כל הכבוד להם

dory30

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל
משועממים. אילו היו טורחים להתעמק לרגע נגד מה הם מפגינים, היו מבינים שזה מיותר לחלוטין ופייק ניוז אחד גדול.

dory30

Well-known member
משועממים. אילו היו טורחים להתעמק לרגע נגד מה הם מפגינים, היו מבינים שזה מיותר לחלוטין ופייק ניוז אחד גדול.
נגד חוקי הגזע והאפליה שמתכננת השרה המשוקצת סטרוק. אם זה לא ברור לך, אתה בבעיה גדולה.

poseidon111

Active member
שום גזענות ואפליה. פייק ניוז אחד גדול. אם זה לא ברור לך, אתה בבעיה גדולה.
כרגיל וכמקובל שום בדל של עובדה להוכחת הטענה שלך אלא הדיפה מגושמת של טענות צודקות של הצד השני.
"פייק ניוז, פייק ניוז" ובואו נחכה שהסערה תעבור כי ממילא אם ביבי הסתייג נחרצות מהדברים הוא גם אחד מאלו שלא הבינו את הפייק ניוז.
כמה עלוב הימין הקיצוני בכלל ובפרט בארץ.

Harrington

Well-known member
מנהל
כרגיל וכמקובל שום בדל של עובדה להוכחת הטענה שלך אלא הדיפה מגושמת של טענות צודקות של הצד השני.
קרא את הצעת החוק. לא צריך יותר מזה.
"פייק ניוז, פייק ניוז" ובואו נחכה שהסערה תעבור כי ממילא אם ביבי הסתייג נחרצות מהדברים הוא גם אחד מאלו שלא הבינו את הפייק ניוז.
כמה עלוב הימין הקיצוני בכלל ובפרט בארץ.
כמה עלוב העולב בלי להתעמק בכלל בסוגיה עליה הוא מתיימר להגיב :). שוין, כל אחד ורמתו. זה מה יש.

Harrington

Well-known member
מנהל
קראתי, חוקי נירנברג בעברית.
תגובתי נוגדת את התקנון. אבל אציע לך במלוא הרצינות, ללא טיפת ציניות, ומתוך דאגה כנה ואמיתית, בן אדם, פנה לטיפול. אבל דחוף. אמנם זה לא יפתור את כל הבעיות ואף לא את אלו שחלפו במוחי לקריאת תגובתך הנלוזה והבזויה, אבל צריך להתחיל ממשהו ובהחלט טיפול מתאים יכול לפתור חלק מהבעיה.

בריאות (ודע מראש שאין לי כל כוונה לקרוא את המשך הגיגיך בתת-השרשור הזה לא כל שכן להגיב עליהם. יש אנשים שמצווה להחרימם ולהתעלם מהם. חבל ועצוב לי, אבל אין מנוס).

poseidon111

Active member
תגובתי נוגדת את התקנון. אבל אציע לך במלוא הרצינות, ללא טיפת ציניות, ומתוך דאגה כנה ואמיתית, בן אדם, פנה לטיפול. אבל דחוף. אמנם זה לא יפתור את כל הבעיות ואף לא את אלו שחלפו במוחי לקריאת תגובתך הנלוזה והבזויה, אבל צריך להתחיל ממשהו ובהחלט טיפול מתאים יכול לפתור חלק מהבעיה.

בריאות (ודע מראש שאין לי כל כוונה לקרוא את המשך הגיגיך בתת-השרשור הזה לא כל שכן להגיב עליהם. יש אנשים שמצווה להחרימם ולהתעלם מהם. חבל ועצוב לי, אבל אין מנוס).
עבור גזען קטן ומיוסר שכמוך אתה מגלה הרבה אמפטיה ודאגה לדורי ששונה ממך בדעותיו.
אולי יש תקווה שבקרוב תזנח את אליליך האפלים ותצטרף לאומת האנשים שבאמת אכפת להם מאחרים גם אם הם לא בדיוק כמו המילייה שלו או של אורית סטרוק ואפילו לא של רוטמן או אבי מעוז.
אין ספק שכהנא השאיר את פירותיו הבאושים גם בדור הנוכחי.

Harrington בתגובה: "אתה קורא לכהנא גזען? פייק ניוז, פייק ניוז".​

רוב הזמן נח

Well-known member
הם לא נותנים טיפול זהה לכולם. יש גם היום אפליה בטיפול הרפואי שאנשים מקבלים.

זה עניין שנבדק שאיש שמן בבית חולים, יקבל טיפול פחות טוב מאיש במשקל תקין, כשלשניהם יש את אותה בעיה רפואית.

לא מזמן מת מישהו שסבל ממשקל ייתר בבית החולים. מישהו שגם מפורסם ברשתות. עכשיו המשפחה שלו תובעת את בית החולים על זה שלא טיפלו בו בצורה ראויה.

למעלה