כל הדברים הרעים

כל הדברים הרעים

פעם חשבתי שכל הדברים הרעים שקורים לי, קורים בגלל שמשהו או מישהו עושה אותם. הוא פשוט מתאכזר אליי ונותן לי לסבול ולא מאפשר לי לחיות את חיי בשקט. הוא כל הזמן מחבל לי בתוכניות ובכוונות הופך לי את הגורל. הוא מפריד אותי מאנשים שאני אוהבת הוא גורם לי צער וכאב הוא מביא לי צרות ומריבות. לפעמים גם שקט ושלווה גם צחוק ואהבה. לא הכל שחור. כי אחרת איך אפשר היה? היום התבגרתי ``קצת`` ואני חושבת שהמישהו הזה זה בעצם אני. אז אולי אני יכולה לבקש שתתני לי קצת אור חדש ללכת בו כדי שדברים יקרו לי בצורה מאוזנת יותר פחות כואבת. על מנת שהחוויות שלי יהיו מאירות מהנות ושמחות. תודה.

דוד טל

New member
כל כך נכון וחצי

אני כבר גם למדתי מעט. היום אני כבר לא מבקש. אני מאפשר לעצמי. אני מאפשר לעצמי לחוות כל מה שאחפוץ בו. אני מודה לעצמי, עבור כל חוויה שאאיפשרתי לעצמי לחוות. תודה לך דוד טל

דוד היקר

אם אני אספר לך באיזה מצבים קשים אמרתי ``תודה בזכותכם למדתי משהו חדש שלא הייתי מצליחה בעצמי`` לאוייבים שלי, ולחצתי להם את היד האוזנים היו סומרות לך. לפעמים זה כל כך מנותק מהמציאות המיומיומית שאנחנו חיים בה להגיב כך על דברים, זה משונה לא? מזכיר קצת את המשפט אם נותנים לך סטירה על לחי אחת תפנה גם את השניה??? היי ברוך

דוד טל

New member
היי צרלי ועוד חצי. מסר שבא לי

אני לוקח אחריות מלאה על חיי הארציים! מרגע זה, אני מפסיק להאשים בצרותי את: הורי, ילדי, בני זוגי, את עצמי, ואת גורלי. אני יודע שהכל קרה, כדי שאדע במודע, שרק אני יוצר את חיי, דרך מחשבותי ורגשותי. בכבוד רב אני וגם אני

חזק ואמץ!

כולי תקווה שאכן תצליח להגשים את מילותיך בפועל. רק אל תחתום על הצהרה אצל עו``ד בנושא. שלא יתפסו אותך במילה. לפעמים עם כל המודעות שבי בא לי לפרק למישהו מעצבן את הצורה. וכמה שאני אגיד זה אני וכו`. עדין באותו הרק וקצת אחרי, זה הוא והוא והוא ושילך ל.... ;-) היי ברוך

למעלה