כל הכבוד למזוז

כל הכבוד למזוז

מזוז: לחקור הח"כים הערבים שיצאו לסוריה היועמ"ש הורה למשטרה לפתוח בחקירה נגד חברי הכנסת עזמי בשארה, וואסל טאהא וג'מאל זחאלקה, שיצאו בשבוע שעבר לדמשק ללא אישור, בחשד שעברו על "החוק למניעת הסתננות" בעזרת השם הם בכלא!

dima269

New member
אתה חושב שהוא גולש בפורום הזה?

תנסה לבקש ממנו בעוד כמה פורומים.

ביקשתי ממנו גם פה

וגם איפה שכולם מבקשים. אני אבל לא מבין את אולמרט באמת... אם הוא יטפל בחברי כנסת הערבים שהולכים תמיד לארצות אויב הוא מקבל כמה מנדטים שהוא מאוד צריך...

לפעמים דווקא אני מקבל

מה שאני רוצה.. לא תמיד מקבלים את זה בשניה שמבקשים אבל מקבלים מתישהו =]

dima269

New member
העיקר

שאתה רואה קשר ישיר בין הבקשה לבין התוצאה.

iknow

New member
אתה כנראה לא מבקש את הדברים

הנכונים... בפעם הבאה תבקש דברים כמו: "אני רוצה שאחמדיניג'אד ימות מחר בתאונת דרכים" או "הלוואי ובוש יכנס באמאמא של סוריה.".

שרירי86

New member
את זה נשאיר לך

אופססס בעצם לך הוא לא "מקשיב" אופססס צחוקים .

iknow

New member
זה מצחיק שדווקא לאלו שלא יודעים

מה לבקש, הוא מקשיב. זאת בעיה, אני מציע שתדבר איתו, ותתקן אותה.

dima269

New member
נעשה את זה לאט הפעם

לפניך ההודעה של דוד אותה לא הבנת: "זה מצחיק שדווקא לאלו שלא יודעים מה לבקש, הוא מקשיב. זאת בעיה, אני מציע שתדבר איתו, ותתקן אותה." עד כן יש הסכמה? מצוין. נעבור הלאה. דוד מציין שזה מצחיק שהאל היהודי (או בכינויו השכיח יותר - אלוהים) מקשיב דווקא לאלו שלא יודעם מה לבקש. זה היה המשפט הראשון. במשפט השני הוא כותב שזו בעיה, ומציע לך לשוחח עמו (אלוהים), וכך לנסות לפתור אותה. אני מניח שאת המשפט הראשון הבנת. כמו כן אני מניח שמההצעה איך לפתור את הבעיה פשוט לא אכפת לך כרגע. מה שמשאיר לנו את צמד המילים הבאות: "זאת בעיה". למה הוא מתכוון ב"זאת"? ישנן שתי אופציות, שתיהן מופיעות במשפט הראשון. הראשונה יכולה להיות המילה "מצחיק", אך סביר להניח שלא לזה הוא התכוון - כי זו דעתו. מה שמשאיר לנו את האופציה האחרונה: "דווקא לאלו שלא יודעים מה לבקש, הוא מקשיב." ואכן דוד חושב שזה שאלוהים מקשיב לאנשים הלא נכונים, זו בעיה. מספיק מפושט בשבילך?

niv1990

New member
חח ../images/Emo6.gif

אני חושב שהוא התכוון למזוז, אלא אם כן מזוז=אלוהים ואף אחד לא טרח לספר לי על כך... *מקווה שלא הוצאתי את עצמי טיפש*

dima269

New member
שלילי

שים לב שבהודעה הראשונה יאקי-ק*י מבקש את עזרתו של "השם". משם התחיל כל הדיון.

niv1990

New member
טעות שלי..

ואני חושב שאפשר וצריך לקרוא לקקי בשמו... :)

למעלה