כל הכבוד לועד!!

כל הכבוד לועד!!

באחד האמשים נחת בתיבת הדואר שלי מינשר, צהוב כמדומני, מהועד הפונה לבעלי הכלבים, בבקשה למנוע מהם לשוטט בגפם וללכלך את הישוב, ואף מתרה בהם על צעדים שינקטו בעתיד נגד הסוררים. ואכן, המנשר עשה את שלו. מאז אני מבחין שכל הכלבים המשוטטים בישוב לבדם, משפילים מבטם בבושה, וכשהם מחרבנים על המדרכות ובגנים הציבוריים, הם עושים זאת כשמבט מפוחד בעיניהם. בנוגע לבעליהם המסורים, אלה לא מתלווים לכלביהם, יען כי הם ספונים בבתיהם מאימת הצעדים שהועד נוקט נגדם. וכך בעוד כלביהם מחרבנים על המדרכות, בעליהם סתם זורקים זין על כולנו. יישר כח לועד. אכן פעולה נחרצת ויעילה. ריחן של התוצאות נישא למרחקים!!

סבא יש לי פתרון בשבילך כנס כנס

כשאתה רואה כלב משוטט לבד מיד תנשך אותו ואני מבטיח לך שהכלב לא יעיז יותר להראות את האף שלו בלפיד. אם יש לך בעיה עם השיניים תותבות תקרא לי אני אנשך אותו.

pini19

New member
זה לא פיתרון!!

לפני שאתה מחליט לנשוך כלב !! תדאג שיהיה לך שבב!! כי אחרת אי אפשר לשחרר אותך מההסגר!!

אז זהו פיני כבר יש לי שבב

ששתלו לי במחלקה. אגב אתה חייב דחוף להחליף את השבב שלך. הוא גורם לך בזמן האחרון להתבטאות לא רצונית.

pini19

New member
גם לי יש שובב אלקטרוני!!

ואם לך גם יש שובב למה אתה לא מנענע בזנב אה.ה.ה...... הבנתי אתה רק מתחזה!!!

pini19

New member
תנו לחיות לחיות!!

כלבים -ישוב כ.פ.ר.י כ.פ.ר.י כ.פ.ר.י...........................................................................................כ.פ.ר.י רייח של פרות- ק י.ב.ו.ץ ק.י ב.ו.ץ ק.י.ב.ו. ץ.................................................................................ק.י.ב.ו.ץ רעש של מכוניות- ע.י.ר ע.י.ר ע..י.ר ...........................................................................................ע.י.ר להזכירכם: לפיד ישוב כפרי קהילתי. אם אתם מתעקשים לבטל את הקהילתי לפחות שישאר הכפרי....

למעלה