כל החדשים כגון pyro בבקשה תיקראו :

N0

New member
יותר מידי...

אבל אף אחד מהם לא יעניין אותך במיוחד. הם כולם דברים שN0 עשה בשביל אנשים ברגעי שיעמום.

pyrox

New member
ל S-G-T

חבל אבל ממש חבל שאתה לא כותב אז מה שאמרת בהודעה הזו שחובה לחלוק בידע כתבתי שאתה אידיוט בגלל שעלית לי על הנרווים אבל !!! כנראה שהיתי עצבני יותר מידי אתה פשוט כתבת דברים מעצבנים ביותר אני לא יכול לסבול אנשים שאומרים אני יודע משהו ואני לא יעזור לך תחשוב שאתה תהיה במצב הזה אחי תמיד לומדים ממשהו בעל ניסיון אבל הפעם את סוף סוף כתבת משהו כמו בן אדם חושב אז בהצלחה בכל דרך שתלך ותעזור בדרך לחלשים ממך PYRO X

S-G-T

New member
;)

תשמע - אני תמיד מוכן לעזור לאלה שמגיע להם - יש לי דרכים משלי להבדיל בין אלה שמגיע לעזור להם ואלה שלא - ואני ממש לא מיתעצבן כשיורדים אלי - זה בסדר זה רק מפתח את היצירתיות שבי :) אבל! צריכה להיות סיבה ! רשלנות מיצדך לרדת אלי בלי לבדוק קצת מה כתבתי ב איזה 20 הודעות אחרונות ... מבין ?

Raper

New member
אני די חדש בתחום המחשבים אבל...

יש לי מחשב רק שנתים, ואינטרנט רק שנה וחצי... כשהיה לי משעמם כשלא היה לי אינטרנט בדקתי את המחשב מכל הצדדים וגילתי בגים... מזה התחיל העינין, למדתי ולמדתי ופרצתי לאנשים את נט בס! עד שיום אחד יצא נורטון 97 ומאז אני לא מצליח לפרוץ בנט בס...כמובן יש לי בס סבן לפני שאני יתחיל לספר לך את הביוגרפיה שלי אז ככה אני רוצה לשאול משהו,אני רואה הודעות בפורמים של אקרים ואנשים רושמים פרצתי אם נט בס ו... איך זה יכול להיות? עדיין אפשר להשתמש בנט בס?!!! אני מנסה כבר חודשים...כל מי שיש לו נורטון 97 ``מחוסן`` אז איך אפשר לפרוץ?... דרך הגב זה היה גם ל MMMM ממני גיא ירושלמי

mmm

New member
אז ובכן וככה!!!....

אז אתה רוצה לדעת למה אי אפשר לפרוץ כאשר יש גירסה של נורטון ובכן הנורטון מוחק את הקובץ שגורם למחשב הנפרץ להיות שרת ואז אי אפשר לפרוץ אליו.. כמדומני שם הקובץ הוא PATCH.EXE ובאשר סב סבן, זוהי תוכנה שיכולה להזיק גם לך!!!. יש לך את המחשב שנתיים וזה טוב מאוד, אל תפתח את הידע שלך כך, ראה בפורום יש הסברים איך ללמוד, לפתח את הידע כך שתוכל להשתמש בו לטובתך ולרווחתך!. תעזוב את סב סבן, התוכנה לא תקדם אותך לאף מקום. דרך אגב בבקשה אל תפרסם יותר את האתר שלך בפורום הזה, אחרת אאלץ למחוק את ההודעה, לא חשוב איזה תוכן היא מכילה.

Raper

New member
אממממממם

דבר ראשון, לבקשתך אני לא אפשרסם את אתרי בכתובת .www סתם... דבר שני, אני קורא את מה שאנשים רושמים פה, והידע שלי מתפתח בעוד הרבה נושאים, אבל לא ענית לי לשאלה:איך אפשר עדיין לפרוץ אם נט בס אני חוזר נט בס, כמה שניסיתי אי אפשר תוכל להסביר לי מדוע?

mmm

New member
בגלל ש...

כדי להתחבר עם נט בס צריך שהמחשב האחר יענה לתוכנה, כדי לעשות זאת צריך לפתוח פורט ובנוסף על כך אפליקציה שתדמה את המחשב הנפרץ לשרת. הקובץ כמדוני היה PATCH.EXE אבל זה לא משנה, האנטי וירוס הורגל למצוא את התבנית של הקובץ אי לכך ובהתאם לזאת אי אפשר לפרוץ יותר למחשב, מאחר והסוס נמחק, והמחשב לא יודע איך לקבל את הפנייה של הנט בס.

N0

New member
למדת ?

מה בדיוק למדת כדי לפרוץ עם נט באס? איך ללחוץ על העכבר ? ואיזה באגים בדיוק גילית ? שהנט באס לא עובד כשאתה לא מחובר לאינטנט ? N0

Raper

New member
אני יודע שניסית לרדת עלי אבל...

תיראה, אני לא הבן אדם הכי מבין בזה, אולי אני יהיה אם אנשים כמוך שיודעים יותר ממני יהיו מוכנים לעזור לי ולענות לשאלותי. ועוד משהו אם זה באמת מענין אותך מצאתי באגים בקבצי ה Dll של אופיס 97 ולמדתי להשתמש בנט בס משני אתרים אנגליים, למרות שאחרי הפריצה הראשונה נדפק לי המחשב אבל זה עינין אחר...(דרך הגב אני יודע למה נדפק לי המחשב)

S-G-T

New member
אממממממ - אני רגוע .....

בום - אני מתפוצץ!!!! - אבל הפעם מצחוק - שוב אנ אפס מצחיק אותי בהודעה שלו .... - חברה אני אנסה לנסח לכם את זה ככה שתבינו - אז הינה זה !@#$@#$#%!@$ וגם @!$@!$@!@! אבל ברצינות : !@@$@%%~$@!$ נ-ט-ב-א-ס ז-ו ל-א ת-ו-כ-נ-ה ל פ-ר-י-צ-ה ! סוסים טרויאנים הם לא תוכנות לפריצה !!! אנשים - תתבגרו !!! בחייכם - אתם עושים את עצמכם או שאתם באמת !!@$%#%$ ? אני רק ורק הפעם אענה אל השעלה המטומטמת הזאת אז כדי שתקשיבו : רוצים ללמוד להיות האקרים ? - תתעסקו אם נטבאס אל אחריותכם אבל אל תשאלו שעלות על זה כי זה ממש לא קשור לפריצות - מה כן - אם תשתמשו בנטבאס ובטעות תזהמו את עצמכם וי``פרצו`` למחשב שלכם - אולי תגמלו ... תתחילו ללמוד מדוס !!! כן ! זה הבסיס !!!

למעלה