כל הכבוד לדקל

baythedog

New member
כמה מילים על המשחק עצמו

זה משחק אימון ותו לא שגם לא התעלה לרמה גבוהה של שתי הקבוצות, אבל בכל זאת:

1. מגנים? מישהו? משהו? טאלב לא מתאים לרמות האלו. נקודה. סוף פסוק.

2. אין מה לדבר על קישור אחורי כרגע כי ברור לכולם שבוקולי לא ישחק קשר אחורי פותח. מה שכן, ראיו פשוט לא אפקטיבי כ 50/50. נכון, מדובר פה בליל ולא בהפועל ג'לג'וליה, אבל קבוצה עם קישור קדמי טוב (צהבת) פשוט תדלג עליו במעבר בין הגנה להתקפה.

3. עזרא - פשוט שחקן מיותר במערך הנוכחי. צריך לשים את ראיו שם ולהביא שחקן אחר כ 50/50

Benedictus3

New member
הוא שאמרתי

אין משחק אגפים... לא רק בצד שמאל אלא גם בצד ימין. הכדורגל של הקבוצה נראה כמו שנראה לפני שנה.
ועם כל הכבוד לדקל קינן ששמר על הכבוד הלאומי של עם ישראל, כדורגל הוא לא צריך לשחק - ואני עדיין מתקשה להבין איך המאמן לא רואה את זה (כמו שהוא לא רואה שגם משומר, טוואטחה ו...כן גם שיימן) לא מתאימים למשחק כדורגל מודרני שמכבי חיפה מנסה לשחק.
הקישור האחורי הוא בעייה לא פשוטה אבל עם משחק אגפים מהיר, העומס על האזור הזה יפחת.

baythedog

New member
הבעיה היא לא רק בהגנה

אין משחק אגפים בהתקפה. אבל נראה איך יראו משחקי האימון אחרי מחנה האימונים עם מויאל ועוד קשר 50/50. שוב, אני לא חושב שכרגע יש לעזרא מקום בהרכב.

s t i f f l e r

New member
משחק אימון שלישי סה"כ

זה לא רק מגנים, זו הגנה באופן כללי.
אי אפשר להגיד על החוליה האחורית שלנו שהיא לא מספיק טובה, צריך להגיד את האמת שהיא לא טובה בכלל.
בכלל במשחק אתמול זה לא נראה כאילו לשחקנים יש יותר מדי חשק לשחק כדורגל.
הקטע המעניין/מצחיק יותר במשחק היה שאיכשהו המחבלים (אין לי שם אחר הולם עבורם) שהתפרצו למגרש החליטו להרביץ למשומר, לא יודע אם זה בגלל שהוא לא יודע להרים כדורים, או בגלל שקטן פרש, או בגלל שאין מי שידליף עכשיו לעתונאים.
סטויקוביץ, קינן ואבוחצירא לא דפקו חשבון והרביצו, ראו שגם ורד ובניון רצו למקום, ומשומר אפילו הצליח להחזיר, אבל לא אהבתי את ההתנפלות על טוואטחה שחיפש לא להיות מעורב, סה"כ הוא לא ממש גדול מימדים לא חסון וכנראה פחות אמיץ שאין לידו מישהו מג'סר-א-זרקא שיגבה אותו.

baythedog

New member
זה בעיקר המגנים

השער הראשון נבע מזה שבין ראיו במרכז לסטוייקוביץ' לא היה אף אחד (כולם ראו שמנדז יעבור את קינן קילומטר לפני). אם היה קשר אחורי, מתפרצת כזאת היתה נמנעת.

השער השני נבע משטות של טאלב.

בהחלט לא נראה שלשחקנים התחשק לשחק אתמול. מזל שהמחבלים פרצו, אחרת לא היינו רואים שום אנרגיה ויצירתיות.

בנוגע להתנפלות על טאלב - אנשים מתלהמים עכשיו כי נוח להם. אף אחד לא באמת יודע מה קרה שם.

דרך אגב, לפחות המחבלים עשו לקבוצה שלנו מה שהם עושים לכלל המדינה - גיבוש זריז והרגשת שייכות. שוב, חוסר יכולת של עמי האיזור להבין את הישראליות...

אסף Day

New member
אם רק טאלב היה יורד להגנה כמו במשחק הזה.

אולי הוא לא היה משאיר חורים, כל שאר השחקנים עלו להתקפה.

zubumafu

New member
אני הראשון שקרא להעיף את טאלב מהקבוצה

אחרי זריקת המשענת של הכיסא לעבר האוהדים. טענתי באופן נחרץ שזה ביזיון שהמועדון מגבה אותו וסולח לו, ושהוא מהווה דוגמא לילדים, בטח לאלה מהמגזר.

אבל כאן ההתלהמות סביבו פשוט בלתי נסבלת. אף אחד לא יודע איך הוא היה מגיב בסיטואציה של אלימות קשה סביבו. יש לא מעט אוהדים ערסים שלנו שפשוט מחפשים בכוח את השחקן הערבי שלא השתתף באופן משמעותי בקטטה הזאת כדי לגנות אותו.. זה דוחה

Benedictus3

New member
טאלב צריך היה לעזוב את הקבוצה

בלי שום קשר לאוהדים. הוא פשוט שחקן כדורגל לא טוב מספיק בשביל מכבי חיפה. ושוב - יעקב שחר פועל מהבטן במקרה שלו, אם כיא אני לא מסיר מעל ססטנוייביץ' את האשמה בכך שהוא מחזיק מטוואטחה שחקן.

Benedictus3

New member
ובלי קשר או עם

דורום בן דור בכתבתו היום ב ONE פשוט מסית את האוהדים נגד טוואטחה. נכון - מדובר בשחקן די עלוב לדעתי ובילד לא חכם במיוחד שלא צריך לשחק במכבי חיפה, אבל גם לעיתונאי ברמה של בן דור צריכים להיות מעט גבולות!!!
אם קבלת הפנים בנתב"ג תהיה מלווה גם באלימות גזענית כלפי טוואטחה, זה יהיה לא מעט באחריותו של הכתב חבר האינטליגנציה וההשכלה הזה!!!

למעלה