כל הזמן חולה

כל הזמן חולה

שלום לכם, מאז הלידה, לפני כשנתיים אני כל הזמן חולה: גרון, דלקות עיניים, CMV ומחלת הנשיקה. כמעט בכל חודש אני חולה. למי כדאי לפנות ועם מי להתייעץ (מלבד הרופא שלא כל כך עוזר לי). תודה

בובי

New member
יצא לי כבר לעזור לילדה עם מערכת ..

חיסון חלשה שגם היא היתה חולה כל חודש (מסיבות שונות) לאחר תשאול וחיזוק המערכת החיסונית זה ירד לפעם ב 3 חודשים וכעת זה הרבה יותר טוב הלידה גורמת מבחינה אנרגטית לחולשה של הכליות (לפי הרפואה הסינית) ובגלל זה הגוף יותר פגיע כנראה. אני מטפל בשיאצו ואם תרצי יותר פרטים פני אלי במערכת המסרים. כל טוב ורק בריאות

לידה היא טריגר

אכן נראה כימערכת החיסון שלך זקוקה לחיזוק , הייתי ממליצה לך לגשת למטפל רב תחומי לתשאול מקיף . המלצתי לטיפול שכזה הינו משולב בדיקור וצמחי מרפא , תזונה ותוספי מזון וטיפול כלשהו במגע. בהצלחה והרבה בריאות יעל

יש מקום לבדיקה מעמיקה גוף-נפש

אבל כבסיס לחיזוק כללי, את יכולה לקחת מיץ נוני (ראי במאמרים) אבל כדאי להגיע למטפל הוליסטי ולנסות לחקור את המשבר הזה. גופך מספר על איזו אי שביעות רצון חוסר רצון להתמוד / לקבל את מה שקורה. לא ציינת אם זו לידה ראשונה או לא ובכלל, נתת מעט מאוד מידע: בת כמה את? בריאותך לפני, האם ההריון היה רצוי ואיך הוא עבר? אפשר להיכנס למערכת היחסים של עם בן זוגך - לפני בזמן ואחרי ההריון אפשר לשאול עוד המון המון שאלות שהתשובות להן בטוח ישפכו אור על מצב הבריאות שלך רפואה שלמה

אסתי123

New member
כל הזמן חולה

כדאי ורצוי לפנות למטפל הוליסטי שיבחן את הכל מצבך הכללי. מדובר פה בירידה כללית של המערכת החיסונית. השאלה היא מהו הגורם לירידה, מהי הסיבה. כל המצבים שהיזכרת הם סימפטום לגורם אחר, עמוק, אולי אפילו לא מודע. איבחון וטיפול בגורם יעלים הכל. בריאות גופנית וריגשית

למעלה