כל הכבוד לפורום

כל הכבוד לפורום

"ברבור" על השרשור של החוגים החדשים הנפתחים בחודש זה(להזכירכם חודש ספטמבר זה תחילת עונה),למה פורום תפוז לא יכול להתעלות על עצמו ולעשות שרשור כזה לטובת הרוקדים שרוצים מידע,לטובת המדריכים שרוצים לתת את המידע ולטובת הפורום עצמו שלא יהיו הודעות מפוזרות, אבל יש מישהו שחוסם אותו ותנחשו למה????? יגידו לכם תיכנסו ל"רוקדים" כדי ש....כל הסבר מיותר. אני מקווה שיהיה דיון ולא ימחקו את זה.

בינתיים איש לא חסם אותך!

נהפוך הוא אתה פרסמת ומפרסם שוב ושוב את הרקדותיך במוצ"ש וגם הרקדות אחרות, למרות שבדבר המנהלים ישנם כללים אחרים שאתה מודע להם. העוקצנות שלך אינה במקומה במיוחד לאור העובדה שאתה אינך משתתף בדיוני הפורום אלא משתמש בו לצורך פרסומיך בלבד. מה לעשות ידידי היקר, פורום זה הוקם במטרה מוצהרת של דיונים ולא של פרסום. לצורך הפרסום ניתן לוח הרקדות מקיף, המקושר לכאן לפורום ונותן את כל המידע ללא משוא פנים. רק תלחץ ותראה. טוב מאד שיש בפורום מרקיד את השרשור עליו כתבת. מי שרוצה לראות היכן לרקוד ואינו מסתדר עם האתר המקושר לכאן, יוכל לראות זאת שם, אנו נסתפק, כאן בפורום, בדיונים ה"מיותרים" שאנו מנהלים כאן ונהנים לקרוא אותם (וממילא לאחרונה המקום עבור דיונים אלה כמעט כבר לא מספיק - וטוב שכך). אתה רואה, לכל דבר ולכל אחד יש את המקום המתאים עבורו.

לירון

אם תשים לב החודש נפתחו ונפתחים הרבה חוגים חדשים למתחילים,וכל אחד שמפרסם פה גורם לשרשור נפרד( שכמובן נעלם לאחר כמה שעות,בגלל העומס על הפורום).הצעתי לרויטל שתעשה שרשור אחד לכל הפתיחות בחודש זה(ולמה לא לתמיד) מכיוון ששנינו יודעים שזה תחילת עונה,ואכן רביטל שמעה בעצתי ועשתה זאת אבל משום מה לאחר כמה שעות זה נמחק והמבין יבין למה . אינני מתכוון בזה לחוגים שלי דווקא אלא לנוחיות של הקריאה בפורום,(כמו שאתה אומר שזה לא יהיה פורום לפירסום) -לעשות שרשור אחד בלבד זו כוונתי.

אף אחד לא מחק כאן שום דבר בכוונה

תחילה. היתה מחיקה אחת שלי בעבר (די מזמן) בגלל אי הבנה. חוץ מזה אין לזה כל ערך כאשר ממילא לאחר יום אחד זה נעלם. הערך היחידי הוא להרגשתך הטובה. אבל תאר לך שבכל יום מישהו מביא משהו חדש כזה (והיו כאן לא מעט כאלה בימים האחרונים - וזה בסדר) ר=אז מה תרצה שכל פעם שיש חוג חדש שמתפרסם רויטל תעשה שוב עבודה של איסוף כל מה שהיה קודם? ממש מיותר. לכל דבר יש את המקום שלו. אם תלמד אתה והקוראים האחרים להשתמש במידע הזמין יוכל הפורום למלא את יעודו והאתרים האחרים וגם הפורמים האחרים את היעוד לשמו הוקמו ועליו הצהירו כמדיניות. אתה מוזמן להביע את דעתך בדיונים שמתנהלים כאן. אני בטוח שחוץ מללמד לרקוד יש לך גם דעות שהיית רוצה להביען.

אתה כמו הפוליטיקאים

עונה על מה שלא שאלו אותך,ומנסה להתחמק למרות שאתה יודע שאני צודק ואתה חוסם את המידע הזה לצורך כניסה לאתר של רוקדים(אין לי בעיה עם זה)אבל אדם שרוצה להתחיל לרקוד נכנס לפורום לריקודי עם ומחפש מידע(שלא נמצא)בפורום,ואז הוא שואל איפה אפשר להתחיל? ואז מתחילים המדריכים או אחרים לפרט לו על כל המקומות החדשים שנפתחו לאחרונה,במקום שהמידע הזה יהיה זמין כאן ועכשיו,אל תשכח שזה אדם מתחיל ולא יעזור שום דבר אם תפנה אותו לאתר של רוקדים עם כל הכבוד,כי שם אין מידע על מתחילים מהיסוד,אם תעשה שרשור אחד כזה,תוכל להוסיף בו-להשלמת מידע אפשר לפנות לאתר רוקדים.

מיותר לציין יענקל'ה

שאני מסכים עם כל מילה מדבריך. גם אני סבור שהיוזמה של זה הזמר לרכז את כל המידע על חוגי מתחילים לשרשור אחד, הינה יוזמה מבורכת.... בעבר גם אני נהגתי לעשות זאת ולרכז את כל ההרקדות של החגים והשבתות. אני מאפשר חופש פעולה רחב בפורום "סברס" לפרסום פליירים והרקדות ככל האפשר. אני סבור שזה חשוב לקוראים ומבקשי המידע ואינו מפריע לדיוני הפורום, אך כל פרסום בטעם טוב. את דעתי (הדומה לשלך) הבעתי נחרצות בשרשור שהחל בשאלה של POTSES "מישהו יודע אם לשיר הזה יש ריקוד", והמשיך בדיון "כאסח" שירד בינתיים למרתפי הפורום.

למעלה