זה היה נורא לגור שם
אבל זה הוא שגר שם ואני שרק ישנתי אצלו ותמיד יכולתי לבחור לא לבוא ובכל זאת בחרתי כן לבוא בשביל להיות איתו. היום אני מרגישה קצת מטומטמת שבאתי, אבל הייתי מאוהבת וכשמאוהבים רואים את הדברים אחרת. והיו מלא קטעים כאלה מחרידים עם ג'וקים ובכל זאת המשכתי לבוא. היתה פעם שיצאנו מפתח הבית והיה ג'וק מקדימה אז רציתי לחזור לתוך הבית וראיתי שגם שם יש ג'וק ובעצם הייתי תקועה באמצע בין שניהם ולא היה לי לאן לברוח (שזה הכי נורא) והתחלתי לבכות מההיסטריה והוא התחיל לצחוק. אם מישהי היתה מספרת לי את זה, הייתי אומרת לה להעיף אותו בשניה הזו כי הוא בכלל לא תומך בה, אבל זו הייתי אני בעצמי ורק התעצבנתי עליו והמשכנו הלאה ובתכלס הוא היה אחלה גבר וגם כאלה מפשלים לפעמים. והיתה פעם אחת שהיה לי סיוט בלילה (וזה דווקא כשישנתי אצלי בבית) שאני הולכת איתו ברחוב ויש מלא ג'וקים. אני מדברת על עשרות ככה שהמדרכה מפוצצת בג'וקים, אבל עדיין יש רווחים ביניהם. בקיצור, זה נראה לי בנחלת בנימין ואני עומדת באמצע והוא עמד במרחק כמה מטרים ממני בחיבוק ידיים ומחייך ואני מבקשת שהוא יהרוג אותם והוא עדיין עומד בחיבוק ידיים ומחייך. התקשרתי אליו כשהתעוררתי והייתי עצבנית עליו שהוא לא הרג אותם בחלום (נו, אני לא שפויה) והוא מה-זה נפגע שחלמתי שהוא לא עוזר לי. אשכרה נעלב עד עמקי נשמתו שחשבתי שהוא לא יעזור לי, אבל עובדה שאפילו אם הוא תמיד היה הורג אותם בשבילי, הוא עדיין צחק כשאני בכיתי וזה מעשה מאוד לא תומך. בכל מקרה, נדמה לי שהתקפת הבעת האחרונה שככה, כי אני כבר פחות מבוהלת. וזהו, הולכת לסגור את החלונות כי אני צריכה לצאת לאמא שלי ולא יודעת אם אחזור בזמן לסגור את החלונות לפני שהג'וקים מתחילים לצאת מהחורים שלהם בחצר. מתחילה להפנים שהתחילה העונה שלהם להטריד אותי והעונה שלי לחיות בבית לא מאוורר.