כל ההסברים

lightflake

New member
כל ההסברים

משמשים את האדם לבריחה מהאמת

או הסברים או אמת
צריך להחליט

neophile

New member
nonsense

אין דבר רחוק יותר מהאמת מאשר ראיית עולם דואלית שכזאת .

ראית עולם דואלית ....

זה ההסברים והאמונה באני נפרד ועצמאי ...כאשר אין תיאוריה והסברים והתנהלות של המיינד ...מתגלה האמת ...ולא נדרש דבר .ראית עולם דאלית ...זה אתה אמרת ....וזה בדיוק להפך ממה שאמרת ....אור ואהבה

neophile

New member
ממש לא

גם להעדיף אחדות על פני ריבוי זאת דואליות .

ושוב אני מסכים לגמרי שישנה אשלייה של אני נפרד ועצמאי אבל יש דרך ארוכה בין ההכרה בכך לבין התגלות טוטאלית של האמת כמו שאתה טוען שהשגת .

לנסיוני זאת התגלות מתמדת של אמת ולא התגלות טוטאלית של ה-אמת .

"דרך ארוכה "...אומר המיינד ....

ששומר על קיומו ....בחוויה ישירה כאן ...אמת זה לא תהליך ..או שהיא מתגלה או שלא ...אין באמצע ...מה לעשות עיניים שלי ...כל חוויה שמשתנה ...לא האמת ...אור ואהבה

ינוקא1

New member
בהחלט דואלי.

הסברים , אמת , חוויה - הכל נצרך.

רק כאשר הגעת לאמת כבר אינך צריך הסברים , זה נכון.

ועם זאת תמיד יש אמת גבוהה יותר.

שטויות ...ואתה יודע את זה ....

אתה לא יודע מה אתה כותב ..אתה מנסה ...תנסה ...אתה עובד רק על עצמך .....אתה יודע מה ...ואם שכנעת את האנשים בצדקת טיעוניך ...איך אתה יכול לישון טוב בלילה שאתה יודע שדבריך משוללי חוויה ישירה ומוליכים שולל את הבריות .....אור ואהבה

מהי האמת הגבוהה יותר מהאמת !!!?אור ואהבה

תראה איך המיינד שלך מחפש כל הזמן ...ולא יכול להיות בשקט ...זה הסבל הנוראי שאתה נמצא בו ...התשובות שנכתבות כאן ..מופיעות מאהבה וחמלה לסבל שמשתקף ....אור ואהבה ....אצלינו בשכונה הינו אומרים ...תראה איך הוא עושה דוקא ...כאלה ילדים בשכונה שלי סבלו מאוד ....אור ואהבה

ינוקא1

New member
כבר אמרתי לך

הארוחה של אתמול היא החרא של היום.

האמת של אתמול היא השקר של היום.

זה המצב כאשר אין תקיעות.

אם היית יוצא מהתשוקות , מסוגל לנוע בכל הזמנים ובכל התודעות ובכל המקומות כרצונך , אז הייתי מסכים שאין אמת גבוהה משלך - כי אז בשבילך אין היום ואין אתמול , אין כאן ואין שם.

אבל אתה עדיין חי בתשוקותיך , עדיין תודעתך כבולה לזמן ולמקום , אז איך אתה מתיימר שהשגת את האמת המוחלטת ?
למה אתה רוצה שאתכופף בפניך ?

השגת איזושהיא חוויה , סבבה.
לא חסר כאלו.

האמת לא משתנה עיניים שלי ....

אצלך יש אתמול ...יש היום ...יש אמת יש שקר ..אתה נע בין הטיפות ...שורד ..מדבר על משהו שאתה לא יודע מהו מחוויה ישירה ....הכל משתנה אצלך ...זהו הסבל .האנושי ...כך שאתה לא לבד ...אור ואהבה

"למה אתה רוצה שאתכופף בפניך "....

זה משחק שאתה משחק ...תשחק אותו לבד ...אור ואהבה

ינוקא1

New member
לא. זה המשחק שאתה משחק.

מבחינתך החוויה שלך בלבד היא הלגיטימית , דעתך שלך לבד היא הקובעת.
חוץ ממה שאני חוויתי הכל לא קיים או ש"סימן שהם לא חוו" , או "הכל מיינד" או שאר פנינים.

אבל מה לעשות , ויש אנשים שחווים דברים אחרים.
ולבטל אותם ואת דעתם אתה לא יכול - יש גבול לשליטה שלך.

ומה לעשות וגם בגוף אצלך קורה אותו דבר , כי יש חלק בגוף שלך שאתה היית רוצה לבטל אותו ואת החוויה שלו (בוא נקרא לו "יוסף" לצורך העניין).
אבל הוא לא רוצה להתבטל בפניך ובפני החוויה שלך ומבחינתך הוא "עושה לך דווקא".

ואתה יכול לצעוק לו עד מחר "אתה לא אמיתי" ואתה אשליה , אבל אם לא תלמד להכיל אותו הוא יראה לך בעיקר שאתה אשליה . . .
(הוא הרבה פחות נחמד ממני , לצערי).

אז אם אתה באמת "מואר" , במקום לבטל , תתחיל להכיל . ..

הדיאלוג בינינו הוא ..ההכלה ...

רק שאתה ...חושב שיש מישהו שמנסה לכופף ..ולא מנסה להכיל ...אור ואהבה

"למה אתה רוצה שאתכופף בפניך "?......

כוחו של המיינד ...בלשמר סבל ולא לקפוץ ללא ידוע ...תתחיל לראות איך המיינד עובד ...אור ואהבה

ינוקא1

New member
אצלי הכתר בתוך הראש , לא מעליו.

אפשר אומנם להוריד לי את הראש , אבל גם זה לא מפחיד אותי.
האמת שלי תתקיים עוד הרבה אחרי.

למעלה