כל הכבוד לצה"ל

אדם קלר1

New member
כל הכבוד לצה"ל

הלילה נהרג ילד בן 6 בג´נין. רק משפט אחד אמרו על זה בחדשות הטלויזיה, כמובן שאת שמו של הילד ותמונתו אף אחד לא חושב להראות. זה שמור לילדים יהודים בלבד. הנה עוד מעשה גבורה שביצעו חיילינו המצוינים בג´נין. בודאי גם הם יקבלו צל"ש. כל הכבוד לצה"ל! באמת כל הכבוד!

Roobie

New member
איך הוא נהרג?

אני לא מביע ביקורת או משהו על מה שאמרת, אני שואל בשביל לדעת ואז אוכל להגיב על דבריך.

BarBQ2002

New member
שנאה עצמית אוכלת אותך../images/Emo31.gif

אני לא מכיר את פרטי המקרה. אני מניח שהמדובר בילד שהיה נוכח באיזור של פעילות טרור, ונפגע. אם כך קרה- אני מצר על כך. יחד עם זאת, אסור לשכוח שהאחריות להרחיק את הילדים מהעימות רובצת על הוריהם ומנהיגיהם בראש ובראשונה. הפלשתינים עושים שימוש בילדים למטרות רצח. חיי הילדים אינם מקודשים להם. חיי הילדים הם אמצעי להשגת מטרותיהם. כואב לראות איך יהודי ישראלי כמוך , לא מבין זאת, ומתעקש לראות את המציאות אך ורק מנקודת מבטם של אויבינו השפלים ביותר. כנראה שזהו עיוות נפשי, אחרת אני מתקשה להסבירו. תתבייש לך, לדבר כך על חיילי צה"ל שבזכותם אתה יכול לשבת במדינה הזאת ולכתוב הודעות מעוותות כאלה בפורום הזה.

הנה לך תמונה...

אל תגיד שאין תמונה. הנה תמונה של גל איזנמן הי"ד שנטבחה ע"י חלאות אדם, החברים שלך הפלשתינים. תשמע, מר קלר, זו מלחמה! ובמלחמה נלחמים גם אם לא נעים. אוכלוסיה הנותנת מחסה ותמיכה מוסרית וארגונית, כלכלית וחברתית לאויב -היא חלק מייעדי המלחמה לא אני התחלתי את המלחמה הזו - הפלשתינים כפו אותה עלי, ולכן לא מפריע לי כהוא זה שילד פלשתיני נהרג, שההורים שלו ישמרו עליו! הרבה יותר מטריד אותי שלא הספקתי לבקר את כל הפצועים ומשפחות השכול שנהרגו ונפצעו בשנה וחצי האחרונות. דרך אגב, אולי יצא לך לבקר מישהו מהם? אולי פגשת את הילדים של משפ´ כהן שנקטעו רגליהם? אולי אתה וגוש-שלום תעזרו להם בדרך כלשהי? לא היתה תמונה? הנה אני אתן לך תמונה, של גל איזנמן שנרצחה בגבעה הצרפתית. בבקשה. תסתכל לה בעיניים ותגיד שלא אתה וחבריך אשמים ברצח שלה.

אנחנו לא הם

אנחנו התחלנו אותה שהפרנו את הסכמי אוסלו ואת "הפעימה השלישית" ואת הסכם וואי אנחנו התחלנו שדכאנו עם שלם שמנענו מהם משפחה אוכל תרופות חינוך וכבוד עצמי אנחנו התחלנו שגירשנו אותם מבתיהם שהפחדנו אותם שהרסנו את הבתים שלהם ועוד ועוד אנחנו התחלנו הם מנסים להשתחרר כמו שאנחנו עשינו הם ולבריטים לפני 54 שנה ויותר.

עופר,

אם אתה משווה את המלחמה של הפלשתינים במלחמה שלנו בבריטים... אז אין אפילו טעם לויכוח.

כל הכבוד לך שמאלן

120 ילדים יהודיים הרוגים מאז פרוץ "מלחמת החופש" של חבריך לדם, ולמה כל זה כי פרס ושות´ לפשעי אוסלו התעקשו ללמוד בדרך הקשה. יש הבדל אם חייל שלנו יורה לעבד ילד בן שש שזורק אבנים בשעת עוצר, לבין אם צלף שלהם מכוון לעבר תינוקת בת חודשיים משלנו (זוכר את שלהבת פס חתיכת טמבל?) וכנ"ל לגבי אם "חלק מהעם הכבוש" מפוצץ את עצמו בכניסה למועדון של קטינים, או מתאבד באוטובוס לבי"ס, או בפיצריה עם ילדים ופעוטים, או בליל סדר עם נשים ומבוגרים נ.ב לישראל נהרגו יותר נשים וילדים מאשר לפשתינאצים, גם מבחינה מספרית וגם מבחינת אחוזים, זה קצת מוזר בהתחשב בעובדה שלהם יש פי 5 הרוגים עלינו, אך לנו יש יותר נשים וילדים הרוגים

תותח שיורה בכיוון הלא נכון../images/Emo11.gif

אני מסכים עם זה שעל ישראל להילחם בטרור הפלסטינאי ובכל מחיר (גם במחיר מותו של ילד קטן שנקלע לקרב כמו היום בלילה) אבל אני לא מסכים עם המשך דברייך בנושא הירי בילד בן 6 עם אבן.מצידי שיירו על מנת לפגוע בנער בוגר שזורק אבן מכיוון שגם מפגיעת אבו אפשר להיפצע קשה ואף להיהרג אבל לירות בילד בן 6 זה משהו שלא ייעשה ע"י חיילי צה"ל. בדברייך אתה נותן תחושה כאילו חיילי צה"ל מכוונים ויורים על מנת לפגוע על ילדים בני 6 שזורקים אבנים. אני לא יודע באיזה צבא שירתת או תשרת אבל בצה"ל לא יורים בכוונה על ילדים קטנים. אם אכן נפגע ונהרג ילד פלסטינאי מחילופי אש בלילה (ואני מאד בספק לגבי העניין מכיוון שמביא הדברים הוא אדון אדם קלר - מנהל סניף התנזים המקומי) אני בטוח שהדבר רק באשמת הוריו שלא דאגו שילדם לא ימצא באזור קרבות ולא חיילי צה"ל המסכנים לעיתים את חייהם על מנת שלא לפגוע בחפים מפשע.

למעלה