כל הכבוד לצבי בר...

agnostic

New member
כל הכבוד לצבי בר...

הגדיל ראש , ושלח משאיות אשפה לאסוף את האשפה ב-21:00 לפני שהבלאגן עם השביתה יחל...

yariv t

New member
שאלה לפורום

זה הוצג גם ב גורדי שחקים כיכר המדינה...לבנות בתוכה או לטפח פארק או מיזרקה? אני בעד לבנות בתוכה....הייתי רוצה לראות בתוכה עוד שני מיגדלי "צמרות" אבל זו דעתי האישית. אשמח לשמוע תגובות

dana19il

New member
גינה עם מזרקה...

לא מתאים בניינים גבוהים.... מתי ישפצו את שכונת התקוה???

הכיכר תוכננה להיות גינה

מהתחלה רצו לעשות שמה גינה . אלא שפשוט הזניחו את זה ואף פעם לא עשו שמה גינה יפה או משהו רציני בשביל אנשים . אפשר להקים שמה גן שעשועים עם מיזרקה .

four seasons

New member
גם אני בעד צמרות...

עוד מגדל צמרת בכיכר דיזנגוף ומגדל צמרת נוסף בגינת שנקין ועוד מגדל צמרת בגינת דובנוב ועוד מגדל צמרת בכיכר מסריק, וצמד ביניינים במרכז כיכר רבין, אופס נגמרו הכיכרות והגינות בתל אביב, עכשיו נתחיל להרוס בינייני באוהאוס, אופס את זה כבר עושים כמה עשורים. אני מתנצל על הציניות, אבל באמת בעיר הזו כמעט ואין כיכרות או גינות לילדים, האוויר אביך, זיהום האוויר בעליה מתמדת, אני מניח שאני בין מתי מעט שרוח הקודש של מיגדלי צמרת לא עושה להם את זה. סליחה פשוט הייתי צריך להוציא את זה.

danezeq

Member
צודק במאה אחוז.

אני חושב שאם אני שומע על עוד התקדמות אחת קטנה בפרוייקט המגדלים בכיכר המדינה, אני אחשוב על לארגן הפגנה, עם כמה שיותר אנשים מול ביניין העירייה. נמאס שכולם ישנים ובוכים על מציאות שנהרסו, הגיע הזמן למנוע את השואה הבאה!

asaf2000

New member
לא לבנות

אני בעד לטפח את הכיכר, לשתול שיחים גבוהים מסביב להיקף הכיכר ובפנים לעשות גן עם עצי צל, פרחים, מזרקה ומתקני משחקים והרבה דשא.

בשום אופן לא לבנות !!!!!!!!

זה יהורס את השטח הציבורי ו-יכער את הכיכר וגם ייסתום את האויר שמה .

המגדלים יקחו את השטח של האנשים

אם ייבנו שמה את המיפלצות האלה אז לא יהיה יותר לאן לטייל עם הכלבים שמה ואז הכלבים ייצטרכו לחרבן בחנייה של הבניינים האלה

asaf2000

New member
אני עובר כל בוקר בכיכר המדינה

כל בוקר אני חוצה את הכיכר על הדשא ובאמצע הדשא מתחיל להיות שקט יותר כי זה בנקודה רחוקה מהכביש, ויש מלא ציפורים תמיד על הדשא, עורבים, דוכיפת, אנפות, נחליאלי, אני מרגיש כמו בצפארי
אם ישקמו את הכיכר ויסגרו את ההיקף של הכיכר יכולה להיות שם אוירה מדהימה, מנותקת מהעיר.

נכון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צודק 100 אחוז !!!!!!!!!!!! אבל לך תסביר את זה לעירייה שמחפשת לעשות כסף כמה שיותר מהר וכמה שיותר הרבה .

blablash

New member
חבל לכם על המאמצים

אין סיכוי לא לבנינים ולא לגינות, חלקים גדולים מכיכר המדינה זה אדמות פרטיות...

למעלה