כל הזמן נלחץ

tamir10061

New member
כל הזמן נלחץ

נלחץ מהמעבר של עירנות לחלימה, כבר כתבתי פוסט דומה על הנושא. אני מכיר את התחום הרבה זמן, ויצא לי לחלום 3-4 חצלולים קצרים במיוחד, בעיקר בשל הפרעות של אנשים נוספים בחדר בו ישנתי (צבא). בכל מקרה, אינני רוצה להשתמש בשיטת הוילד, ומרוב שאני חושש מכך, אני חושב שזה קורה לי. מעין נבואה שמגשימה את עצמה - התת מודע כל כך חושש מזה וזה בדיוק מה שקורה. אני שוכב במיטה חושב מחשבות רגילות לחלוטין ומרגיש איך הגוף משתתק ונכנס למצב של שינה בעוד הראש ער. אני מעיר את עצמי, מתחיל להלחץ, ולא רוצה להכנס לחלום בצורה הזאת. לא יודע ממה אני כל כך חושש אני יודע שזה כלום, אבל בכל לילה שאני חושב על הנושא זה קורה לי. מה עושים חבר'ה? יש לציין שאת החצלולים הייתי חולם פתאום כשסתם הייתי עוזב את הנושא למשך חודשיים או שלוש, ולאו דווקא אחרי התעסקות מאסיבית. תודה.

makron2

New member
שלום...

נושא דיי מוכר - אני חייב לציין שדברים מוזרים תוך כדיי התהליך הם **מאוד נדירים. ברגע שאתה אומר אני לא יחשוב על ויילד אז מין הסתם אתה חושב על ויילד,זה כמו אל תחשוב על הצבע אדום
- צריך לחשוב/להתמקד במשהו אחר כדיי להסיח את הדעת,אני בתור תומך חצלולים מציע שתחשוב על *מיילד ותשנה מסלול. - אפשר גם לחשוב על מה שקרה במהלך היום ודבר נוסף,אני ייקח את עצמי בתור דוגמא ויאמר שהסיכוי שויילד ייקרה מייד ברגע ההרדמות הראשונית הוא שואף ל-0 ובנוסף לרוב **צריך להתאמץ ולבצע דברים מסויימים כדיי שויילד יקרה. "מרגיש איך הגוף משתתק" - אני בספק,רוב הסיכויים שאתה מרגיש את הגוף נרגע בגלל שבדרך כלל שיתוק שינה בקושי מורגש ואם הוא כן הוא אז זה יותר גל מהיר וברור. - אני מציע שתהיה יותר עייף בזמנים אלו,אולי תשנה תנוחה(כדיי לדחות את השיתוק)עד שתהיה עייף מאוד ואז תחזור לתנוחה המקורית שלך. אני גם חושב שאתה רוצה להגיע לווילד באופן סמוי ובזמן שאתה מרגיש יותר בנוח לגביי הנושא תשאף לבצע אותו וזה יקרה רק שאתה מוכן. "שאת החצלולים הייתי חולם פתאום כשסתם הייתי עוזב את הנושא" - זה גם קורה לפעמים ומומלץ לאנשים שמנסים חזק מידיי לעשות הפסקה קלה.

למעלה