יעזור? היום אפילו יועצי הרמטכ"ל מתחילים להבין שאחרי שנכנסנו בהם וטבחנו בהם והרסנו את חייהם והרעבנו אותם עדיין יש התנגדות. וותנגדות תמשיך כל עוד יש כיבוש. אפשר לאסור אדם או להרוג אותו או להרוס את ביתו אבל אי אפשר לשבור את רוחו. האם טלי פחימה מחבלת? האם טלי פחימה היא כולם פה? אולי המשפט הזה מגוחך מדי כדי לענות עליו, אז בקצרה... תשוחרר טלי פחימה! וכל האסירים הפוליטיים...

למעלה